#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mourinho interden gittikten sonra interde dagildi.

mourinhoyla beraber ucuyordu demekki antrenörede bagli bu is !

Başımızda Antrenör olsa oyuncular çalışacak fakat bizim antrenör diye getirdiğimiz hoca Milli Takımı çalıştırmak la meşgul

Bir pas atacak diye 90 dakika bekliyoruz sonra da niye Hollanda milli takımında oynamıyorum diye yırtınıyor.Dünkü maçı izlesin niye milli takımda oynayamadığını anlar.

10 numara mevkisinde oynattığın adam Melo'dan fazla koşuyorsa bu takımda bir sorun var demektir.

Bunu Sneijder'i savunmak için yazmıyorum dün kötüydü fakat şu gerçekten endişe verici bir istatistik ve ben hala Sneijder'in düzgün bir oyun yapısında katkı vereceğini düşünüyorum. Takımı böyle oynatmaya devam ederse hoca yarar falan sağlamaz Sneijder.

Hicbir liderlik vasvı kalmamış.Hicbir Hücumun başlamasına öncülük edemiyor.Kosu mesafesi mevkisine göre iyi ama M.Sarp'ıda koysak Sneijder kadar koşar.

Bu adama, Bruma'ya ve Muslera'ya acıyorum.

Açın adamın super kupadaki paslarını izleyin aklınız yerine gelsin. Tek başına mi oynasın adam? Takımda oynayan, sorumluluk alan yok hoca dahil.

tapatalk...

hala bazı kişiler tarafından eleştirilmemesinin sebebi sadece isminin olmasından dolayı. onlarda hep başka bir sebebe bağlayıp kendilerini kandırıyorlar. Hadi sizin dediğiniz gibi bizim takımda sistem olmasın, ona ayak uyduracak kalitede adam olmasın. Sneijder milli takımda da harikalar yaratmıyor. Her maç sonu Van gaal eleştiriyor. orda da mı Sneijder kalitesinde adam yok?

kendimizi kandırmayalım. Sneijder iyi oynamıyor, şuana kadar yaptıklarını her orta saha oyuncusu yapabilir. Bir an evvel kendini toparlaması lazım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Bu adama, Bruma'ya ve Muslera'ya acıyorum.

Açın adamın super kupadaki paslarını izleyin aklınız yerine gelsin. Tek başına mi oynasın adam? Takımda oynayan, sorumluluk alan yok hoca dahil.

tapatalk...

Kardes bi pas atmakla olmuyor bu isler.Cok yönlü olacan,Hücumun her bölgesinde bitecen,geriden gelip ileriye top tasıyacan.

Armut pis,Sneijerder'in ayağına düs dersek olmaz.Gs haftalardır hücumda etkisizse,bundan Sneijder'inde payı yüksek.

Kardes bi pas atmakla olmuyor bu isler.Cok yönlü olacan,Hücumun her bölgesinde bitecen,geriden gelip ileriye top tasıyacan.

Armut pis,Sneijerder'in ayağına düs dersek olmaz.Gs haftalardır hücumda etkisizse,bundan Sneijder'inde payı yüksek.

Espri yapıyorsun sandım da ciddiymişsin.

Sneijder takımın en çok koşanıydı ve bu adam 10 numara. Selçuk aldığı topu en yakında gördüğüne veriyor, Burak 50 saat aynı yerde dolanıyor, Drogba artistlik peşinde. Şu takımda çırpınan bi Sneijder var. Sneijder çok yönlü bi oyuncu değil zaten sen ondan çalım, hücumun her bölgesinde bitme falan bekleyemezsin. Sneijder'ın özelliği tek pasla rakibi dağıtmak. Ama ona destek olamayan bi Selçuk, saçma saçma yerlerde dikilen Burak, aldığı topu harcayan Drogba, Amrabat, Hamit vs. varken Sneijder'ın da çabaları sonuçsuz kalıyor.

Espri yapıyorsun sandım da ciddiymişsin.

Sneijder takımın en çok koşanıydı ve bu adam 10 numara. Selçuk aldığı topu en yakında gördüğüne veriyor, Burak 50 saat aynı yerde dolanıyor, Drogba artistlik peşinde. Şu takımda çırpınan bi Sneijder var. Sneijder çok yönlü bi oyuncu değil zaten sen ondan çalım, hücumun her bölgesinde bitme falan bekleyemezsin. Sneijder'ın özelliği tek pasla rakibi dağıtmak. Ama ona destek olamayan bi Selçuk, saçma saçma yerlerde dikilen Burak, aldığı topu harcayan Drogba, Amrabat, Hamit vs. varken Sneijder'ın da çabaları sonuçsuz kalıyor.

En cok kosanı ama bariz bos yerlere koşuyor.Bir kere hücumda olumlu is yaptığını göremedim.Drogba ise daha az koşuyor ama hep doğru yerlere koşuyor.Sneijder bence yetenek ve olarak büyük bir düsüste,kosuyor ama nereye koştuğunu kendide bilmiyor.

Ben Sneijder'in geldiği günden beri bizde başarılı olacağını düşünmüyordum,simdi de düşünmüyorum.Bize 2 tane daha Drogba tarzında hücumcu lazım.Cok yönlü,hücumun her yerinde biten,cok doğru koşular yapan tarzda hücumcular.

En cok kosanı ama bariz bos yerlere koşuyor.Bir kere hücumda olumlu is yaptığını göremedim.Drogba ise daha az koşuyor ama hep doğru yerlere koşuyor.Sneijder bence yetenek olarak büyük bir düsüste,kosuyor ama nereye koştuğunu kendide bilmiyor.

Ona kısmen katılıyorum, boşa koştuğu oluyor sık sık. Ama bunun sebebi takımın belli bi şablonunun, özellikle kanatlarının olmaması. Sneijder'ı herkesin vasat üzeri (iyi demiyorum bak, vasat üzeri) oynadığı bir maçta Bruma ve Amrabat'la oynatsak etkisini hissettirecektir.

Mesela BJK maçı süper olur. Drogba sakat zaten.

Umut

Amrabat-Sneijder-Bruma

Melo-Selçuk

Balta-Semih-Chedjou-Sabri

Muslera

Bu kadroyla BJK maçına çıkarsak ve oyuncularımız "vasat üzeri" oynarsa Sneijder çok etkili olur bence.

Aldığı topları olumlu kullanamadı. Hiç takım gibi değildik aslında, defanstan topu taşıyacak, 3 pas yapacak adam yoktu. Ve tabi bu kadar açık oynamanın bedelini ödedik.

mou yine istermi acaba devre arasında. 3-4 versin yeter fazlasını istemeyiz. insan 1 senede hiçmi birşey yapmaz be arkadaş.

Ona kısmen katılıyorum, boşa koştuğu oluyor sık sık. Ama bunun sebebi takımın belli bi şablonunun, özellikle kanatlarının olmaması. Sneijder'ı herkesin vasat üzeri (iyi demiyorum bak, vasat üzeri) oynadığı bir maçta Bruma ve Amrabat'la oynatsak etkisini hissettirecektir.

Umut

Amrabat-Sneijder-Bruma

Melo-Selçuk

Muslera

Bu kadroyla BJK maçına çıkarsak ve oyuncularımız "vasat üzeri" oynarsa Sneijder çok etkili olur bence.

Amrabat ile Bruma'nın yer değişmesi lazım.Amrabat sol kanat,Bruma ise sağ kanat değil.Amrabat 1 kere sağ kanata geçti,1 orta ve gol.Sol kanatta resmen emanetten tutuyor.Sağ kanatta en azından daha rahat top sürüp,direk orta açabiliyor.

Sabri veya sakatlıktan çıktıktan sonra Hamit sağ bek için doğru isimler.Eboue simdiden kovulsun.

Chedjou oynamasada olabilir,bence bir G.Zan kadar iyi kademeci değil ve dünkü gollerde müthiş kademe hataları vardı.

