Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.608
- 21
- 923
Yarın gidip Hollanda'nın başına geçiyorum.![]()
Bol sanslar kardesim.Yakisir.Insanlarin ne maksatlan yazdigini bilmeden yorum yapman hos degil kardes.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın gidip Hollanda'nın başına geçiyorum.![]()
Senin gibi kendime duyumcu adam havasi vermiyorum en azindan,ikincisi ben buragi savunmuyorum ,benim savundugum yerlileri yerden yere vurmaniz yabancilari ilah yapmaniz.Sneijderin bu performansina bizim verdigimiz parayi verecek bir kulüp söyle bana.Sjneidere gelince bahaneler üretiyorsnuz ama buragi idam sehpasina cakiyorsunuz.Ben buragi en az senin kadar elestiriyrumdur ama senin yabanci hayranligi yapmiyorum en azindan.
Sneijderin Cvsi tartışılmaz zaten ama GS kariyeri olarak bakarsak şuana kadar verdiği cok az sey var.. Fernandesin aklını celip sezon sonu bonservis vermeden almalıyız..
Bol sanslar kardesim.Yakisir.Insanlarin ne maksatlan yazdigini bilmeden yorum yapman hos degil kardes.
fernadesi sola cek bakalım nasıl oynayacak.yada önüne 2 forvet kanatlara adam koyma öyle oynasın
fernadesi sola cek bakalım nasıl oynayacak.yada önüne 2 forvet kanatlara adam koyma öyle oynasın
Sneijder iyidir kötüdür sistem şöyledir değildir demekten sıkıldım o yüzden kestirmeden söylüyorum duran toptan senede en az 15 tane gol atarız ben buna tavım..
Kendisi ortalayıp kendisi mi kafa vuracak Fernandes?
Fernandez sanki top class adamlarla oynuyor yıllardır bjk de alex sanki dünya yıldızlarıyla oynadı fbde hiç boşuna uğraşmayın sneıjder gibi pısırık pasif adamdan takımın beyni olmaz sorumluluk almıyor adam al gülüm ver gülüm sanki 2 tane yıldız kanat koysak adam uçaçak bu adamı kanatlarla verkaç yapsın diyemi aldık sadece nasıl bir mantık la bu hollanda milli takımına laf atan arkadaş adamlar grupta namağlup robben felan kötü oynuyormuş izledinmi maçları ben estonya maçını zledim en rezili sneıjderdi orda da
Ben yabanci hayranligi yapacak kadar saf ve geri zekali degilim. Yabanci yerli ayirmam, insan insan'dir benim gözümde. Eger benim bu konularda nasil düsündügümü bilmiyorsun yorum yapmayacaksin bu konuda Gökhan! Vazgecin artik bu köy mantigindan.
Sneijder'in bu performansin'a bu paralari vermeyecek kulüp olabilir. Ama bu kendisinin cok iyi oyuncu oldugu gercegi degistirmez bir kere. Sneijder kötü dönemden gecti ve bize geldi, bu yüzden kimse para vermek istemedi. Zaten kötü dönemden gecmese bizim almamiz hayal olurdu.
Ama sorun surda; hala bu adam nasil oynatilir bilemiyoruz. Diger takimlarda nasil oynatildi hic'mi sorgulamiyorsunuz? Aynisini Drogba da yapiyoruz; stoper, playmaker, kanat ne oynadigi belli degil, eh tabi bu sekilde gol atmasi mümkün degil.
Milli takim hic bahane olmasin, milli takim'i takip eden, en iyi oyuncularinin orda nasil oynadigini da bilir.
Buraya yorum yapanlar ya Sneijder'i şimdiye kadar hiç izlememiş ya da Sneijder diye başkasını izlemişÇok komik yorumlar var.
İzledik ama biz senin gibi 2010 yılında çakılı kalmadık.Yıl 2013.Sneijder 2010´dan sonra çok geriledi.Hem fiziksel hem mental olarak.
Buraya yorum yapanlar ya Sneijder'i şimdiye kadar hiç izlememiş ya da Sneijder diye başkasını izlemişÇok komik yorumlar var.
Hadi herseyi gectim insan hic mi sorumluk almaz.Kornerleri sen kullanmiyacaksan ,frikikler icin mücadele etmiyeceksen seni niye aldik arkadas.Sistem olayini bosver ben seni ikna edemem sen beni ikna edemezsin.Bu pisirik tarzi desteklememi beklemiyorsundur herhalde hakan?