#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görende sistemin alası olan Hollanda da harikalar estiriyor sanır.

Ona bakarsan hollanda milli takim'da Robben bile iyi oynamiyor son zamanlar. Takim halinde adamlar form da degil, neyin kafasini yasiyorsunuz.. ! Belki aralarinda Robben en iyisi olabilir ama Bayern'de izledigimiz Robben degil mesela? Eh bunun aciklamasi?

Ona bakarsan hollanda milli takim'da Robben bile iyi oynamiyor son zamanlar. Takim halinde adamlar form da degil, neyin kafasini yasiyorsunuz.. ! Belki aralarinda Robben en iyisi olabilir ama Bayern'de izledigimiz Robben degil mesela? Eh bunun aciklamasi?

Ama HOLLANDA MİLLİ TAKIMINDA OYNAYAMIYOOOAOAAAAAOAOAOAOA

Dolmus yine buralar sneijderi savunan cok bilmislerlen .Biz aylardir yaziyoruz inanmiyorsnuz.Van gaal söylüyor inanmiyorsnuz.Allahtan eski mesajlarimiz varda kimse agzini acamiyor.Sistem yüzünden ,kanatlarin olmayisindan bakalim daha neler uyduracaksiniz merak ediyorum.

Dolmus yine buralar sneijderi savunan cok bilmislerlen .Biz aylardir yaziyoruz inanmiyorsnuz.Van gaal söylüyor inanmiyorsnuz.Allahtan eski mesajlarimiz varda kimse agzini acamiyor.Sistem yüzünden ,kanatlarin olmayisindan bakalim daha neler uyduracaksiniz merak ediyorum.

abi heralde cok bilmisiz cunku sneijder'i 20 yasindan beri takip ediyoruz sizin gibi bize geldiginden beri izlemedikki?

Dolmus yine buralar sneijderi savunan cok bilmislerlen .Biz aylardir yaziyoruz inanmiyorsnuz.Van gaal söylüyor inanmiyorsnuz.Allahtan eski mesajlarimiz varda kimse agzini acamiyor.Sistem yüzünden ,kanatlarin olmayisindan yalinda bakalim ne uyduracaksiniz merak ediyorum.

Sen Burak'i savunurken cok bilmis olmuyor ama biz Sneijder'i savunursak oluyor he? Gec bu isleri, Burak'i savunan bir taraftar toplulugundan bahsediyoruz, Sneijder'in savunulmasi gayet dogal, her yerde Burak'tan 4-5 adim önde gelir, o kadar.

Eminim daha önce Sneijder'i hic bir takim da izlemeyen bir futbol fakirisin. ne gibi artilari, ne gibi özellikleri, ne gibi oyunlarda etkili oluyor, ne bileceksin ki..

golü geçtim kardeşim sahada varlığını bile hissettiremiyor.tmm bütün oyuncular kötü ama bu adam daha fazlasını yapmalı

o sneijder'in sucu degil sevki, hocanin sucu

sneijder'in neler yaptigi yapabilecegi bilinen bisey cunku cocuk butun gezegene kendini kanitlamis dunyanin en buyuk 2 3 10 numarasindan biri. ayagina top geldiginde belli de oluyor, lakin sneijder top aldiginda etrafinda kendi zekasinda elemanlar bulunmadigi ayni zamanda sistem kurbani oldugu icin beklenen etkiyi yapamiyor, bunu ayirt etmek gerekir.

golü geçtim kardeşim sahada varlığını bile hissettiremiyor.tmm bütün oyuncular kötü ama bu adam daha fazlasını yapmalı

Adam sistem'den dolayi geri pas yapmak zorunda kaliyor, saginda solunda biri yok. Eh 4-3-1-2 sisteminde kanat olmadigi icinde Sneijder BILE kanatlara kayiyor. Iste böyle oynatilan bir adam'dan bahsediyoruz. Tipki Drogba gibi, Drogba da bi kanat oynuyor, bi stoper, bi playmaker. Sonra neden gol atamiyor diye sorguluyoruz.

Van Gaal kim ula? Allahın doping manyağı mamacısı futbol uleması olmuş da onun sözüne göre mi yorum yapıcaz?

Adam milli takimda da Lens gibi sacma sapan bebelerle oynuyor. Van Persie ve Robben disinda orda da adam yok.

Sen Burak'i savunurken cok bilmis olmuyor ama biz Sneijder'i savunursak oluyor he? Gec bu isleri, Burak'i savunan bir taraftar toplulugundan bahsediyoruz, Sneijder'in savunulmasi gayet dogal, her yerde Burak'tan 4-5 adim önde gelir, o kadar.

Eminim daha önce Sneijder'i hic bir takim da izlemeyen bir futbol fakirisin. ne gibi artilari, ne gibi özellikleri, ne gibi oyunlarda etkili oluyor, ne bileceksin ki..

Senin gibi kendime duyumcu adam havasi vermiyorum en azindan,ikincisi ben buragi savunmuyorum ,benim savundugum yerlileri yerden yere vurmaniz yabancilari ilah yapmaniz.Sneijderin bu performansina bizim verdigimiz parayi verecek bir kulüp söyle bana.Sjneidere gelince bahaneler üretiyorsnuz ama buragi idam sehpasina cakiyorsunuz.Ben buragi en az senin kadar elestiriyorumdur ama senin gibi yabanci hayranligi yapmiyorum en azindan.

Bir Elano masalı vardı hatırlar mısınız?O da öyle al gülüm ver gülüm,ruhsuz,umursamaz,sorumluluk almaz.Fakat onda da türlü türlü bahaneler.Yanında ki adamlar kötü,adamın kariyeri ortada,Brezilya Milli takımında oynuyor vs O Elano bizden gittikten sonra gerçeği gördük,ne halt yediğini gördük.Sneijder´de Elano masalının devamı işte.Kendinizi kandırmaya devam edin.

Sneijderin Cvsi tartışılmaz zaten ama GS kariyeri olarak bakarsak şuana kadar verdiği cok az sey var.. Fernandesin aklını celip sezon sonu bonservis vermeden almalıyız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt