#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte Sneijder.Gerçek 10 numara.Şeklini kodyuğu zaman neler çıkıyor ortaya.Adamsın goçumm adam :)

günün sözü johann cruyff'dan gelsin... "futbol basit bir oyundur, zor olan futbolu basit oynamaktır"... sneijder'in yaptığı da budur... futbolu basit ve hızlı oynamak...

şevki kara ft avatarıyla beraber bu topice ne zaman giriş yaptı sayın saraylılar

-Tapatalk-

Bana enteresan gelmiyor performansı zaten olması gereken bu en kötü böyle oynamalı zaten sneijder

Sakatlığı önemli değildir, iyi form tuttu nazar değmesin

tapatalk reyiz

bu sezonki şampiyonluğumuzda büyük payı olacak.:ask:

tek top kralı.

Daha top ayagına gelmeden nereye atacagını biliyor.

Hala iddialıyım bu adamın yanında dilinden anlayacak kanat oyuncuları henüz yok.

Solda Burak ın tekniği bilgisi yetmiyor

Sağda brumanın ise tecrübesi.

Brumayla daha sık oynadıkça çok iyi anlaşırlarda Burak maalesef futbol zekası olarak sneijderi anlayacak konumda değil.

Bu sene böyle oynamaya devam ederse zaten sene sonu tutabileceğimizi sanmıyorum elimizde.

Ama şu bir gerçek. Yanına etkili yetenekli adamları koyun bu adamla türkiyede 6-7 yılı kapatırsınız alex gibi.

Kayseri maçında ki 2.golümüzde de bana göre en büyük paylardan biri Sneijder'indir. Başka oyuncu olsa evirir çevirir saçma sapan işler yapardı muhtemelen ama adam tek pasla pat diye en soldaki Selçuk'un önüne gönderdi topu. Devamında da gol geldi zaten. İşte Sneijder'in belki pek göze çarpmayan ama en faydalı olduğu yön bu. Pozisyonların oluşumunda bu tarz ciddi katkıları var.

tamam çok övmeyin nazar değeceksiniz çıkın başlıktan

4 hafta oncesine kadar adamin yetenegine, becerisine, aklina, gucune binbir turlu laf edenler simdi yukseklerde yer bulamiyorlar adami ovmek icin. Ne degisik adamlar var yahu. 2 hafta iyi oynamasin gene o yukseklerden yerin dibine sokacak adamlar bunlar.

Not:Lafim kimseye degil, ben sadece bu zihniyeti anlayamiyorum. Boyle taraftarda, destekte olmaz!

Sahsi dusuncem tabi bu.

»»Tapatalk««

1391482_528346047242525_285853743_n.jpg

İşte sneıjder bu oyunda biraz daha etkili olsa süper olacak

Not:fatih terim döneminde gıcık olduğu için oynamıyordu laflarına inanmak istemiyorum inşallah öyle değildir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt