#10 Leroy Sané

Gecen sene bayagi iyi oynadigi zamanlar olmasina ragmen sürekli elestiriliyordu ve hatta ilk11‘deki yerini kaybetmisti zaman zaman

O zamanlar demistim bu daha iyi hali, su an biraz oynuyorsa DK icin oynuyor, DK‘dan sonra komple salacak diye

Bu sene bu herif basimizi bayagi agritacak

Günümüz futbolunda yaş uzadı diyorlar ama bence artık kısaldı. 28-29 sonrası düşüyor oyunular. 21-25 pime dönem oldu artık.

Klopp bunu artik kolay kolay milli takima cagirmazsa, bu sene 80% ile takilir ve gelecek yazin MLS yaparsa sasirmam.

İğrenç ötesi bir topçusun.

Gittiğin günü bekliyorum ama bu maaşı bir daha bulamayacağın için yata yata 3 yılını doldurursun.

Adamda salma filan yok. Kötü bir söz söylemek istemiyorum ama bu doğal hali gibi. Yani bir şeyler yapmaya çalışmıyor değil sadece aptalca bir şekilde yapamıyor.

Yani bir bakıyorsun, öyle bir top alıyor koşuyor ki hah diyorsun, o elit topçu bu işte. Sonra gidiyor olmadık yerde bir adamı geçemiyor, pas atamıyor falan. Beklenti dozeri diyebiliriz kendisine

Her maç mutlaka gollük top kaybı yapıyor dünde bir hatası sonrası gol yedik. Ligde rakipler atamıyor o başka.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligi kafaya koyarsa Salah, Trossard, Greenwood falan hikaye. Onların hepsi yeni geldi. Adapte olmaları için illa zaman lazım olacak. Sane artık ligi ve takımı biliyor. Üstelik geçen sezon bence Dünya Kupası yüzünden ürkek oynuyordu. Sakatlanıp turnuvayı kaçırmak istemiyordu. Bu sene bu adam isterse ligi öttürür.

attigi bir iki pas bosa gidince oyundan dusuyor gol olursa bambaska olur

Geri
Üst Alt