#10 Leroy Sané

Şapkasını önüne koyup düşünmeli…

Biraz dinlensin, yavaş yavaş yedekten girsin. Ne o alıştı bize tam anlamıyla ne de biz ona. Böylesi daha sağlıklı.

Kadrodaki lukse bak. Ligde rotasyon yapmak icin Sane aldik. Yunus'un yedegi oldu koca Leroy Sane.

Saka bir yana umarim kendisine bu buyuk ders olur. Ya hirs yapip formayi kapar, ya da emeklilik istiyorsa Araplara gider.

ittaş maçında da kulübede mi olacak acep

Üzerinde baskı var, şutlarına yansıyor bu durum. Gol attıktan sonra rahatlayacaktır, küsüp ben Sane’yim nasıl oynamam tribine girerse (ki İlkay var, sanmıyorum) kaybeder.

Ben haftasonu 11 başlar ve golünü atar diyorum

Eeee kardeş forma aslanın ağzında ya performans ver ya da Zaha gibi mlsye gidersin

Hâlâ berbat oyuna devam ederse...
Ya yatmaya gelmiş deriz ya da Alman milli takımı olayından sonra bizi kafada silmiş ve gitmeyi kafaya koymuş deriz

kabullenip ona göre topunu oynarsa belki biraz katkı sunabilir ama hala ben yıldızım tavırlarında oynarsa devre arası gönderilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Zaman ne gösterir bilmiyorum ama

zaha,ziyeş,tete…sane
Vs
Sallai,rodrigez,rasicha

Pahalı kanat işe yaramaycak bizde anlaşılan ,bizim kanatların hep boğuşan adam olması gerekiyor anlaşılan
pahalı mı yoksa lüks saçlara sahip havalı tipler mi ?

bence sanenin saçları 5 e falan vurmalıyız. ve biraz serkeş takılmalı o zaman iş yapar

Zaman ne gösterir bilmiyorum ama

zaha,ziyeş,tete…sane
Vs
Sallai,rodrigez,rasicha

Pahalı kanat işe yaramaycak bizde anlaşılan ,bizim kanatların hep boğuşan adam olması gerekiyor anlaşılan

Kısmen katılıyorum da boğuşması şart değil.

Bizim seviyemizdeki takımlar eğer avrupa'da iş yapmak istiyorsa hücum oyuncuları kendi çapında bile olsa "şapkadan tavşan çıkarmalı". Barış mesela, fiziksel üstünlüğü ile her maç en az 1-2 defa tek başına pozisyon yaratıyor. Yunus her maç en az 1-2 kere dar alanda yaptığı işlerle çok net pozisyon yaratıyor. Osimhen'i anlatmaya gerek yok. 2 sene önceki İcardi ise attığı golleri açıp izleyince hafızayı tazeliyorsun, bu neymiş lan biz ne izlemişiz diyorsun. İcardi kendisine gelen en kıytırık ortalarla bile inanılmaz kafa golleri atmış.

Kendi başına iş yapabilen bir oyuncu olacak en başta. Bunun üstüne takım oyunuyla bütünleşecek.

Hasan Şaş'ın Sane hakkında yaptığı eleştirileri yüksek dozda klişe buldum. Yine oyuncunun asıl sorununa değinmeyip klişe üzerinden eleştiri yapmış kendisine.

Ben hala umutluyum. Hikaye güzel olacak inanıyorum.

bu formayı yalnız hakedenler giyecek , giymediği zaman üzülenler giyecek

G2Mi9brXcAApRps

Geri
Üst Alt