Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O kadar çok gönderilmesi gereken adam vardı ki. Özellikle kaan, ilkay, sara ve sane başı çekiyordu. Bu sene çok zorlu geçecek harbiden 5 maçta 1 sane'nin iyi olmasını bekleyecez. İnşallah yanılırım
Kaleye çok daha yakın oynatmalı hoca Singo'yu çıkar yarı sahaya o bölgede takılsın Sane'yi ceza sahası bölgesine at gerekmedikçe geri gelmesin 10 numarayada anlaşabileceği biri gelirse verimi artar
Çok net hayal kırıklığı. Bir maç iyi bir maç kötü ve bu sene de böyle olmaya devam edecek. Bir şekilde çıkabiliyorsak çıkıp bütçeyi daha net adamlarda kullanmalıyız
Gamsız adamları hiç sevemiyorum. Canı isteyince yapamayacağı şey yok ama adamın canı ayda 1 kez top oynamak istiyor. Kontratının bitmesini bekleyeceğiz yapacak bişey yok
Hazırlasın, fırında pişirsin, çıkarıp servisi de yapsın gibi bir şey bekleniyor kendisinden. Bunların hepsini birden yapabilecek biri zaten değil; kimi zaman niyetinden bile emin olamıyoruz, niyetlendiğinde de hiçbirini yapamıyor çoğunlukla.
Hep diyorum; takımın orta saha hattı düzelmeden diğer mevkilerdeki oyuncuların verimi de düşük kalacaktır. Deli fizik güç ve hırsları olmasa, Osimhen ve Barış da bir şey yapamazlardı, herkesten aynı şeyi beklemek nafile...
Berat Luş düzenli oynasa en kötü bunun kadar katkı verir, hatta daha fazlasını vermesi sürpriz olmaz o derece iddialıyım, hani bu Berat çok müthiş çok beğeniyorum anlamında değil, ciddi manada bu arkadaşın çoğunlukla zarar vermesinden kaynaklı. Kenarda köşede kendini unutturuyor, paraları cukkalıyor. Çok büyük bir kambur. Sezonda 5 maç falan katkı verir, gerisinde zarar yazar, halen bunu görebilen olmadı.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baba hep relax. Yılda bir iki maç kıpırdayınca mutlu oluyoruz. Bize her maç belli bir performans ve ortalama skor katkısı verecek adam lazım, topu isim oynamıyor.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.