#10 Leroy Sané

aslında topu soluna alınca hareket halinde olsun olmasın rakibi şaşırtırken izleyeni de şaşırtabiliyor, kolay yapıyor bazı şeyleri özellikle kısa mesafe dikine top atmaları değişik. rakip de atamaz zannedip baska bir açıyla konumlanıyor ama atıyor da sonrasını bi türlü yapamıyor. kolay şut atılabilecek pozisyonlarda güzel gol atmayı mı deniyor bilmiyorum da harcıyor malesef. zaten sane böyleydi bayernde de ama atabilecekken atamayınca sinir ediyor. ben hemen doğramayacağım bence daha iyi olacak biraz soğuk bir kişilik gibi de duruyor belki alışma süreci yaşıyordur

Performansı Barış ve Yunus’un gerisinde ne yazık ki. Yedeğe düşmesi hakkaniyetli olur, hatta kendisine de iyi gelebilir. Biraz kenarda oturup rakipleri izleyip ne kadar cacık olduklarını anlarsa sahada daha rahat olabilir.

Biz bu adamların böyle berbat oynamasına nasıl izin veriyoruz, fb de bile performans veremeyen topçular iyi kötü bir mücadele koyuyor ortaya, bizde ise adam resmen sahada yürüyor. Adama 10 kağıt para ödüyorsun, bide düzelsin diye bekliyorsun, bir uyarı bir motivasyon birşey olması lazım, en azından sahada yürümeyeceğini anlaması lazım. Hani istiyor da yapamıyor gibi birşey de değil bu, resmen isteksiz görüntü veriyor. Bir uyarı mekanizması çalışması lazım artık kulüpte.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam bir sürü topsuz koşu attı. pası atmadılar adama. hep bas geri dön yapıldı. biraz al ver çalışmamız ve uygulamamız lazım. Yoksa hep kavga dövüş futbolu oynarız

Bu mac icin konusacaksak, Yunus tum mac sahada yürüdü, ve birkaç saçmasapan pas hatasi yaptı. Sane'den kesinlikle daha kotu bir Yunus vardı. Fakat burdaki problem Sane'den beklentimiz, bu adamin uçup kaçmasını istiyoruz. Lige alışma sürecinde daha, zemin desen EPL ve Bundesliga gibi kaymak zeminlerde kariyerini gecirip buraya gelmesi biraz sorun cikartiyor. Yine de bence birkac mac daha beklemek lazim, takim tam ayak uydurdugunda bakalim ne olacak. En azindan kisilik olarak Zaha gibi itici degil; ekip arkadaslari ile de iyi anlasiyor. Gerisi gelir.

Kesin konuşmak için erken elbette ama bence uymayacak bize. Belki arada birkaç maç parlar ama istikrarlı iyi oynayacağını sanmıyorum. Bize hırslı ve sorumluluk alan oyuncular uyuyor sadece

hangi maçı izlesem kanat oyuncuları senden iyi oynuyor

Bunu bize yaşatma

Sabrım tükeniyor reis , ha bitti mi hayır ama tükeniyor

Kaliteli topçu ama bize uygun mu bilemiyorum, net açık alan topçusu hızlı hücumda at önüne ondan sonra izle. Başka alternatifler yaratmak lazım Sane'ye.

süper ligi fazla ciddiye almadığını düşünüyorum açıkçası
geçen sezonlardaki haline bakılır ise gözü kapalı içinden geçio herkesin çünkü, 10 metre geriden fln gelip fark atıyo millete. bizde böyle oynamıyo henüz

Beyler kimse adamın yeteneğini tartışmıyor, sorunu farklı açıdan ele almayalım.

Ya verilen talimatları yapmaktan kendi oyununu oynayamıyor.

Ya da yeterince vermiyor kendisini.

Geçen de yazım OB döneminin en iyi kanatları Yunusla Barış, bunun da bir çok nedeni var.

Karsimizdaki rakiplerin hepsi inanilmaz kapanarak oynadigi icin kendisine pek alan bulamiyor. Bu arada yaptigi her harekette de sacmaliyor. Frankfurt macinda daha etkili olacagini dusunuyorum.

Beyler kimse adamın yeteneğini tartışmıyor, sorunu farklı açıdan ele almayalım.

Ya verilen talimatları yapmaktan kendi oyununu oynayamıyor.

Ya da yeterince vermiyor kendisini.

Geçen de yazım OB döneminin en iyi kanatları Yunusla Barış, bunun da bir çok nedeni var.
Çizgide oynamak yerine içeri kaçıyor ve orada da kayboluyor. Sebep bu olabilir. Örneğin Barış girdikten sonra çizgiyi çok iyi kullandı, daha geniş alanda oynamaya başlayınca da göbek açıldı, pozisyonlar bulmaya başladık. Dediğin gibi bu bir talimat olabilir ve işe yaramıyor.

Bakalim Buruk CL macinda kesecek mi kendisini? Muhtemelen seni CL icin getirdik diyip keserse oyuncuyu tamamen kaybedebilir. Osimhen'in sakatligi devam ederse sorun olmaz. O takdirde Yunus ve Sane arasinda secim yapmak zorunda kalmaz.

Geri
Üst Alt