- 18 Mayıs 2011
- 53.823
- 57.982
- 4.613
Canini sikmadigin surece Turkiyede bundan iyi kanat yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Isterse ne demek?Ligi kafaya koyarsa Salah, Trossard, Greenwood falan hikaye. Onların hepsi yeni geldi. Adapte olmaları için illa zaman lazım olacak. Sane artık ligi ve takımı biliyor. Üstelik geçen sezon bence Dünya Kupası yüzünden ürkek oynuyordu. Sakatlanıp turnuvayı kaçırmak istemiyordu. Bu sene bu adam isterse ligi öttürür.
Konsantrasyon sıkıntısı var. Bazen devreler yanıyor. Öyle olduğunda da bırak maç almayı, bu adam senelerce nasıl M.City'de, B.Münih'de, Alman Milli Takımı'nda oynamış diyorsun.Isterse ne demek?
Kontak kapatması,Konsantrasyon sıkıntısı var. Bazen devreler yanıyor. Öyle olduğunda da bırak maç almayı, bu adam senelerce nasıl M.City'de, B.Münih'de, Alman Milli Takım'ında oynamış diyorsun.
Üstat, Lincoln kötü gününde bile göze hoş oyun sergilerdi. Sane kötüyse eğer hiç çekilmiyor. Resmen bunun bizde ne işi var diyesi geliyor adamın. Fakat iyi gününe denk gelirse, biliyorum abartı olacak ama Messi'nin falan bir tık altı bu adam.Kontak kapatması,
Topu kaybettiğinde Hicbirsey olmamış gibi siritmasi
Dediğin gibi isterse vites arttırması.Sen tahmin ettin zaten anladimda anlamak istemediğinden sordum.
Sana yemin ediyorum bize 10 numara Lincoln gelmişti.Ayni ona benzetiyorum zati allerini.
Üstat, Lincoln kötü gününde bile göze hoş oyun sergilerdi. Sane kötüyse eğer hiç çekilmiyor. Resmen bunun bizde ne işi var diyesi geliyor adamın. Fakat iyi gününe denk gelirse, biliyorum abartı olacak ama Messi'nin falan bir tık altı bu adam.
Lincoln değil de Sane'ye en yakın örnek Ziyech olurdu. O nursuz da iyi gününde tek başına maç alır ama kötü olduğunda çekilmezdi. Genel olarak ben de 7'lik ama genelde 7 olan oyuncuları tercih ederim. Yoksa bir maç 9, öbür maç 5'lik oyuncu saç baş yoldurur. Sane de şu ana kadar öyle ama eğer gitmeyecekse sonuna kadar desteklemek ve başarılı olmasını temenni etmek lazım.)))) iyi gününe denk gelebilmek adına papatya falı açmak gerekiyor.Insallah bu sene bizi yaniltsin.Inanilmaz zevk versin.
Canı gönülden istiyorum ama Rashica misali her maç 6-7 lik oynayan oyuncuyu tercih ederim.Gecen sezon dediğin türden oynadığı maçların sayısı 2 elin parmaklarını geçmez.Pirpir kanat her daim bizim için çok daha iyi ama bu dönem böyle gececekmis demekki.CV si kuvvetli ama)))))
Lincoln konusunda haklısın ama oda okadar isteksiz oynar ve kaybolurduki ,hiç sevmezdim o halini bir an aklıma o geldi. .Ben sürekli oyunda olan oyuncuyu seviyorum.
Temenni de sıkıntı yokta İnşallah ister öncelikli olarak.Aslinda bir tanede pırpır yedek alabilmiş olsak zorlayacak türde harika olur ama daha 10 numarayi alamadık.Yoksa sağ kanata Saneyi zorlayacak bir oyuncu almamız şart oğlu şart.Lincoln değil de Sane'ye en yakın örnek Ziyech olurdu. O nursuz da iyi gününde tek başına maç alır ama kötü olduğunda çekilmezdi. Genel olarak ben de 7'lik ama genelde 7 olan oyuncuları tercih ederim. Yoksa bir maç 9, öbür maç 5'lik oyuncu saç baş yoldurur. Sane de şu ana kadar öyle ama eğer gitmeyecekse sonuna kadar desteklemek ve başarılı olmasını temenni etmek lazım.
tamam almanların seni bu kadar fonladığını belli etme artık dostumŞampiyonluğun baş mimarlarından birisi bence
hep böyle oynamıyorher zmnki gibi takımda tek futbol oynayan şahıs