#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem iyi kanat oyuncularin yok niye aliyorsun bu adami beklenen etkiyi yapamiyor malesef

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ölmüş adam yanına Bale+Ronaldo gelsin yine bu kadar oynar.İilk yarı Engin ile hep rakibin arkasına sığınan 2 isimden biriydi.

Kimse bu kadar para vermez buna. Sözleşmesinin sonuna kadar bizde, boşuna gönderelim falan demeyin.

Valla ben Sneijder'e fazla kızmıyorum. Adam dünyanın en iyi frikikçilerinden, ama geldiğinden beri doğru dürüst frikik kullandırmadılar adama. Baktı ki hocada sessiz kalıyor bu duruma. Takımdaki ciddiyetsizliği görünce, o da saldı kendini otomatikman.

Evet yazmistim.Inan sevinmiyorum yazdigim icin.Sneijderi haftalar hatta aylar önce yazdigimda cok tepki almistim.Drogba icinde aynisi gecerli kardesim.Forumda yazdiklarim yazilar yüzünden tepki görüp, sonradan benim düsncelerime dönmelerine alistim artik.

Ben de sneıjdere çok güveniyordum hep içimde bir umut vardı.O da bu maç gitti seni anlıyorum lafın burda bir eleştiri yapınca on kişi üstüne atlıyordu hakaretler felan çoğu zman hiç uğraşmamak için yazmadım bile ama artık yeter adam şut çekmekten bile aciz al ver o kadar para verilmez bunun için

Ben de sneıjdere çok güveniyordum hep içimde bir umut vardı.O da bu maç gitti seni anlıyorum lafın burda bir eleştiri yapınca on kişi üstüne atlıyordu hakaretler felan çoğu zman hiç uğraşmamak için yazmadım bile ama artık yeter adam şut çekmekten bile aciz al ver o kadar para verilmez bunun için

Aynen öyle arkadasim.Milli hocasi acikca belli ediyor sneijderden memnun olmadigini.Hadi bana inanmiyorsunuz onada mi inanmiyorsunuz?Birak ya bizim forumun "futbol profesörleri" sistem ve mevki yüzünden sneijderin kötü oynadigini zannetsinler.

Valla ben Sneijder'e fazla kızmıyorum. Adam dünyanın en iyi frikikçilerinden, ama geldiğinden beri doğru dürüst frikik kullandırmadılar adama. Baktı ki hocada sessiz kalıyor bu duruma. Takımdaki ciddiyetsizliği görünce, o da saldı kendini otomatikman.

Bu da önemli bi nüans.Takım resmen Adnan dönemin de ki gibi herkes kafasına göre.Bu adam varken kornerleri Emre-Engin kullanıyor.Sneijder tamamen memura bağlamış durumda.Bi şekilde bu adama daha çok sorumluluk verilmesi lazım.

simdi sneijder iyi veya kötü onu tespit edemeyiz arkadaslar bence

dorgu dürüst bir sistem olsa tartisilir ama suanda ne sistem var ne birsey.

drogbaya yüklenildi adam ciktiktan sonra takim dagildi.

biz bu kötü oyunun nedenlerini basak yerlerde aramaliyiz !

Ofansif ortasahanın Selçuk Şahin'i gibiydi bu maç. Al sağa ver, al sola ver, al bekin önüne at. Bir tane şut çek, bir tane adam geç, bir tane öldürücü top at be adam. Fernandes'in 5'te biri değil bu haliyle. Büyük hayalkırıklığı. Sneijder lan bu??

yasi 35 falan olmadigi icin hala sabredilmesi taraftariyim , 4-2-3-1 sisteminde Mesut gibi oynarsa cok asist yapar

kanatlarda Bruma -Amrabat olmali

gerekırse kenarda trıbunde otursun..katkısı yok takıma...tek forvet cıft forvet farketmez bugun resmen ezıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt