Gol at asist yap
Gol at asist yap
Gol at asist yap
Bu saatten sonra benchte yapar.Gol at asist yap
Gol at asist yap
Renktaş Yahu yapmayın etmeyin gene oyunculardan bağımsız değerlendirmeyin şu durumu..o senin görüşün ben hocanın verim alamadığını düşünüyorum, Bayern Münih'teki Pavlovic bize gelse mesela orta sahada banko oynar diyebilir misin
Sane'nin önünde kimse olmasa bile 30-40 metre top sürüp aynı sakinlik ile gol vuruşu yapabileceğine inanmak güçDünkü takımlarda Sane’yle Salah’ı yer değiştirin
Sane hat-trick yapardı, Salah bitmiş derdik
Birinin hocası ortasahada topla buluşturup önündeki 3 kişinin içinden geçmesini istiyor
Diğerinin hocası ise sahada yayla gibi gezeceği oyunu oynatıyor
Leao da aynı olacak görürsünüz ki dün oldu zaten
O da karşısında hep 2-3 kişiye oynamak zorunda kaldı
Hoca yok hoca
yine yenilirdik ve salah bizde etkisiz kalabilirdi ama sane salah'ın yaptığını yapamazdı, en prime hali bile salah'a yaklaşamaz ki bitik hali bir de şu anDünkü takımlarda Sane’yle Salah’ı yer değiştirin
Sane hat-trick yapardı, Salah bitmiş derdik
Birinin hocası ortasahada topla buluşturup önündeki 3 kişinin içinden geçmesini istiyor
Diğerinin hocası ise sahada yayla gibi gezeceği oyunu oynatıyor
Leao da aynı olacak görürsünüz ki dün oldu zaten
O da karşısında hep 2-3 kişiye oynamak zorunda kaldı
Hoca yok hoca
Ağzına sağlık.Acik ve net aynen durum bundan ibaret.Öyle bir algı oluştu ki sahada geri kalan 10 kişi Sane'ye uyması gerekiyor gibi. Dünya kupasında rezaletti. Geçen sene aldığı paranın çeyreğini oynamadı. Bu sene daha da kötü.
Rakip kaleye doğru 3-4 çalım, top kaybı.
Kendi kalemize doğru 3-4 çalım, anlamsız pas, atağı öldürür.
Top kaybeder boş boş topa bakar. Rakip atağa gelir bir adam marke etmez. Aylardır böyle ama sadece bu maç değil ki.
Kasım'dan beri gol yok.
Bir de şu tavırları ve vücut dili yok mu insanı çıldırtıyor yani. Ne işe yarar bu adam?
12 milyon euro alıyor! El insaf. Barış'ın da Yunus'un da ölüsünü bile tercih ederim bu adama. Sakın Zaha ile vs. kıyaslanmasın 50% daha az sürede Zaha'nın daha güzel istatistikleri.
O Mac resmen alda at şeklinde asist yaptu GoztepelilereGeçen seneki Göztepe maçında demıstım bu adam geri koşmuyor yazın yollamamız lazım diye
Hoca o maçta da çıkarmadı Göztepe gol atıyordu kaptırdığı toplar ile
Onu yapanlar sadece hayal aleminde yaşayanlar.Hersey ortada .Bu saatten sonra benchten zor çıkar.Eger oynatirsa Okan hocaya yazar.Bomboş topçu..En iyi zamanlarında bile hep abartılıyordu zaten .Son kararları,son vuruşları hep yetersizdi zaten o seviye takımlar için..Ama bu kadar kötüsünü de beklemiyordum...
Yav geldiğinden beri 6 gol atmış bu nedir arkadaş.Bu tarz adamlar kötü de oynasa en azından kalitedir bulduğu pozisyonların çoğunu affetmez dersin bu adam da o da yok..Cengiz ünder bile arada maç alıyor be
Herif içerideki Kocaeli,çorum maçlarında oyuna giriyor kimse heyecanlanmıyor üstüne saçma top kaybı yapıp bizi yakmasa dedirtiyor.
Ama 3 gün sonra bunların hepsi unutulur bizim sane miz var diyip kadrolar yapılır yine