#10 Leroy Sané

bu formayı yalnız hakedenler giyecek , giymediği zaman üzülenler giyecek

G2Mi9brXcAApRps
Fotoğraftan mı yaptın bu çıkarımı.

Adam bütün görüntülerde hem heyecanlı, hem mutlu gözüküyor. İnatla olmadığı bir gömleği giydirmeye uğraşıyorsunuz adama. Amacınız nedir yav sizin.

Fotoğraftan mı yaptın bu çıkarımı.

Adam bütün görüntülerde hem heyecanlı, hem mutlu gözüküyor. İnatla olmadığı bir gömleği giydirmeye uğraşıyorsunuz adama. Amacınız nedir yav sizin.
dalga geçiyorsundur umarım renkdaş zira cidden bunları yazabiliyorsan bir gömlek giyilmesi gerekiyorsa tek giymesi gereken sen olabilirsin
adamın anon isimlere karşı bile performansı şu şekil nasıl bir çıkarım yapmamızı bekliyorsun acaba , adamın olmadığı tek maçta da takımın savunma disiplini ve özverisi ortada ben özveri görmek istiyorum mücadele görmek istiyorum istek görmek istiyorum arzu görmek istiyorum bilmiyorum bu kadar çıkarımlar sana yeterli gelir mi

dalga geçiyorsundur umarım renkdaş zira cidden bunları yazabiliyorsan bir gömlek giyilmesi gerekiyorsa tek giymesi gereken sen olabilirsin
adamın anon isimlere karşı bile performansı şu şekil nasıl bir çıkarım yapmamızı bekliyorsun acaba , adamın olmadığı tek maçta da takımın savunma disiplini ve özverisi ortada ben özveri görmek istiyorum mücadele görmek istiyorum istek görmek istiyorum arzu görmek istiyorum bilmiyorum bu kadar çıkarımlar sana yeterli gelir mi

Eleştiriyi "formayı giymediğinde üzülenler giyecek" diye hamasi bir yorumla yapıyorsun. Altına eli belinde uyduruk bir andan foto koyuyorsun. Gidip tenezzül edip kulübün paylaştığı arka plan videosunu bile izlememişsin belli ki.

Yetmiyor ne idüğü belirsiz uyduruk bir Twitter hesabının paylaştığı yalan istatistik twitini altına döşüyorsun. Nesiniz, necisiniz anlayamıyoruz artık.

Sane, Alanya maçında 8, Konya maçında 21, Eyüp maçında 11 top kaybı yapmış. En çok top kaybı yaptığı Konya maçında da takımda en çok mesafe kat eden oyuncu olmuş. Koşmuyor ya bu adam hani.

Oyuncunun en iyi halinde olmadığı bariz, kimse de "Sane çok iyi oynuyor", "Sane harika" falan demiyor gördüğüm kadarıyla. Daha iyi olmalı. Sen de gelip oyununu beğenmiyorum dersin, takıma uyumsuz dersin, form tutmadı tutana kadar yedek olsun falan da dersin. Ama adama yalan twitlerle, uydurma fotoğraflarla olmadığı bir gömleği giydiremezsiniz. Bunu yaparsan Twitter'daki trollerden ne farkın kalıyor senin bu forumda.

Son düzenleme:
Sanenin isteksiz ve gamsız olduğuna katılmıyorum.Zahada farklı değildi.
Öyle bir anlatılıyor ki sanki top oymamak istemiyor veya kasmıyor. Böyle olmasa ortalığı yıkacak falan yok öyle birşey.

Sane bu.Zaman zaman etkili performanslar verecekdir.Ama burada istenilen düzeyde çok büyük fark yaratacağını düşünmüyorum.
Yani hiçbir zamanda tatmin olmayacağız..
Bu yıllık icretlede hiçbir yere gönderemeyiz.

Yok bizde isimli kanatlar olmuyormuş falan doğru değil.Göstere göstere yapılan hatalar.
Ziyech makul bir ücrete durumu bilinerek alındı.Onda pek sıkıntı görmüyorum.
Ama zaha ve sanenin son 10 maçını detaylı izleyen adam bunlara bu kadar parayı vermez.İkiside bizle ismi çıktığında ve alındığında çok fazla heyecan duymadığım için bende çok net soru işaretleri uyandırdıkları için bu yorumları çok rahat yapıyorum.

Başımızdakilerin ekstra bir gram katkısı şu kllübe.

Bayern Münih'in ve Almanya milli takımının as oyuncusu olarak transfer ettiğimiz Leroy Sane, Liverpool maçında yedek oyuncu olacak ve oyuna bile giremeyecek deselerdi şundan 2 ay önce, dalga geçerdim. Neremle güleceğimi şaşırırdım.

Umuyorum ki önümüzdeki süreçte toparlar da ZZT familyasına dahil olmaz ne diyeyim. Beklentilerin çok çok altında kaldı. Defansif anlamda bir şey beklemiyorum zaten ama ofansif anlamda çok büyük beklentilerim vardı :crushed:

Dipnot: ZZT = Zaha - Ziyech - Tete

Eleştiriyi "formayı giymediğinde üzülenler giyecek" diye hamasi bir yorumla yapıyorsun. Altına eli belinde uyduruk bir andan foto koyuyorsun. Gidip tenezzül edip kulübün paylaştığı arka plan videosunu bile izlememişsin belli ki.

Yetmiyor ne idüğü belirsiz uyduruk bir Twitter hesabının paylaştığı yalan istatistik twitini altına döşüyorsun. Nesiniz, necisiniz anlayamıyoruz artık.

Sane, Alanya maçında 8, Konya maçında 21, Eyüp maçında 11 top kaybı yapmış. En çok top kaybı yaptığı Konya maçında da takımda en çok mesafe kat eden oyuncu olmuş. Koşmuyor ya bu adam hani.

Oyuncunun en iyi halinde olmadığı bariz, kimse de "Sane çok iyi oynuyor", "Sane harika" falan demiyor gördüğüm kadarıyla. Daha iyi olmalı. Sen de gelip oyununu beğenmiyorum dersin, takıma uyumsuz dersin, form tutmadı tutana kadar yedek olsun falan da dersin. Ama adama yalan twitlerle, uydurma fotoğraflarla olmadığı bir gömleği giydiremezsiniz. Bunu yaparsan Twitter'daki trollerden ne farkın kalıyor senin bu forumda.

Formayı hakedenler giyecek , giymediğinde üzülenler giyecek lafının çıkış noktasını bile bilmiyorsun değil mi ?
Bana göre Sane formayı haketmiyor bak bana göre diyorum.
Yani kendi fikrim bu.
Bİlmem anlatabildim mi güzel kardeşim
Üstüne basayım kendi fikrim.
Eğer bu fikir sana yanlış geliyorsa karşıda ki kişiyi troll necisiniz siz kimsiniz gibi şeylerle itham edeceksen işin rengini ben de çok güzel değiştiririm herhalde böyle bir şeyin olmasını arzu etmezsin değil mi güzel kardeşim.

Formayı hakedenler giyecek , giymediğinde üzülenler giyecek lafının çıkış noktasını bile bilmiyorsun değil mi ?
Yani kendi fikrim bu.
Eğer bu fikir sana yanlış geliyorsa karşıda ki kişiyi troll necisiniz siz kimsiniz gibi şeylerle itham edeceksen işin rengini ben de çok güzel değiştiririm herhalde böyle bir şeyin olmasını arzu etmezsin değil mi güzel kardeşim.
Uyduruk twitlerle, fotolarla ithamda bulunma, düzgünce eleştiriyle fikrini yaz o zaman. Böyle bir eleştiri yazarsan kimse sana tepki göstermez merak etme.

Uyduruk twitlerle, fotolarla ithamda bulunma, düzgünce eleştiriyle fikrini yaz o zaman. Böyle bir eleştiri yazarsan kimse sana tepki göstermez merak etme.
Yav sana mı soracağım ben ne yazacağımı yol al uzatma, itham falan diyor bir de algı yapmaya çalışıyor bir de git 2-3 tane maç izle.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yani kendi fikrim bu.
Mert sana fikrine birşey dememiş ki, fotoğraftaki duygu durumun asılsız olduğunu söylemiş. Sane'nin performansının bırak kendi kapasitini şuan Yusuf'un stadartlarınında altında, sanırım bu konuda hepimiz hem fikiriz. Evet performans gösteren formayı alacaktır.

Defansif sorunların ben Sane'den kaynaklandığını sanmıyorum, nitekim maçların geneline baktığın zaman geriden ileriye top şişirmelerimiz tuhaf ve kötü zamanlama, hastalık bu futbol bu konuda güzel anlatım yapmış. Ek olarak defansif bireysel hatalarımız çok fazla, LP maçında Shancez hala standartlarında oynamadığını rahatça gözlemleyebildik, Singo - Apo ve özellikle Jakobs çok büyük oynadı.

Yav sana mı soracağım ben ne yazacağımı yol al uzatma, itham falan diyor bir de algı yapmaya çalışıyor bir de git 2-3 tane maç izle.
Hatta defansif sorunla ve topu ileri taşımaya ilgili en net sıkıntı. 7. dakika'dan sonra anlattıkları bu konuyu güzel özetliyor.

Birde ayıp oluyor bence üsluba dikkat edelim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir dahakine artık son olsun hırsa sahip olmayan takım oyuncusu olmayacak kimse alınmamalı.1 maç oynar 4-5 maç umursamaz takılır bir tip var.

Paylaştığın kişi ifbli sahtekarın teki sende ifblisin herhalde

Bir dahakine artık son olsun hırsa sahip olmayan takım oyuncusu olmayacak kimse alınmamalı.1 maç oynar 4-5 maç umursamaz takılır bir tip var.
mizacı öyle, Bayern'de de City'de de maç içinde duygu durumunu yansıtan biri değil. Mimik kullanmıyor diye de böyle düşünmek tuhaf bence. Oyun içinde gülmek, sinirlenmek veya ağlamak zorunda değil. Ha çok istersen dostum maç sonu videolarında ağzının kulaklarına vardığını görürsün.

Yalan söyleyen, GS oyuncusuna karşı algı yapan Fb'li hesapların yazdığı ile mi yorum yapıyorsun? Paylaştığın hesabın algıcı bir Fb sayfası olduğunun farkındasın değil mi?

Kayhan bey siz dinlemeyin bunları, bunlaaaaaar futboldan anlamazlaaaaaar

Ciddi ciddi beklerimizi Jakobs & Singo ikilisiyle devam edeceksek sol kenarda Sane sağ kenarda Barış 'ın oyuna genişlik kattığı hatta çizgiye yapışık oynadığı oyunu görmek isterim. Eskiden Okan Hoca hep bek oyuncularını çizgiye bastırarak genişlik kazandırıyordu takıma hatta kanat oyuncuları da içeri girerek o koridoru açıyordu ama şimdi Jakobs ve Singo ile bundan farklı bişey oynayacağız

Bunu yapmak için de Sane 'nin sol Barış 'ın sağ çizgide koridoru kullanmasını görmek isterim. Zamanında City 'de benzer rolde Premier Lig 'i kıran oyunculardan biri olmuştu, 2017/2018 sezonunda bu rol ile 14 gol 16 asist yapmıştı, 2018/2019 sezonunda 16 gol 18 asist ile kendi kariyer rekorunu görmüştü

Aslında bu rolün Barış 'a da iyi geleceğine inanıyorum. Sağ çizgide atletizm ve fizik kalitesiyle rakibi bozsun işte

Geri
Üst Alt