Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış çöplükte öttün, bas geri.Aman teknik direktör olarak uzak dursun. Berbattır o konuda.
Yanlış çöplükte öttün, bas geri.
2004 yazı???Hagi bugüne kadar Td olarak başarı elde edemedi ancak hiç yaz kampı da geçirmedi takımla ki bence en önemli unsurdur takımın yaz dönemi
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonradan gelmemişmiydi yine tam hatırlayamadım ama yine tam bir dönem görmedik hiç yanılıyormuyum2004 yazı???
Yanılıyorsun zarpcım terim 2003-2004 rize faciası sonrası istifa etmiş yerine son birkaç maçta hagi görev almıştı ertesi senede takım ona emanet edildi hatta o yaz hazırlık maçında necatinin rövaşatasıyla şalkeyi gersenkirşende yenmiştik çoğunlukla kamplarda genç oyuncuları oynatırdı ardayı ilk kez onun dönemi izlemiştim yine uğur özgürcan cafer birçok isimSonradan gelmemişmiydi yine tam hatırlayamadım ama yine tam bir dönem görmedik hiç yanılıyormuyum
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanılıyorsun zarpcım terim 2003-2004 rize faciası sonrası istifa etmiş yerine son birkaç maçta hagi görev almıştı ertesi senede takım ona emanet edildi hatta o yaz hazırlık maçında necatinin rövaşatasıyla şalkeyi gersenkirşende yenmiştik çoğunlukla kamplarda genç oyuncuları oynatırdı ardayı ilk kez onun dönemi izlemiştim yine uğur özgürcan cafer birçok isim
Benden daha iyi hatırlayanda varmış ne diyim tebriklerschalke ile yaptigimiz hazirlik maci yaz döneminde degildi ama![]()