#10 Leroy Sané

Aslında bir kaç tane ortaya getirdi ama onun o pozisyonunu anlayıp da içe girecek ne takım çalışması var ne de o anda onu anlayacak sol kanat oyuncusu var.

Şu ana kadarki performansıyla ziyech kendisinden daha fazla fayda sağlamıştır

Bu güleç burayı Arap diyarı sanıyor, mücadeleye değil takılmaya gelmiş

Nasil olacak bu isler hic bilmoyorum.

Kimse istemedi falan olayı hikaye

Bayern hedeflerinin hiçbirini alamayacağını bilse biraz zam yapıp tutardı
Tottenham istedi ama çok az maaş verdiler
Arsenal istedi fena da olmayan bir maaş teklif etti ama biz iki katını verdik

Arsenal alsaydı Madueke yerine muhtemelen şimdi Saka sakatken döktürüyodu ah ulan herife bak fln diye izliyoduk çok net

Sane en tehlikeli oyuncu bu ligdeki.Yarın forma girer,topunu oynar ama okan burugu değiştiremezsiniz

Geyik yapıyosunuz ama gerçekten solda oynamasında gerçekten fayda var. Çizgiyi kullanan yok takımda. Bütün atakları 20 metre içinden yapmaya çalışıyoruz.

Geyik yapıyosunuz ama gerçekten solda oynamasında gerçekten fayda var. Çizgiyi kullanan yok takımda. Bütün atakları 20 metre içinden yapmaya çalışıyoruz.
Maç içinde yazdık.
Hadi Okan Buruk talimat vermedi ama inisiyatif alabilirlerdi veya Ilkay söyler mi acaba diye düşündüm

Araplardan falan herhangi bir teklif varsa hemen gönderilmeli. Rodrigues brumanın yarısı kadar top oynamak istemiyor rezil herif

3-4-2-1 gibi bir sistem yapıp hiç geri koşturmasak verim alır mıyız acaba bilmiyorum, başka bir yolu yok gibi. şu anki form durumuyla oynayamaz ligde bile sırıtıyor.

boyle devam ederse devre arasinda direk dehlenmeli yoksa agir patliyacak ..ayni seyi gundogan icjnde dusunuyorum .. artik bu takima ununu elemis elegini asmis adamlari almayin...

Zyech 1 milyon alıyordu abi hayvan gibi de maç kazandırdı bize. Bu şut çekemiyor tek olayı ayağıdan top tutabilmeye çalşmak.
Modern babel eleman ve kenardaki bu şekil oynamayı seviyor.

Geri
Üst Alt