#10 Leroy Sané

Iki kanatın da ters ayaklı olması sıkıntılı bence. Sprint atarken ya da hareket halindeyken ters ayaklarıyla orta açamıyor ikisi de. Illa topu durdurup güçlü ayağına topu almak zorunda kalıyorlar bu da hemen zaman kaybı oluyor hem de aksiyonu öldürüyor çoğu zaman.

Elimizde Osimhen gibi bir silah var ama biz bu adamı besleyemiyoruz sağdan soldan. Ve Okan 2 yıldır bu işe çözüm bulamıyor.
+ 10 numaran ya da ceza sahasına koşu atan stoperleri sürükleyen ortasahaların yoksa ters ayaklı adamlar daha da işlevsiz kalıyor.

Bu herifi biz neden bedavada olsa elden cikarmadik? Bonservis ödemedik bundan cikma imkani hic olmadimi acaba? Yani dünya kadarda maasi var

Ulan var ya sana diyecek laf bulamıyorum artık. Sola çek, sahayı paralel koş. Sola çek, rakibe kaptır...

Topçu falan değilsin gideceğin günü bekliyorum.

Osimhen'in 2. golünde kenara geliyor. Gol atmışız dönüp bakmıyor bile. Apo çıktı yedek kulübesinden tuttu içeri aldı.

Şunu hala savunan varsa gitsin MLS izlesin...

Messi gibi olmak istiyor ama Serdar Özkan gibi takılıyor

Boş koşuyu biraz daha artırıp al verleri üçgenleri yapması lazım. Tabi koşularını görüpte top atmayan bazılarınında topu koşu yoluna atması lazım. Valla Sanelik değil durum bence, takım idaresini ve konsantrasyonunu bir türlü oturtamamış diyim bir teknik ekip ve yönetim görüyorum. Sanki bir futbol aklı üst akıl ne biliyim grande apo işbirliği gibi birşeyler birileri olsa çok iyi olur 5.şampiyonluğu bu kadar yaklaşmışken heba etmemek lazım

Geri
Üst Alt