#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takılan yok birader..

Delinin biri kuyuya taş atıyor kırk akıllı çıkaramıyor sonra..

Faşist olan adam yabancı futbolcuyu avatarı yapar mı?

Bazı yarım akıllılar kendilerini bazı futbolculara öyle kaptırmışlar ki onlara gelen en küçük bir eleştiride çat diye bu adam faşist diyorlar anormal olan da bunun cezasız kalması ama napalım yapacak bir şey yok bir ayda yazsan konuşsan adamla bir gram mesafe ilerlemeyecek düşünceleri, tabuları çok kuvvetli maşallah.

Gecen Mancini konusunda müthis kivirmistin sacma yorumun sonrasi. Forumda ki üyeler bile inanamisti bu nasil kafa diye. Yine müthis kiviyorsun. Ama Mancini konusunda yazdiklarini kimse unutmadi tabi. Istedigin kadar aksini savun.

'Elin yabancisi kazanacagina..' gibi sacma yorumlar yapan biz degildik, sendin. Daha fazla konusma istersen. He sen tek degilsin o ayri, ama bu birsey degistirmez.

Ayni zamanda yabanci birinin avatarini kullanmakta ancak senin gibi zihniyetlerden beklenir.

Önce insan ol.

Gecen Mancini konusunda müthis kivirmistin sacma yorumun sonrasi. Forumda ki üyeler bile inanamisti bu nasil kafa diye. Yine müthis kiviyorsun. Ama Mancini konusunda yazdiklarini kimse unutmadi tabi. Istedigin kadar aksini savun.

'Elin yabancisi kazanacagina..' gibi sacma yorumlar yapan biz degildik, sendin. Daha fazla konusma istersen. He sen tek degilsin o ayri, ama bu birsey degistirmez.

Ayni zamanda yabanci birinin avatarini kullanmakta ancak senin gibi zihniyetlerden beklenir.

Önce insan ol.

Mantiga bak cay demle,neymis avatari yabanci futbolcu olan adam irkci olamazmis,dünyada binlerce irkci alman Thai,afrikali kadinlarinlan evli,onlarda ayni bahaneleri uyduruyorlar.

orta saha.Martinez sezonda 5 gol bile atmaz ama çuvallar dolusu top kazanır yüzlerce atağı keser onun görevi o , onu yapıyor. Ofansif ortasahanın görevi takımına pozisyon hazırlamak takımının gol atmasını sağlamaktır. Sneijder defansa yardım etmeyecekse gol ve asist rakamları yüksek olacak. Ben eskiden beri böyleyim abi çok gol atmıyorum çok asist yapmıyorum da ne demek.Sesonda kazandığı para 5 milyon euro Sağdan alıp sola vermesi için

Bende bunu diyorum iste. Ama bizim millet yine istatistiklere göre yorumlar.

Sneijder konusunda katilmiyorum. Zaten ben kendisini direk ofansif orta saha oyuncusu olarak görmüyorum. Bir Playmaker tarzi degil.

Bence sistem icinde Sneijder'in katkisi ve degeri büyük ve cok önemli.

Martinez top keser diyorsun mesela, ama Sneijder de örnek olarak hücum'a cikaran pasi atar. Alan daraldiginda atagin yönünü degistirerek bir oyuncuyu topla bulusturur, tehlike yaratir. Belki o atagin sonucunda topla bulusan oyuncu assisti yapar ama önemli hamle Sneijder'in düsüncesi olur. Tabi gerisi o topla bulusan oyuncunun kalitesine kalmis is, assist yapar mi yapmaz mi diye.

Futbolda hersey istatistik degildir. Oyunc icinde assist yapmadan da faydali olabilirsin, Sneijder oluyorda.

Bizim takimdan size örnek; Burak'in istatistikleri tartisilmaz. Ama oyunc icinde takima verdigi zarar da gözen kacmiyor.

Ben de Sneijder konusunda sana katılmıyorum . Sneijderin misyonu takımı hücuma çıkaran oyuncu olmamalı atağın yönünü değiştirecekse takımı hücuma çıkartacaksa bir oyuncu Selçuk İnan'dır. 1,5 sene boyunca da bunu oldukça iyi bir şekilde yaptı üstelik azınsanmayacak defansif katkıyla birlikte yaptı bunları. Senijder dediğin tarzda olacaksa boşuna alınmış o zaman. Ofansif orta sahalar atağın yönünü değiştiriyor takımı hücuma çıkartıyorlar falan denilerek övülemez.Kaleci için üzerine gelen topları kurtarıyor diye övmek gibi birşey bu. Bunları zaten yapacak , üzerine gol asist yapacak veya asistlerden önceki pasları verecek ( ülkemizde gözardı edilen bir istatistik bu ama bence çok önemli ) Sneijder geldiğinden beri bunları çok az yaptı ve totalde performansı vasatın çok altında.

Bir ofansif orta sahanın çok gol asist yapmıyor eleştirisine tek mazereti takıma defansif olarak da katkı sağlaması olabilir ki Sneijder bu tip bir oyuncu da değil. Benim mantığımda takım bir oyuncunun defansif zaaafiyetini taşıyorsa oyuncu da takımı ofansif olarak taşıyacak. Sneijder bunu yapmıyor , bu kadar vasat olunca da zaten yapması gereken sıradan şeylerle bile övülmeye iyi gösterilmeye çalışılıyor. Sevdiği kızın gülümsemesinden büyük aşk hayalleri çıkartan platonik aşıklar gibi oldu taraftar

olsun renkdaş doğru bilgi vermekte her zaman yarar vardır derdi fen hocam

biz doğruyu verelim de halkımız neyi alırsa :ka21:

Birde bazi seyleri karistirmayalm,misal bizim yazlikta cok sevdigim bir Haci amca mezhep ayrimi yapar ve o mezhepe bagli insanlar hakkinda iyi konusmaz,hatta ayrimcliga kadar isi götürür,tabi isin ilginc ve traji komik yani o kötüledigi mezhepten olan birisinlen evlenmesidir.

Birde bazi seyleri karistirmayalm,misal bizim yazlikta cok sevdigim bir Haci amca mezhep ayrimi yapar ve o mezhepe bagli insanlar hakkinda iyi konusmaz,hatta ayrimcliga kadar isi götürür,tabi isin ilginc ve traji komik yani o kötüledigi mezhepten olan birisinlen evlenmesidir.

bunu salladın gibi başgan ?

Önce insan ol.

Sen insansan ben olmamayı tercih ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt