#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gercek mi

biseyler uydurup lucenin ustune yikmissin

herif bjkye geldiginde birlikte oynamaz denen tumer ve sergenle epik bir sezonun ardindan shampion olmus sneijderi mi oynatmayacak sen hala tatava yap he yaw he

Luce gelirse kadro büyük bir revizyona gider . Sneijder falan satılır kendi istediği adamları getirir at fava bekle .

van gaal - wesley fotosu ya da videolari görsem hep sanki van gaal'in "wesleycim gs'yi birak manu'yu gel" diyormus gibi geliyor bana.

Wesley+Sneijder+Netherlands+Training+Press+QAqJQuLYEHYl.jpg

3 milyon 900 bin Euro imza parası senelik 3 milyon 200 bin Euro sabit ücret maç başı 25 bin Euro bonservis 7.5 milyon Euro 15 e satalım demek vizyonsuzluktur Sneijder gibi bir adamla ayrılırken para kazanmayacaksak kimden kazanacağız otursun oturduğu yerde.

Arda'yı 12'ye satan ve 8.5'a Amrabat'ı alan kulübün Sneijder'i satma HAKKI yoktur. (Sneijder'i 2010'dan sonra ManU'nun istediğini ve Sneijder'in gitmediğini hatırlatalım, kariyerinde sadece 4 takım olacak Wes'in.)

Herkes rahat olsun ve bu akşam Sneijder'i gururla izlesin. (Her transfer döneminde forumda sürekli kendi kendine gelin güvey olup ''satmak'' lafı konuşulur oldu, benim için nöbet 21 Ocak 2013 akşamı bitmiştir.)

Gerilim yapmak için değil vazgeçilmezlerim melo wes musleradır. Sneye için olmazsa olmaz tartışmaz muslera ve wes (melo gidebilir demiyorum yanlış anlaşılmasın )

Ayrıca salihe 8yazan basın başkanın demediği halde 15e satarız yazmasını hangi kafayla yazıyor acaba ederi bu yıl üst düzey 2-3sene daha oynayacağı için ve mevkisindende dolayı şu şişik piyasada rahat rahat 20-25.

tapa

Hem Avrupa kulübüyüz diyorsunuz Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyoruz diyorsunuz hem de sürekli yıldız oyuncular satmaktan bahsediyorsunuz.

Jübileye kadar Sneijder'in tadını çıkartın başka Sneijder yok !

(Dünkü maçtan sonra Chelsea'den Oscar'ı, Barça'dan Neymar'ı kaparlar bence. Modric'in yüzüne bakmazlar boşta kalır :(.)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WFfetKJN9p8[/media]

su adami listenin dördüncü sirasina yazanlara bir kez daha sövebiliriz

büyük baskan inat edip almasaydi su anda battalla veya baska bir maldan medet umuyor olurduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt