#10 Leroy Sané

beşiktaş maçında patlarsa ki patlayacak bence ölçü değil.. hatta patlamamasını yeğlerim aydın yılmaz gibi bjk ye kaldırmasın yani o kadar takım varken

beşiktaş maçında patlarsa yüzsüz gibi sane editleri paylaşırım her yerde

Untitled-1.jpg

Pp'yi gördükten sonra ne b.k olduğu anlaşılıyor zaten sende biraz baksaydın keşke
İşte Pp adı üstünde küçük gayet dikkat bile etmedim , x'de top kaybı sane yazınca en üstlerde çıkan üstüne fanatik menşeili olduğunu görünce kopyaladım sadece dediğim gibi kusura bakmayın sizin gibi girip profilde ki twitlere tek tek falan bakmadığım için bi de bi ara gel sana zekat vereyim Galatasaraylılığımın zekatını iftira at çamur at izi kalsın ne güzel dimi :)

İşte Pp adı üstünde küçük gayet dikkat bile etmedim , x'de top kaybı sane yazınca en üstlerde çıkan üstüne fanatik menşeili olduğunu görünce kopyaladım sadece dediğim gibi kusura bakmayın sizin gibi girip profilde ki twitlere tek tek falan bakmadığım için bi de bi ara gel sana zekat vereyim Galatasaraylılığımın zekatını iftira at çamur at izi kalsın ne güzel dimi :)
Tartışmanıza girmek istemem ama merak ettiğim bir şey var. Yalan yanlış verilerle algı yapan Fb'li hesapları paylaşmak doğru davranış mı? X'de yazılan her şeye inanmak ne kadar doğru?

Tartışmanıza girmek istemem ama merak ettiğim bir şey var. Yalan yanlış verilerle algı yapan Fb'li hesapları paylaşmak doğru davranış mı? X'de yazılan her şeye inanmak ne kadar doğru?
Bence alıntı yaptığın entryde gayet net açıkladım , fenerli herifin tekini bile bile neden atayım buraya manyak olmam lazım herhalde tek tek herkese cevap verip yönetimde ki arkadaşları meşgul etmenin de tartışmayı da uzatmanın manası yok bence.
Zaten asıl odak noktası sayılardan ziyade maç içinde ki gördüğümüz şeyler 20 top kaybı değil 10 top kaybı diyelim bu sanki az mı neyi değiştirecek Sane'yi bir anda burada çok mu iyi yapacak.

Bence alıntı yaptığın entryde gayet net açıkladım , fenerli herifin tekini bile bile neden atayım buraya manyak olmam lazım herhalde tek tek herkese cevap verip yönetimde ki arkadaşları meşgul etmenin de tartışmayı da uzatmanın manası yok bence.
Zaten asıl odak noktası sayılardan ziyade maç içinde ki gördüğümüz şeyler 20 top kaybı değil 10 top kaybı diyelim bu sanki az mı neyi değiştirecek Sane'yi bir anda burada çok mu iyi yapacak.
farkindaysan herkes uslubuna takilmis. efendi gibi ozrunu dile ve bence bu konuyu uzatma.

Yok yapmayacak ama en azından yanlış verilerle yanlış eleştirerek konuşmak yerine daha doğru eleştiri olacak. Koray Gök'ün yayınında o verileri paylaşmıştı Sane en çok koşu atan oyuncuymuş mesela yine başarılı driplingde de üst sıralarda yanılmıyorsam. Yani Sane'de sorun çalışmaması, uğraşmaması değil. Şu anda sorunu özellikle bitiricilik bölümünde bulduğu pozisyonları değerlendirse ligde 4 golü vardı ekstradan. Bir diğer sorunda takımın kalanıyla yaşadığı senkron sorunu takım ona o takıma oyun içinde uyum sağlayamadı bu benim fikrim. O tarz hesapları paylaşmak yanlış anlaşılma yaratır ve kendi yaptığın belki de çok doğru eleştirini de değersizleştirir.

Efootbal hesabimda 3 ayrı karti var bomba plase lig karti da cok iyi özel basım yapip sag acik oynatiyorum muthis efektif. ama gel gör ki mevcut hali kizaga cekiliyor ne oldu sana yahu ? bu maaşla oturmak olmuyor konuşulmalı eger degismeyecekse uzulerek diyorum araplara satilmali. bu bünye bir zaha da görmek istemiyor

Geldiğinden beri o kadar umudumuz olmasına rağmen bir gram katkısı olmadı, yani bir futbolcu ne kadar kötü çıkabilirse o kadar kötü çıktı hala hayvan gibi umudum var bu heriften onuda bugunki maça sakladım bugun bu maçı çözecek bir şeyler yaparsa ortaya bir şey koyarsa ( oynarsa tabi ) ağa paşa olabilecek yolu açabilir kendisine yoksa artık sene boyu bir fayda alamayız bu arkadaştan bugun ya sünnet olacak ya gg olacak.

Geri
Üst Alt