kimi kitlemis ki

laughable shit

Galatasaray, Steaua'dan yılda sadece 130 bin euro alan Stancu'ya bir milyon euro, Rumen kulübüne ise 5.6 milyon euro ödeyecek. Stancu'nun Galatasaray'dan bir başka takıma transfer olması halinde Steaua bu transferden de yüzde 20 pay alacak.

Galatasaray, teknik direktör Gheorghe Hagi'nin ısrarla istediği Stancu ile uzun süreli bir sözleşme yapacak ve oyuncunun yıllık ücretini aşamalı olarak arttıracak.

ne zor gondermesi lan

tarihi bastan yazmaya calismayin

nihai uyarimdir

Sen ne anlatıyorsun? Bir sene kahrını çekmedik mi bunun? Stancu faciasını başımıza musallat etmedi mi sırf kendi vatandaşını getirmek için? Sığ düşünen ve günü kurtarıp volesini vurmaya çalışan bir adamdı Hagi. Hırsızlığını yaptı ve çekti gitti. Nihai uyarıymış, lol.

Galatasaray, Steaua'dan yılda sadece 130 bin euro alan Stancu'ya bir milyon euro, Rumen kulübüne ise 5.6 milyon euro ödeyecek. Stancu'nun Galatasaray'dan bir başka takıma transfer olması halinde Steaua bu transferden de yüzde 20 pay alacak.

Galatasaray, teknik direktör Gheorghe Hagi'nin ısrarla istediği Stancu ile uzun süreli bir sözleşme yapacak ve oyuncunun yıllık ücretini aşamalı olarak arttıracak.

neyi kanitladin simdi

Sen ne anlatıyorsun? Bir sene kahrını çekmedik mi bunun? Stancu faciasını başımıza musallat etmedi mi sırf kendi vatandaşını getirmek için? Sığ düşünen ve günü kurtarıp volesini vurmaya çalışan bir adamdı Hagi. Hırsızlığını yaptı ve çekti gitti. Nihai uyarıymış, lol.

hagi bize sezon ortasinda gelmeden once altyapisini calistiriyodu, tdlik yapmiyodu bikac senedir

haliyde devre arasinda transfer yaparken tanidigi oyuncuya yonelmistir.

ayrica hirsiz, kahir falan sacma sapan konusup delirtme HAGI hakkinda. uyarilarim bitmek uzeredir

voleymis simdi voleyi agzina yiyince gorursun

Bosnalı yıldız, "Benim hakkımda karar verenlerin hatası var. Neden hala kadro dışı bırakıldığımı anlayamadım

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorhge Hagi ile ilgili görüşünün sorulması üzerine Misimovic, "Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum ama Hagi yalancı" diye konuştu.

hagi bize sezon ortasinda gelmeden once altyapisini calistiriyodu, tdlik yapmiyodu bikac senedir

haliyde devre arasinda transfer yaparken tanidigi oyuncuya yonelmistir.

ayrica hirsiz, kahir falan sacma sapan konusup delirtme HAGI hakkinda. uyarilarim bitmek uzeredir

voleymis simdi voleyi agzina yiyince gorursun

utter bullshiz

Utanir insan boyle sahtekar kiskanc insanlar bu takimin basina bir daha getirilmemeli ayrica hocaligida bes para etmez nere gitse batirdi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bbiRWp2II0M[/media]

Bosnalı yıldız, "Benim hakkımda karar verenlerin hatası var. Neden hala kadro dışı bırakıldığımı anlayamadım

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorhge Hagi ile ilgili görüşünün sorulması üzerine Misimovic, "Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum ama Hagi yalancı" diye konuştu.

misimovic karakterini ilk oyundan ciktigi mac yaptigi hareketle gozler onune sermistir

next

google kapanana kadar article bulabilirsin

ya kes

BEBE

Utanir insan boyle sahtekar kiskanc insanlar bu takimin basina bir daha getirilmemeli ayrica hocaligida bes para etmez nere gitse batirdi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bbiRWp2II0M[/media]

hagi olmasa hala rennesi tutuyodun allahin bagetcisi

ne anlatiyon sabahin korunde

f outta here

bbu çingeneyi getirmesinler

middle-finger-emoticon.gif

danny ve bjk torpiliyle 2. olmaz en azından kendi kazanır bişeyleri.

hazır rijkaardın enkazıda yokken ortada neden olmasın.

mancini kadar yakışıklı değil ama idare edin işte.

he cok komikmis

hagi hakkinda konusurken saygili olacaksin

anladinmi ne demek istedigimi

yok ya.. adam gelecek soygun yapacak, takımı batıracak.. ben saygı gösterecem? göstermiyorum lan saygı maygı...

oyuncu iken efsaneydi diye tdliğinde yaptıklarını görmezden mi gelecez? yok öyle bir dünya cund kardeş...

Geri
Üst Alt