#10 Leroy Sané

Ici gecmis yildiz kanat getirmeyin artik su takima, genc yetenek getirin kanat icin

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Zaha kötü oynayınca yüzü asılıyodu en azından bu arkadaş sahayı pisliyor hiçbir şey olmamış gibi gülüyor eğleniyor falan. 2-3 hafta daha süre veriyorum iş yapmazsa devre arası paketlemenin yolunu aramak lazım

Hayatımda bu kadar güçsüz bir herif görmedim halı sahada paspas ederim bunu jelert bile bundan kuvvetlidir

Biraz da solda denesek?
Hiç olmazsa hâlâ hızı var. Belki BAY'in sağdan yaptığı gibi koşular yapar.
Yine de olmazsa kovun

3 sene once 2 milyon maas verdigimiz adam kanatta bu futbolu oynasa carmiha gererdik simdi 12 milyon alam adam oynuyor hala alisma falan filan diyorlar

Bitiriciligi ve tercihleri berbat olan biri oldugu tanidik birseydi. Bayern taraftarinin son senelerde en cok elestirdigi oyunculardan biriydi.
Bayernde hersene double double yapmış adam, son tercihletinin bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim. Bu kadar beceriksiz olmayı nasıl başardı acaba.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük hayal kırıklığı gerçekten, tamamen bitik durumda tam bir fb transferi olurmuş keşke araya girip alsalarmış

Zaha gibi diyenler Zaha‘ya haksizlik ediyor

Zaha‘nin tek basina aldigi 4-5 maci tekte sayarim burda

Bu arkadasin maclarda bir tane bile olumlu aksiyonu yok
Yav zahanin TS deplasmani var iç saha maçları var. Manu deplasmani Kopenhag maçı falan var. Sane yanına yaklasamaz

Ben söylenildiği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum, oyun planı ve organizasyon yok gibi bir şey takımda

Topla daha cok davinson ve singo bulustugundan mütevellit top kaybı pek yoktu herifin

Fiziksel olarak bitik aynı lemina ve sara gibi

Çok pozisyona giriyo şu haliyle bile ama abanıyor surekli geldiğinden beri
Abi plase vur koseye ya.niye abaniyosin baris gibi usta...
Sürekli aksiyonun icinde ama sonuç 0 olunca tukaka olur.

Ha 8 haftasının 6 sinda takim kötüyken sane de kötüydü
Ama yani zaha falan değil,zahada da problem yoktu.Sizin hocanizda ve o vasat kafanızda problem taraftarin genelinde

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt