#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine bir başlık ki futbolcunun kendisi hariç herşey tartışılmış. Avrupa takımlarının forumlarında hiç yok böyle bir şey. Uzatmaya gerek yok.

Burada bile sukünet sağlanamıyorken malum günden beri futbolcular arasında nasıl sağlansın o zaman. Taraftar bile 2'ye bölünmüş ve hatta daha da kategorilere ayırmak mümkün.

Mutlak Aysalcı

Mutlak Terimci

İkisi de hata yaptı ama kim daha fazla yaptıcı

Olan ise yine Galatasaray'a oluyor. Şurası kesin ki ben mutlak Aysal'cı olamam sebep: bizi bile burada bu kadar bölen bir karara imza attı ve bu futbolcuları kimbilir ne hale getirdi. Sevgi,Saygı herşey bitti takımda. Bu hemen olmaz, zaman ile daha da kötüye gider.

Mutlak Terim'ci : bu da var maalesef. Sanıldığı kadar sayısı çok değil ama var.Bu gurupta'da olamam maalesef. Hoca'yı severim ama o da hata yaptı. Yok şunu aldırdı yok bunu aldırmadı, yok şöyle saçma karar verdi şeklinde bel altı vurmam. Ama bizden ayrıldıktan sonra Yıldırım Demirören denen hedenin başkanı olduğu TFF'nin takımına gitmemeliydi. Elini kalbine götürüp ben orada olamam demeliydi. Olmadı, yapmadı, o yüzden kırıldım, kızgın mıyım bu şekilde gönderilen bir adama kızamam. Ama kırılabilirim.

3.gurup da var. Ama samimi değil bence. Çünkü bu gurupta da objektifim ayağına yatmaya çalışanlarda var sahiden iyi niyetliler olduğu gibi.

Sonuç:

Tek bir karar ile bizi 3'e bölen yönetim futbolcuları kim bilir nasıl bölmüştür. Benim tepkim buna. Ünal Aysal'ın iyi niyetli olmadığını bunun için iddia ediyorum.Ayrıca Ali Dürüst gibi değerli bir insanı göndermek hem de haber bile vermeden 1 dakika da seçime gidiyoruz diyerek Terim'in gönderilişinden bile acıdır. O adama bu yapılmamalıydı. O adam ki hala bu kendi ipini çeken yönetim hakkında 1 kelime kötü laf etmemiş birisi. Yazık gerçekten.

İyi niyet duvarları yıkılalı çok olmuş maalesef ve bu da bizim sonumuzu getirecek.

Galatasaray sneijderi satmaya karar verdi, ayrılıyor, manchester ile anlaştı gibi haberler çıkmaya başladı bile.. gelene kadar neler çektik inşallah bir saçmalık yapmazlar

United'la anlaşmış. Çok sevindim kendisi adına. Her hafta sonu izlerim artık harika futbolunu. Gerçekten büyük işler yapacak Adada. Umarım büyük bir Mesut etkisi yaratır ve burada eleştirenlerin cahilliğini gözler önüne sürer.

Amk mı satmış Sneijder'i? Sezon başında herkesi gönderiyordu takımdan Amk, bu da onlar gibi olmasın.

Nerden cikti o haber? Nereden duydunuz?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazılanlara göre Nani ve Valencia teklif edilmiş

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada kalması mantıklı olmaz zaten, ama bonservis bedeli karşılığında satılsın, Nani Valencia falan gereksiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt