Seckin Tezsever
Parçalı Üye
- 29 Kasım 2008
- 3.798
- 260
- 1.353
maalesef busenede bir iki mac oynar sneijder cok kötü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görende sistemin alası olan Hollanda da harikalar estiriyor sanır.
Ona bakarsan hollanda milli takim'da Robben bile iyi oynamiyor son zamanlar. Takim halinde adamlar form da degil, neyin kafasini yasiyorsunuz.. ! Belki aralarinda Robben en iyisi olabilir ama Bayern'de izledigimiz Robben degil mesela? Eh bunun aciklamasi?
vangal sapına kadar haklı bu adamdan bişey çıkmaz
Dolmus yine buralar sneijderi savunan cok bilmislerlen .Biz aylardir yaziyoruz inanmiyorsnuz.Van gaal söylüyor inanmiyorsnuz.Allahtan eski mesajlarimiz varda kimse agzini acamiyor.Sistem yüzünden ,kanatlarin olmayisindan bakalim daha neler uyduracaksiniz merak ediyorum.
Dolmus yine buralar sneijderi savunan cok bilmislerlen .Biz aylardir yaziyoruz inanmiyorsnuz.Van gaal söylüyor inanmiyorsnuz.Allahtan eski mesajlarimiz varda kimse agzini acamiyor.Sistem yüzünden ,kanatlarin olmayisindan yalinda bakalim ne uyduracaksiniz merak ediyorum.
tabi 7 gol atmadigi icin suclu dmi sevkicim
abi heralde cok bilmisiz cunku sneijder'i 20 yasindan beri takip ediyoruz sizin gibi bize geldiginden beri izlemedikki?
golü geçtim kardeşim sahada varlığını bile hissettiremiyor.tmm bütün oyuncular kötü ama bu adam daha fazlasını yapmalı
golü geçtim kardeşim sahada varlığını bile hissettiremiyor.tmm bütün oyuncular kötü ama bu adam daha fazlasını yapmalı
Dolmus yine buralar sneijderi savunan cok bilmislerlen .Biz aylardir yaziyoruz inanmiyorsnuz.Van gaal söylüyor inanmiyorsnuz.Allahtan eski mesajlarimiz varda kimse agzini acamiyor.Sistem yüzünden ,kanatlarin olmayisindan bakalim daha neler uyduracaksiniz merak ediyorum.
Sen Burak'i savunurken cok bilmis olmuyor ama biz Sneijder'i savunursak oluyor he? Gec bu isleri, Burak'i savunan bir taraftar toplulugundan bahsediyoruz, Sneijder'in savunulmasi gayet dogal, her yerde Burak'tan 4-5 adim önde gelir, o kadar.
Eminim daha önce Sneijder'i hic bir takim da izlemeyen bir futbol fakirisin. ne gibi artilari, ne gibi özellikleri, ne gibi oyunlarda etkili oluyor, ne bileceksin ki..
Van Gaal kim ula? Allahın doping manyağı mamacısı futbol uleması olmuş da onun sözüne göre mi yorum yapıcaz?
Senden benden bilgili oldugu kesindir aslanim.O kadar biliyorsan yerine gec kardesim.