Seni canlı canlı izlemek nasip oldu... Dünya arenasında Galatasaray'ı Galatasaray yapan yegane futbolcu. Bir gün adın George Hagi Arena olarak stadımıza kazınacak; keşke sen hayattayken böyle bir şerefe nail olsan..

İyi ki doğdun...

O kadar büyüksün ki, doğduğun günde Galatasaray önündeki en büyük engelden kurtuldu.

Mutlu yıllar büyük usta.

Burak da gittiğine göre, en kısa zamanda bu takımın başına geçmen dileğiyle.

Sezon sonu GS'mizin başına tam yetkiyle getirilmeli ve en az 2 sezon sabredilmeli. İşte o zaman bu takım kurtulur.

Bir daha gel gel Romanya'dan... Vitorul'u şampiyon yap da gel... Büyük EFSANE.

Teknik direktörümüz Hagi olmalı ötesi yok.

Çoğu kulüp belini efsaneleriyle doğrulttu.
5 sene önce nasıl Terim ile doğrulduysak gelecek senelerde de Hagi ile kendimize gelebiliriz.

Teknik direktör olarak kendisine başarısız diyenler var kısmen de haklılar ama bir de şöyle düşünmek lazım
''Galatasaray ne zaman iyi ben yok,Galatasaray ne zaman kötü ben orada'' Hagi.

Gene kötüyüz ama bu sefer kredi sağlayıp yapılanmaya Hagi ile gitmeliyiz.
Böyle bir adam teknik olarak hangi Türk teknik adamdan kötü olabilir ? Efsaneyse efsane,bilgiyse bilgi,bizi tanımaysa tanıyor,aşksa aşk,sevgiyse sevgi.

ben haginin td olarak belli fundamental sebeblerden ötürü büyük takımlarda başarılı olabileceğini düşünmüyorum fevri kararlar alabilen bir adam oyuncularla bağını iyi kuramıyor takıntıları var yoksa teknik taktik bilgisi dahi seviyede diğer yönlerden eksiği var yine gelip aynı kötü muameleye maruz kalmasını istemiyorum bu forumda bile neler yazıldı adama yani özetle olmaz...

Hagi bugüne kadar Td olarak başarı elde edemedi ancak hiç yaz kampı da geçirmedi takımla ki bence en önemli unsurdur takımın yaz dönemi

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonradan gelmemişmiydi yine tam hatırlayamadım ama yine tam bir dönem görmedik hiç yanılıyormuyum

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanılıyorsun zarpcım terim 2003-2004 rize faciası sonrası istifa etmiş yerine son birkaç maçta hagi görev almıştı ertesi senede takım ona emanet edildi hatta o yaz hazırlık maçında necatinin rövaşatasıyla şalkeyi gersenkirşende yenmiştik çoğunlukla kamplarda genç oyuncuları oynatırdı ardayı ilk kez onun dönemi izlemiştim yine uğur özgürcan cafer birçok isim

Yanılıyorsun zarpcım terim 2003-2004 rize faciası sonrası istifa etmiş yerine son birkaç maçta hagi görev almıştı ertesi senede takım ona emanet edildi hatta o yaz hazırlık maçında necatinin rövaşatasıyla şalkeyi gersenkirşende yenmiştik çoğunlukla kamplarda genç oyuncuları oynatırdı ardayı ilk kez onun dönemi izlemiştim yine uğur özgürcan cafer birçok isim

schalke ile yaptigimiz hazirlik maci yaz döneminde degildi ama ;)

Geri
Üst Alt