Nedim V. Duran
10 Numara!
daha 30 yaşında futbolu bırakmış gibi enteresan bi tip bu tarz papatya falı topçulardan uzak duracaksın sara'dan bunlardan biri
Bu tarz oyuncular futbolda bu riski alıp top kaptırabilir. Buna dünyanın sayılı driplingçileri de dahildir. Leao da kaptıracak ki dün kaptırdı da.Kazandığı topların sebebi ezdiği toplar bu seviye de o kadar top kaybı başlı başına bir yetenek abidesi yok abi biz Eren e burun kıvıralım bunu pohpohlamaya devam edelim. Adamlar hep topun saneye gitmesini istedi kaptırsın diye kaç tane geçiş yedik attığı çalım stilini herkes biliyor artık 30 yaşında futbolu bırakmış bu arkadaş umudum falan yok artık
Bu tarz futbolcular yürüyerek mi oynar peki adamın vücut dilinin hali ortada bu tecrübedeysen gerekirse basit oynayacaksın yada ben buyum diyorsan o topa vurunca içeri sokacaksınBu tarz oyuncular futbolda bu riski alıp top kaptırabilir. Buna dünyanın sayılı driplingçileri de dahildir. Leao da kaptıracak ki dün kaptırdı da.
Sen sadece sane ye ya da Leao ya basit oyna diyebilir misin?
Hocam Salah i 2 maçtır izliyorum inan top kaptırmamak için okadar güzel hareketler yapıyor ki.İzlemeni öneririm.Sane guzellemesi yapacak aşamayı geçtik artık.Bu tarz oyuncular futbolda bu riski alıp top kaptırabilir. Buna dünyanın sayılı driplingçileri de dahildir. Leao da kaptıracak ki dün kaptırdı da.
Çalımı atsa bile bi boka yaramayacak yerde deneyip sürekli kaptırıyorBu tarz oyuncular futbolda bu riski alıp top kaptırabilir. Buna dünyanın sayılı driplingçileri de dahildir. Leao da kaptıracak ki dün kaptırdı da.
Selamlar hocam ,Hocam Salah i 2 maçtır izliyorum inan top kaptırmamak için okadar güzel hareketler yapıyor ki.İzlemeni öneririm.Sane guzellemesi yapacak aşamayı geçtik artık.
Hiçbir faydası olmayan bir oyuncuya ne diyebiliriz ki , onu soylermisin???
Salah konusunu bizde olsun şöyle olsun böyle olsun diye demedim.Sadece top nasıl kaybedilmez bir izle diye dedim.Zararsiz nasıl olunur diye dedim.Selamlar hocam ,
Ben sane güzellemesi yapmıyorum. Ben de aynı fikirdeyim ama bir pozisyon üzerinden oyuncuyu okumayalım diyorum.
Önceki mesajda yazdığım gibi topsuz oyunda iyi değil, toplu oyunda ise kendinş göstermiyor. Opsiyon olarak top bizdeyken pas açısına geçmiyor. Bu büyük bir eksi . Bu yüzdendir ki oyun onun olduğu kanattan çoğu zman akmıyor. Ama bunda sağ bekşn de payı var.
İnan saneye gelene kadar takımda bir sürü eksik var. Barış gibi bir oyuncu var mesela.
Ayrıca oyun sistemi çok dikine olduğu için Sane gibi oyuncular bu sistemde iş yapmıyor. Farklı bir oyun tarzımız var. Tamamen karambol oluşturup bundan faydalanmak istiyoruz. İlginçtir ki bunu 90 dakika önde olalım, geride olalım yine devam ettiriyoruz. Benim demek istediğim eğer bu leş attığınız Sane kuşlardan birinde olsaydı adamlarda Sane var diyecektik. Sistem bu adamı oynamasına izin vermiyor kısaca. He Salah olur muydu bizim sisteme elbette dhaa iyi olurdu. Gole ve gol bölgesine daha yakın. Sanenin oyun tarzı asla böyle olmadı. Ama öncelik sıkıntı Sane değil onu söyleyeyim.
lütfen kaçırdığı pozsiyon üzerinden okumayalım. Bana sorarsan maçın kırılma anlarından bir tanesi saranın sol ayağına cepheden kaleyi gördüğü kimsenin rahatsız etmediği pozisyonda zayıf ayağına almasıydı. Sanenin ki ise aptallık değil kaçan pozisyon.
İki koca sezonki parasını odersen nereye olursa olur .O parayı odeyebilmekte mesele.endonezya ligine fln sutlamak lazım
İşte tüm mesele bu.Tum guardin düşüyor her seferinde.Agzina sağlık.Gol kaçar kaçmaya da oradan sonra maçtan düşmesi daha da kötü. Basit top kayıpları da bizim gibi takımlar için çok kırıcı oluyor. 10 top az kaybedip takımı ekstra eforla geri koşturmayan bir kanat Sane'nin bu halinden daha faydalı olur. Geçen sezon bu dönemler daha iyi durumdaydı bence. Barış da berbat. Yunus şu an o bölgenin en net oyuncusu.
Salah konusunu bizde olsun şöyle olsun böyle olsun diye demedim.Sadece top nasıl kaybedilmez bir izle diye dedim.Zararsiz nasıl olunur diye dedim.
Sisteme dair asla soylediklerine katilmiyorum.İyi oyuncu kendi sistemini yaratır.Faydali birtek hareketi olmazmi bir oyuncunun .Yok.
Faydasını geçtim.Zararindan bıktık usandik.YeterrrSalah konusunu bizde olsun şöyle olsun böyle olsun diye demedim.Sadece top nasıl kaybedilmez bir izle diye dedim.Zararsiz nasıl olunur diye dedim.
Sisteme dair asla soylediklerine katilmiyorum.İyi oyuncu kendi sistemini yaratır.Faydali birtek hareketi olmazmi bir oyuncunun .Yok.
Faydasını geçtim.Zararindan bıktık usandik.Yeterrr
iyi bir oyuncu kendş sistemini yaratır mı? Tamam hocam.
Sane'nin formda olduğu dönemde en beğendiğim özelliği kolay top kaybetmemesiydi halbuki. Topla rakip arasına vücudu koyup kolay kolay bırakmıyordu. Ama uzun zamandır göremiyoruz o halini.İşte tüm mesele bu.Tum guardin düşüyor her seferinde.Agzina sağlık.