- 4 Ağustos 2009
- 91.476
- 73.295
- 5.358
Superstarimizin 2 asisti daha yendi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takimin en iyi topcusunu bir iki top kaybi icin eleştiriyorsan takintilisindir rts.Sane ve yine abuk subuk top kaybı.
Takıntı demeyelimde F/P gözüyle bakıyorum diyelim .Ama ilk yarı başındaki dibe inmesi ve orta kesmesi çok hoşuma gitti.Cok farklıydı görmediğimiz şekilde.En iyi demeyi bende canı gönülden demek istiyorum.Insallah deriz çok erken o kelime için henüz.Takimin en iyi topcusunu bir iki top kaybi icin eleştiriyorsan takintilisindir rts.
Bu mac icin en iyi diyorum rts.Takıntı demeyelimde F/P gözüyle bakıyorum diyelim .Ama ilk yarı başındaki dibe inmesi ve orta kesmesi çok hoşuma gitti.Cok farklıydı görmediğimiz şekilde.En iyi demeyi bende canı gönülden demek istiyorum.Insallah deriz çok erken o kelime için henüz.
İnşallah bu sene 20 asist 15 gol ile katılır yarışmaya.Bu mac icin en iyi diyorum rts.
Asla katılmıyorum.Sane ilk yarinin başında yapmış olduğu mükemmel dibe inme ve orta kesmeyi süreklilik haline getirirse inanılmaz verimli olur.Sane bile bir sonraki pozisyonda kendisinin ne yapacağını bilmiyor ki.O dediğim pozisyondan 10 defa yapabilmiş olsa maç başı Sanenin heykeli dikilir.Standart yok ki.O yaptığı hareketi bir sonraki maçta görebilecek miyiz.Garantisi bile yok.Villareal kadrosunda Sane'ye benzer profil olarak Nicolas Pepe vardı.. Yanlız onların bizden farkı başlarında teknik direktör olması.. Bu sebeple adam içeriye her kat ettiğinde etrafındaki oyuncular çatır çatır ver kaç yapıp ara pas attı adama ve bu şekilde tehlike yarattılar..
Bizim gariban Sane mecburen tek başına içeri kat edecek ve tek başına pozisyon yaratacak.. Yarattığı asistleri de bir güzel yenecek tabi.. Yazık yemin ederim..
2 kişi adamı karşıladıktan sonra birden vites arttırıp içeriye kat ediyor ve sonrasında çevresine bakıyor ve verkaç yapacağı adamı görmeyince tıkanıyor.. Var mı buna uygun 10 numara veya bu hucum bloklarını uygulatacak teknik direktör ?..Asla katılmıyorum.Sane ilk yarinin başında yapmış olduğu mükemmel dibe inme ve orta kesmeyi süreklilik haline getirirse inanılmaz verimli olur.Sane bile bir sonraki pozisyonda kendisinin ne yapacağını bilmiyor ki.O dediğim pozisyondan 10 defa yapabilmiş olsa maç başı Sanenin heykeli dikilir.Standart yok ki.O yaptığı hareketi bir sonraki maçta görebilecek miyiz.Garantisi bile yok.
Sende Olise ye bak ozaman.Kane I nasıl milli yapıyor ona bak.2 kişi adamı karşıladıktan sonra birden vites arttırıp içeriye kat ediyor ve sonrasında çevresine bakıyor ve verkaç yapacağı adamı görmeyince tıkanıyor.. Var mı buna uygun 10 numara veya bu hucum bloklarını uygulatacak teknik direktör ?..
Sonra diyorsun ki bir sonraki pozisyonda ne yapacağını bilmiyor vs.. Adam tabiki bilmez. Her zaman kanat oyuncularının arkasında ve çevresinde ona alan açan adamlar olur. Sen bu adama bu alanı açma sonra adamdan her maç bir tarafını yırtmasını bekle.. Avrupadaki hiçbir kulüpte böyle bir saçmalık yok.
Git kardeşim Avrupadaki takımların kanat oyuncularının baskıyı yedikten sonra nasıl top oynadıklarına bak.. Nasıl pas alışverişi yapıyorlar.. Bu adamları hangi hucum bölgelerinde topla buluşturuyorlar izle..
Bugun Nicolas Pepe'yi adamlar nasıl kullanıyor gayet net gördük.. Aynı adamı bize getir Okan'ın elinde adam sürünür sürünür gider..