GSCimbom
#10 Leroy Sané
Keramettin TANRIVERDİ

#10 Leroy Sané Sayfa 315

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
6,4K
Okunma
204,3K
Sayfa
315/322
2. devre takım adına tek kıpırdanan topçuydu kendisi. Ama ne kadar kıpırdanırsa kıpırdansın sonlandırma konusunda korkunç seviyelerde. Zoru yapıp kolayı yapamıyor ısrarla.

2. devre takım adına tek kıpırdanan topçuydu kendisi. Ama ne kadar kıpırdanırsa kıpırdansın sonlandırma konusunda korkunç seviyelerde. Zoru yapıp kolayı yapamıyor ısrarla.
Topu ayağına aldımı heyecanlanıyorsun ,kesin birşeyler yapar diyorsun ,sirk cambazı gibi kaybedeceğine hiç inanmak istemiyorsun ama kaybediyor.
Bakma bir iki defa araya paslar attı aldı ama yaa bir kanat oyuncusu bumudur.Birkerede dibe in ,içeri penetre et bir yumruğunu vur arkadaş sen sanesin ,salahtan ne eksiğin var.
Ama salah dediğin oyuncunun herşeyini bir tarafa bırak top kaybetmiyor top tutuyor takımını rahatlatıyor.Yok arkadaş yok.Sadece sinir harbi başka hiçbirşey değil.Isınamadı bizim takıma bir türlü.İşin iç yapısını bilemeyiz ama birşeyler beklemek hakkımız değilmi ?Yok.Ben yıllardır bir oyuncuya bukadar kafayı takmamıştım .En son Oliviera beni mahfetmişti.Bu 2 oldu.1-2 milyonluk oyuncu olsa dersinki şöyle böyle.İnan oraya kazımcanı koy daha fazla verim verir yada Ada yı koy.

Son vuruş yok son pas yok, en iyi haliyle 2-3 başarılı çalım yapabiliyor hepsi o. Bunun yaptığı kadarını çoğu Anadolu topçusu da yapabiliyor zaten.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt