#10 Leroy Sané

Bizimkiler ne yapsınlar etsinler ya çok sağlam bir sağ kanat baksınlar ya da Yunus'u ameliyat mı ediyorlar upgrade mi ediyorlar ne yapabiliyorsa yapsınlar.

Yoksa bu sene Sane'yle o kanat işlemez. Geçen sene zaten çok aksıyordu bu sene daha da kötü olacak gibi.

Bu sezon bu konuya yapılacak en çok yorum, "Top oynaSane!" olacak gibi durmakta , eyvahh .

ya bizdeki performansı yine yeterli değil de kötü oynadığı büyük maç yok herifin , yollayalım da duran gibi malların peşinden koşsunlar orası için de

araplardan teklif gelirse hemen yolla

2 mac iyi 10 mac kötü oynayan adam olmaz, hele yillik 10+ milyon icin asla!

göndderme ihtimalimiz sıfır gibi bişey maaşının yarısını biz verirsek belki

Ben aslinda duruma söyle bakiyorum, bu birazda Davinson için geçerli ki o iyi bir DKsi geçiriyor yinede ama bu sene Sane formsuz, Sanchezde formsuz ve genelde bu kalitedeki oyuncular sakatlik olmazsa o kadarda uzun süre düsük performans göstermezler bence. Yani yeni sezona, dinlenmis ve kötü bir formdan çikmak isteyen iki oyuncuda toparlar ve kalitelerine yakisir bir performans verirler diye düsünüyorum. Ki kaldi ki bu sezonun gollerine bakin ve Sane'nin 28 maçta 12 g/a ile neredeyse her iki maçta 1 gol/assist yazmis ve asist olmayan ama asistin asisti olan aksiyonlari, yada çikmamiza neden olan dribblingleriyle iyi katki vermis olmasinida unutmamak lazim. Buda formsuz hali diyelim. Umalim...

Ben aslinda duruma söyle bakiyorum, bu birazda Davinson için geçerli ki o iyi bir DKsi geçiriyor yinede ama bu sene Sane formsuz, Sanchezde formsuz ve genelde bu kalitedeki oyuncular sakatlik olmazsa o kadarda uzun süre düsük performans göstermezler bence. Yani yeni sezona, dinlenmis ve kötü bir formdan çikmak isteyen iki oyuncuda toparlar ve kalitelerine yakisir bir performans verirler diye düsünüyorum. Ki kaldi ki bu sezonun gollerine bakin ve Sane'nin 28 maçta 12 g/a ile neredeyse her iki maçta 1 gol/assist yazmis ve asist olmayan ama asistin asisti olan aksiyonlari, yada çikmamiza neden olan dribblingleriyle iyi katki vermis olmasinida unutmamak lazim. Buda formsuz hali diyelim. Umalim...
28 maçta 12 gol katkısına razı olacaksak yunus ve barışa tapmamız lazım o zaman

oyun kuruculuğu falan da yok o taraftan bakalım desek, tam tersi top kayıplarıyla eksi yazıyor. 4-5 maçta çok iyi oynadı onun dışı koca bi hayal kırıklığı

Son düzenleme:

Burda Kante'yi rezil edip müthis pas verip Torreira gol atti. Torreira'nin götü ofsayta kalmasa buda asist yazilirdi. Gerçekten ekstra bir oyuncu benim için. Genelde iyi bir sezon geçirmemesine ragmen...

Geçen sene devre arasında sene sonu paketleyecek Arap takımını hazır etmemiz lazımdı zaten.

28 maçta 12 gol katkısına razı olacaksak yunus ve barışa tapmamız lazım o zaman

oyun kuruculuğu falan da yok o taraftan bakalım desek, tam tersi top kayıplarıyla eksi yazıyor
Haklisin, sirf istatiksel olarak zaten Galatasarayda oynayan bir oyuncunun en az 15+ gol/assist yapmasi minimum olmasi lazim ve ondan daha önemli bence ekstra bir katki olmasi lazim, çünkü istatistik kasmayi Keremde yapiyordu ama her maç saç yoldurarak. Bence Sane bu ekstra katkiyi dribblingleriyle ve ofansif tikanmisligimizi açarak yapabiliyor. Daha iyisini yapmasi lazim, katiliyorum ama kendisi ilk sezonundan sonra bence bu sene en iyi sezonunu geçirmesi için ideal bir sezon olacaktir.

Kariyerinin en kötü maçlarından birini oynadı. Sanki biri sırtından çekiyor çalım atmaya zorlamıyor.

Geri
Üst Alt