Tabi en önemliside,Galatasaray'ın mücadele gücü nasıl olacak ? Malüm Bjk bize oranla daha diri bir takım ve hemen her mac bizde 10-11 km daha fazla koşuyorlar.Bu kosu mesafesi farkı bizim maçada yansırsa,bariz bizden 1 kişi fazla oynamış olurlar ve bizim için hic iyi olmaz.

Amrabat ile Bruma'nın yer değişmesi lazım.Amrabat sol kanat,Bruma ise sağ kanat değil.Amrabat 1 kere sağ kanata geçti,1 orta ve gol.Sol kanatta resmen emanetten tutuyor.Sağ kanatta en azından daha rahat top sürüp,direk orta açabiliyor.

Sabri veya sakatlıktan çıktıktan sonra Hamit sağ bek için doğru isimler.Eboue simdiden kovulsun.

Chedjou oynamasada olabilir,bence bir G.Zan kadar iyi kademeci değil ve dünkü gollerde müthiş kademe hataları vardı.

Tabi en önemliside,Galatasaray'ın mücadele gücü nasıl olacak ? Malüm Bjk bize oranla daha diri bir takım ve hemen her mac bizde 10-11 km daha fazla koşuyorlar.Bu kosu mesafesi farkı bizim maçada yansırsa,bariz bizden 1 kişi fazla oynamış olurlar ve bizim için hic iyi olmaz.

İlk önce Amrabat'ı sağa yazmıştım zaten ama solda Balta olunca Amrabat'ı önüne yazdım. :D En azından defansa yardım ediyor, Balta'nın önünde defans yapan adam iyidir. Bruma daha yeni, pek çözemedik defansif oyununu. :D

Umut

Amrabat-Sneijder-Bruma

Melo-Selçuk

Muslera

Talha bu kadro çıkar mı hiç Fatih hoca Burak-Umut başlayıp gol yedikten sonra Sneijder'i çıkarıp a2den forvet sokar forveti üçler çünkü fazla forvetin olunca daha fazla gol atarsın. Fatih hoca gerçekten taktik anlamında çok vasat bir hocaymış bunu bir kez daha gördük sadece takımı ateşlemesi var. Sneijder'e gelince kanat falan yok diyoruz ama İnter'de kupayı aldıklarında bu adam yine 4-3-1-2'de oynuyordu. Sneijder sezona bomba gibi başlamıştı ama yok çok kötü oynuyor bir tane bile şut çekmeden maçı tamamladı.

Son yorumlar ibretlik. Yahu Sneijder'in yeteneklerini, oyun anlayışını bilmiyor gibi konuşmayın. Gerçi suç sizde değil saçma sapan işlere kalkıp futbol izlettirmeyende. Ondan sonra Hagi olmasını beklersiniz Sneijder'den tabi..

Adamın özelliği kilit paslar vermek, özellikle sol çaprazdan etkili şutlar. Oynadığı oyunda sistem ne? Marke halde Drogba ve nerede duracağını bilmeyen stoperi yıpratmak yerine stoperin yıprattığı Burak var önünde. Geriden hücuma gelip ona katkı verecek bir Selçuk yok, Engin yok..Zaten rakipten baskı yiyen +30luk beklerin var biri teknik haddini de biliyor ama ötekinin 35.dk da dili dışarıda..Belli bir hücum şablonu yok. Hani madem bu çocuk rezil, çok kötü filan bari o yokken bir oyun şablonu hücum varyasyonu görsek? Organize bir kaç pozisyon filan?

Ice-tea reklamlarında yengemle oynamaya gelmiş bu ülkeye başka bir halt yok,oysa alınacağını duyunca o kadar sevinmiştim ki,biraz daha sorumluluk al şut çek bi şeyler yap hacı,takım arkadaşın Robben Münihte neler yapıyor seninde kalite olarak ondan bir gram farkın yok bence ama adamdan biraz feyz al...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt