#10 Leroy Sané

Iyi degil bu bariz.Fakat kimi alalim tete yeteneksiz,ziyech bitik,zaha ölmüş hepsine okey kimi almamiz lazim bizim.Daha beter durumu bek konusunda yasiyoruz bu takim kenarlarina kimi alirsa olacak ?

herif dribbling uzmanı

dağıtıyor savunmaları

ama ortada bir plan olmadığı için adam eksilttiğinde bi avantaj yakalayamıyoz

önüne bir adam daha çıkıyor. sonra bir adam daha. sonra bir adam daha

nasıl oluyorsa bizden kimse boşa çıkmış olmuyor bu süreçte

savunurken de tam tersi. 8 adamın içinde iki adam verkaçlan gol atabiliyor

Arap yarimadasindan ciddi teklif gelirse, satarlar.

Takımdaki diri adamlardan biri, canı isteyince iyi depara kalkıyor maçın son bölümlerinde dahi.

FB maçında canı oynamak ister mi acaba.

İyi bir taktiğin yoksa kimi alsan yeteneksizmiş gibi görünür.
Alakası yok. Ayağına 10 tane top geliyorsa altısını kontrol edemiyor, ikisinde bacak arası atmaya çalışıyor kalan ikisinde de artık ne olursa. Burada taktiğin bir anlamı kalmıyor pek.

En üst seviyesi buysa yandık. Haftalardır yeni ve isimli transfer diye taraftar her yaptığını yere göğe sığdıramıyor ve beceriksizliğini göz ardı ediyoruz (ki bence yapılması gereken de bu, oyuncuyu küstürmemeliyiz).

Olur da Arabistandan teklif gelirse direk vedalaşmalıyız. Sahaya karakter koyan bir oyuncu değil malesef.

Mertens olsa katkısı daha fazla olurdu ama şimdiye kadar fiyasko.

Sorunun Sanede olduğunu düşünenler yine hortlamış. Adam topu ceza sahasına getirmeye çalışan tek oyuncumuz. Kaç kişiyi çalımlasın istiyonuz? Messi bile bir sistem içinde yardıma arkadaşı gelince daha etkili oluyo. Maçı izlerken Sanenin çaresizliğini okadar net görüyorum ki. Ne bi sahte koşu atan var ne içeri giren var ne doğru yerde olan var, ne topu ona zamanında geri atan var. Kendisi, nadirde olsa içeri giren birilerini gördü mü direk ara pas deniyo zaten. Ki öyle attığımız goller var bu sezon. Ayrıca hep gözüme çarpıyo topu arkadaşına verip hemen boşluğa yada içeriye kaçıyo. Verkaça girmek isriyo. O topu bırak Sane ye atmayı nasıl oluyorsa direk kalecimize döndürüyoruz saçma şekilde. Bunlar hep sistemsizlik. Set oyununu yaptıramayan bilmeyen bir hocanın eseri işte.. Bi düşünün bakalım neden sürekli kalecimizde yada stoperlerimizde top. Sonrada boş boş ceza sahamızda pas yapıyoruz. Dengimiz bütçe ve kadroya sahip Avrupa takımları topu rakip kaleye saniyeler içinde götürken biz kaç dakikada anca rakip kalede küçük bir tehlike oluşturabiliyoruz.Çoğu tehlike bile değil out oluyo zaten. Maçları bir hatırlayın dediğimden farklı gördüğünüz tüm karelerde bireysel yetenekle gelişen pozisyonlar var. Çoğunda Sane o karede zaten. Bide kadroda risk alıp topu taşımaya çalişan Sane dışında kaç tane oyuncumuz var? Bazı insanlar istiyoki Maradona gelsin topu kaleden alıp herkesi çalımlayarak gol atsın... Biraz düşünen anlayan her insan sorunun nerde olduğunu basit şekilde görür.

fps oyunlarinda takim arkadaslari olup tek basina can havliyle kosup mucize yaratmaya calisan karakterler gibi..
oyun planimiz ve hucum setimiz olursa daha faydali olacaktir
ama yegane planimiz at osimhene tutsun topu olunca adam napsin

Iyi degil bu bariz.Fakat kimi alalim tete yeteneksiz,ziyech bitik,zaha ölmüş hepsine okey kimi almamiz lazim bizim.Daha beter durumu bek konusunda yasiyoruz bu takim kenarlarina kimi alirsa olacak ?
Bizdeki Rashica. Net.

Bence hiçbir şekilde bırakılmayacaktı.Bırakılmamalıydı.

Sana ağa dedik bir bildiği vardır dedik sen bizi kepaze ettin

Şimdiye kadar ki durum bu bugun yap bişeyler artık

Tamam takımda taktiksel sorunlar varda çok kötü performans veriyor bu arkadaşta
12.5 milyon maaşa yazık günah keşke araplar istesede o da gitse
İnşallah bugünden itibaren bizi haksız çıkartmaya başlarsın
Yoksa sıkıntı buyuk

Katkı almak için yanına rodri arkasına walker sağına bernardo soluna foden koymak gerekiyosa kendisine gerek yok ki bunlarla yusuf sarı da yamal kadar oynar

Bugün artık son şansın bıçak kemiğe dayandı hasım olduk olacaz yani

Bu maaşları alan adam çok daha fazlasını vermeli, son maçlarda fena da oynamıyor ama sonuç yok, özellikle USG maçında kaç kere dribblinglerle indi sıfıra ama son paslar olmadı veya takım onun attığı bölgelere gitmedi.

Bu adamdan verim alsak çok farklılaşacak herşey de işte.

Boyle maclarda x faktor olmali ama olmiyacak hepimiz biliyoruz - ki union sg macindada olmaliydi
Aldigi maasin hakkinida vermiyor

Yukarıda renkdaşın biri 10 sayfa makale yazmış, verkaçlarına cevap veren yokmuşta taktiksel olarak çok kötüymüşüzde ayak uyduramama falan evet doğruluk payı var ama hiç biri her topta bacak arası atmaya çalışıp 2 tane isabetli pas dahi yapamamasının üstünü örtmez geçelim onu bi. Çıksın akşam adam akıllı top oynayıp istatistik yapsın kimse ondan bindirme yapmasını beklemiyor, tete'de aralara girip bindirme yapıyordu sonunu gördük.

Edit : bu adama aşırı kıl gitmeye başladım çünkü çok umutluydum ondan sinirleniyorum, geldiğinde inanılmaz heyecanlanmıştım. sırf ben de bu hayal kırıklığını yarattığı için tilt oldum.

Yukarıda renkdaşın biri 10 sayfa makale yazmış, verkaçlarına cevap veren yokmuşta taktiksel olarak çok kötüymüşüzde ayak uyduramama falan evet doğruluk payı var ama hiç biri her topta bacak arası atmaya çalışıp 2 tane isabetli pas dahi yapamamasının üstünü örtmez geçelim onu bi. Çıksın akşam adam akıllı top oynayıp istatistik yapsın kimse ondan bindirme yapmasını beklemiyor, tete'de aralara girip bindirme yapıyordu sonunu gördük.

Edit : bu adama aşırı kıl gitmeye başladım çünkü çok umutluydum ondan sinirleniyorum, geldiğinde inanılmaz heyecanlanmıştım. sırf ben de bu hayal kırıklığını yarattığı için tilt oldum.
Ne yapsın aldığı topu davinsona dönüp bütün maç boyu C şeklinde top mu çevirelim? En azından birşeyler deneyen tek kişi

Geri
Üst Alt