Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.471
- 998
- 1.598
Sneijder'i fikir sahibi olmadan elestirenler nerde acaba ciksin gece gece karsima. Canim sIkIldI, firsat bulduk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben ve birkac arkadasimin ustune basa basa soyledigimiz gibi futbol hakkinda bir ŞEYDEN CAKMADIGINIZ gercegiyle yuz yuze kalmis olmanizi umit ediyorum. insanlar size birsey anlatmaya calisirken dinlersiniz umarim bundan sonrasinda, hayatta fatih terim gibi ders almam ders veririm diye takilirsaniz sonunda odun iner cunku kafaniza
haydi bakalim
(@şevki kara misin nesin "nefretimsin sneijder" temali postunu bulamadim ama bulsam burnuna sokacaktim yani sildin heralde.
ne terimmiş be adam kazığı geçirdi bize gitti. ben aslında aysalcı terimci değildim bu olaylar olduğunda terim ayrıldığındada saygım sonsuzdu. ta ki ne zamana kadar, kondisyonumuzun rezil olduğu ispatlanıncaya kadar. ilk başta takım koşmuyodur ligin başındayız falan filan diye duygusal olarak işi geciktirdik. fakat terim şutlanacağını anlayınca takımı çalıştırmamış. forza mancini. terimi bu kulübün kapısından almamak lazım bi daha. külli zarar adam
Sneijder'i fikir sahibi olmadan elestirenler nerde acaba ciksin gece gece karsima. Canim sIkIldI, firsat bulduk.
Roberto Mancini konusuna giriyorum Fatih Hoca konuşuluyor, Wesley Sneijder konusuna giriyorum Fatih Terim konuşuluyor. Arkadaşlar Fatih Terim'i savunmak veya eleştirmek için doğru yerler buralar değil ki. Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu'nda zaten yer alıyor Fatih Hoca. Bir tartışma olacaksa ki fikir ayrılıkları sebebiyle olabilir orada kendi fikrinizi sunmanız daha doğru ki Fatih Terim ismi zaten forumda en ufak köşede bile yer almasa Galatasaray Tarihi'nde hep altın harflerle kazandıklarıyla kazandırdıklarıyla baş köşede olacaktır. Takımımız tam olumlu bir ivme kazanmışken Fatih Terim'i ne yermek ne de savunma ihtiyacı hissetmek doğru değil ki Wesley Sneijder ve Roberto Mancini konularında karşılaştırmalarla küçümseyerek yapmak hiç doğru değil.
sorun şu ki o konu kilitli
Çeptalk
sen ve senin gibiler dediginizi ciddiden bilmiyorsunuz vallahi. zararmis... utanmiyormusunuz hic bunu yazarken.
Galatasaray futbol tarihinin en fazla sampionluklar yasatmis -avrupa kupasini getirmis adam hakinda zarar demek resmen cahiligin son kismidir ve nakörlükden baska hic bir sey degildir. ama eski basarilarinda galiba sen daha topun yuvarlak oldugunu bile bilmiyordun o zaman belki hak vermek gerekir senin gibilerine.
Galatasaray tarihinin ve türkiye futbol tariihinin en büyük ve en basarili hocasidir net cekilde fatih terim. hatalari olmadimi ?! tabiki oldu ama dünyada hatasiz bir insan bana göstere bilirmisin ?! kazanclari bir kere hatalarinin yaninda cok ama coooook agir basiyor. müzemizde uefa kupasi var diye gururlaniyorsak bunun fatih terimin payi cok ama cok fazladir. 6 tane kazandirdigi bilmem sampionluklari saymiyorum bile. (formamizdaki 1 yildiz eder +1 sampionluk>> kadiköy sampionluguna ekle bunuda !!!)
Bruma'ya attığı o efsane pasın videosu falan yok mu ya?
Arıyorum ama bulamadım hiçbir yerde. Pasın devamı pozisyon olmayınca kimsenin dikkatini çekmedi sanırım ama cidden efsane oğlu efsane pastı.
Amme hizmeti. 2:25'e bakın..
ben severdim zaten kendisini bu seneye kadar hemde çok tahmin etmeyeceğin kadar çok severdim
Suana kadar 4 gol ve 1 asistle oynuyor. 30 gol/asist teorime kaldi 25.
HAGI'ye HAGI'yi soranlara, HAGI; beni birakin, Sneijder'e bakin dedi.
HAGI'miz, bir GALATASARAYLI olarak Sneijder'e guvenecek de, bazi futbol fukaralari mi ona dil uzatacak? Geciniz bi zahmet. Sneijder bizim gelecegimizdir.
Asist olacak en az 7-8 tane pas atmistir da ileride futbolcumsu bir herif var o gol yapamiyor
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Rize macinda Engin bir macta ki asist rekorunu kirabilirdi Burak yerine pozisyonunu iyi alan, hafif teknigi ve oyun gorusu olan averaj bir forvet olsa.
Sneijder'in kagit uzerindeki performansindan bahsettim 30 gol/asist derken. Asistin asistini veya gollerin cogu cikis noktasi zaten cogunlukla Sneijder'e ait.