#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamı neredeyse devre arası teneke bağlayıp yollayacaktık utandım lan kendimden... Yalnız ne oldu da bu adam birden bu kadar etkili oynamaya başladı çözemiyorum..Golleri değil sadece gerçek bir lider gibi oynuyor .. Özellikle 2. gol öncesi Selçuka attığı pas muazzamdı..

Vallahi nedeyim ben buna, sagol aga seni koruyanlari burda dogru cikarttigin icin. Düsünün seneye sol bek sag bek, bir kanat daha, ve belki bir stoper. Sampionlar liginde baya bir show yapabiliriz

ok.gif
howarda1907 - 27.10.2013 19:16

bos.gif

Şu Sneijderi almayıp Belhandayla uğraştık ya Aykut Kocaman´ın verdiği zararın haddi hesabı yok. :D :D

sex derken ? tür belirtmezsen bilemem ki dostum asyanın ki farklı avrupanın farklı şimdi asya biraz daha fetiş

Renkras simdi bunlar temel ihtiyac. Digerleri barinma karnini doyurma felan degil mi. Bunlari sonucta nasil yaptigini anlarizda nasil ureme olayini yaptigini bence aciklada bilek

Adamı neredeyse devre arası teneke bağlayıp yollayacaktık utandım lan kendimden... Yalnız ne oldu da bu adam birden bu kadar etkili oynamaya başladı çözemiyorum..Golleri değil sadece gerçek bir lider gibi oynuyor .. Özellikle 2. gol öncesi Selçuka attığı pas muazzamdı..

Ceza sahası çevresine yakın oynamaya başladığı için etkili olmaya başladı.Terim döneminde defansif ortasaha gibi oynuyordu.

Ceza sahası çevresine yakın oynamaya başladığı için etkili olmaya başladı.Terim döneminde defansif ortasaha gibi oynuyordu.

Dediğine ilaveten ciddi bir mental değişim de var..Terim varken Sno istenmediğini biliyordu bence şu an kafası çok rahat.. Yoksa sırf mevki farkı ile adamın yetenekleri kaybolmaz ki adamın şutları bile eskisine döndü Terim döneminde topa dahi istediği gibi vuramıyordu ..

fft104mm2575207.jpg

Dediğine ilaveten ciddi bir mental değişim de var..Terim varken Sno istenmediğini biliyordu bence şu an kafası çok rahat.. Yoksa sırf mevki farkı ile adamın yetenekleri kaybolmaz ki adamın şutları bile eskisine döndü Terim döneminde topa dahi istediği gibi vuramıyordu ..

Terim Sneijder'i sürekli oyundan alıyordu,oradan özgüveni kırılmış olabilir.

Birde Terim gecen transfer döneminde sanırım Kaka'yı istiyordu.Sneijder'i Baskan getirttiyse,oradan Sneijder'e bir tavır yapmış olabilir ama ne ise artık Mancini ile gerçek Sneijder'i bundan sonraki maçlarda da izleyeceğimizi umuyorum.

Mancini ile Sneijder toparlandı umarım formunu sürdürür.Sakatlığını çabuk şekilde atlatırsa ileriki maçlarda en büyük kozumuz olur.Fener maçında da gol veya asist bekliyorum.

sneijderi boşa savunmadık yok selçuğun formunu düşürüyormuş takımı 10 kişi oynatıyormuş sen ileride oynarsan sneijder de hücuma yakın oynarsa çok etkili olur ayrıca pek yapmadığı ara koşuları da eklemiş artık oyununa, yay çevresinde her topla buluşması tehlike zaten harikasın #10 Sneijder# böyle devam

Bu daha birsey degil aslinda adam gibi sol bek sagda Eboue ve kanatlarda Bruma ve yeni transfer olsun bak o zaman Sneijder neler yapıyor.

Kanatli sisteme gectigimizde ucurur bu takımı.

♧tapatalk♧

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt