GSCimbom
#10 Leroy Sané
Keramettin TANRIVERDİ

#10 Leroy Sané Sayfa 273

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
6,5K
Okunma
206,5K
Sayfa
273/324
Sane’nin geçen sene beklentinin altında kaldığı doğru ama en azından bazı maçlarda ağırlık koydu 2 ay takımı net sürükledi

Yerine Leao vs gibi ekstrem bir oyuncu gelmedikten sonra Sane gitmemeli

Kaleye çok daha yakın oynatmalı hoca Singo'yu çıkar yarı sahaya o bölgede takılsın Sane'yi ceza sahası bölgesine at gerekmedikçe geri gelmesin 10 numarayada anlaşabileceği biri gelirse verimi artar

Çok net hayal kırıklığı. Bir maç iyi bir maç kötü ve bu sene de böyle olmaya devam edecek. Bir şekilde çıkabiliyorsak çıkıp bütçeyi daha net adamlarda kullanmalıyız

Gamsız adamları hiç sevemiyorum. Canı isteyince yapamayacağı şey yok ama adamın canı ayda 1 kez top oynamak istiyor. Kontratının bitmesini bekleyeceğiz yapacak bişey yok

Hazırlasın, fırında pişirsin, çıkarıp servisi de yapsın gibi bir şey bekleniyor kendisinden. Bunların hepsini birden yapabilecek biri zaten değil; kimi zaman niyetinden bile emin olamıyoruz, niyetlendiğinde de hiçbirini yapamıyor çoğunlukla.

Hep diyorum; takımın orta saha hattı düzelmeden diğer mevkilerdeki oyuncuların verimi de düşük kalacaktır. Deli fizik güç ve hırsları olmasa, Osimhen ve Barış da bir şey yapamazlardı, herkesten aynı şeyi beklemek nafile...

Son düzenleme:
Berat Luş düzenli oynasa en kötü bunun kadar katkı verir, hatta daha fazlasını vermesi sürpriz olmaz o derece iddialıyım, hani bu Berat çok müthiş çok beğeniyorum anlamında değil, ciddi manada bu arkadaşın çoğunlukla zarar vermesinden kaynaklı. Kenarda köşede kendini unutturuyor, paraları cukkalıyor. Çok büyük bir kambur. Sezonda 5 maç falan katkı verir, gerisinde zarar yazar, halen bunu görebilen olmadı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baba hep relax. Yılda bir iki maç kıpırdayınca mutlu oluyoruz. Bize her maç belli bir performans ve ortalama skor katkısı verecek adam lazım, topu isim oynamıyor.

Geri
Üst Alt