- 2 Temmuz 2011
- 137.543
- 58.585
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmza parası yok mu 10m?allahtan bonservis vermedik
Bayernde hersene double double yapmış adam, son tercihletinin bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim. Bu kadar beceriksiz olmayı nasıl başardı acaba.Bitiriciligi ve tercihleri berbat olan biri oldugu tanidik birseydi. Bayern taraftarinin son senelerde en cok elestirdigi oyunculardan biriydi.
Yav zahanin TS deplasmani var iç saha maçları var. Manu deplasmani Kopenhag maçı falan var. Sane yanına yaklasamazZaha gibi diyenler Zaha‘ya haksizlik ediyor
Zaha‘nin tek basina aldigi 4-5 maci tekte sayarim burda
Bu arkadasin maclarda bir tane bile olumlu aksiyonu yok
Özet izleyip sallama adamaAsensio varken bunu almamız facia olmuş
Telefondan izliyordum bunun yürüdüğünü falan görüp kapattim zaten.Özet izleyip sallama adama
Dostum emin olan yazılanlardan daha kötü sırf fblilere rezil olmayalım diye hala iyi niyetli yorumlarda bulunuyoruzBen söylenildiği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum, oyun planı ve organizasyon yok gibi bir şey takımda
Dostum Sane için 1 ay içinde tam karar veririmDostum emin olan yazılanlardan daha kötü sırf fblilere rezil olmayalım diye hala iyi niyetli yazıyoruz.