#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berbat ağır bir itham olur ama pek etkili değildi. Çalımlar güzeldi tabi.

[attachment=10888:2370073_big-lnd.jpg]

xavi iniesta hikaye tek gercek wesley baba :016::016::016::016::016::016::016:

Ekli dosyalar

• 2370073_big-lnd.webp
    2370073_big-lnd.webp
    45 KB · Görüntüleme: 269
Evet lafımın arkaısndayım, adamda fizik gücü denen şey yok, ve son vuruşları hala yetersiz, bir Robben'e bakın bir Wesley'e..

bizim oyuncumuz diye Holladanın en kötü perfomanslı adamını savunacak değilim.

Galatasaray'da da çok basit poziyonları kritik maçlarda neticelendirememişti.

images

Hayri sence fiziki açıdan yeterli mi, ve maç iöinde sorumluluk aldığına inanıyor musun?

90.dkda hala diri idi gayet iyi pres yapti yerini yitirmedi vs

aldigi topu da iyi kullandi

bir vp yada robbenmiydi hayir ama de guzman falan varken en kotusu dersen sana bir adet kus kafesi tavsiye ederiz

wesley koydukca ezikler cildiriyor

neyse sizin diego'nuz da dün baya iyi oynadi acilis macinda yapacak bir sey yok

de jong meloya cok benziyor oyun stili olarak

Melo daha iyi bir teknigi sahip, paslari daha iyi, kisaca ofansif yönü cok daha iyi.

De Jong de iyi ama ,ben de begendim. De Jong Selcuk Inanin yerine aslinda kötü olmazdi,ama su yabanci siniri. :(

Selcukun defansif yönü cok zayif zaten...

--------------------Melo----------------------De Jong---------------

-------------------------------Wesley Sneijder----------------------

-------Bruma---------------------Yilmaz------------------XXX

Müthis olurdu. Hemde Melo biraz rahatlatir,bu sezon tek basina defansif yönümuz kurtardi...

Adam 2 asist yapmış yine beğendirememiş kendini. Roben'e bak Sneijder'e bak demiş bide kahkaha attım.

Melo daha iyi bir teknigi sahip, paslari daha iyi, kisaca ofansif yönü cok daha iyi.

De Jong de iyi ama ,ben de begendim. De Jong Selcuk Inanin yerine aslinda kötü olmazdi,ama su yabanci siniri. :(

Selcukun defansif yönü cok zayif zaten...

--------------------Melo----------------------De Jong---------------

-------------------------------Wesley Sneijder----------------------

-------Bruma---------------------Yilmaz------------------XXX

Müthis olurdu. Hemde Melo biraz rahatlatir,bu sezon tek basina defansif yönümuz kurtardi...

kesinlikle , ortada iki tane savaşcı ,de jong sayesınde melonun hucum gucu daha cok ortaya cıkardı,

90.dkda hala diri idi gayet iyi pres yapti yerini yitirmedi vs

aldigi topu da iyi kullandi

bir vp yada robbenmiydi hayir ama de guzman falan varken en kotusu dersen sana bir adet kus kafesi tavsiye ederiz

Bir kere ben mesejlarıma bakarsan oyuncumuza berbat demedim o berbat diyen donuk düşünceli arkadaşlar lafı nerelerinden okuyorlar bilmiyorum ama ben kabalarımdan yazdığım mesajları görmediğimden eminim.

2.si senle ben başka maç izlemişiz arkadaş bu adam süperstar bir adam ve benimde sempati duyduğum bir oyuncu ama maç içinde devamlılığı olayan bir adam.

son lafına gelirsek bana kuş kafesi biçen adama ben bikini hediye ederim haberin ola..

saygılarımla.

Bir kere ben mesejlarıma bakarsan oyuncumuza berbat demedim o berbat diyen donuk düşünceli arkadaşlar lafı nerelerinden okuyorlar bilmiyorum ama ben kabalarımdan yazdığım mesajları görmediğimden eminim.

2.si senle ben başka maç izlemişiz arkadaş bu adam süperstar bir adam ve benimde sempati duyduğum bir oyuncu ama maç içinde devamlılığı olayan bir adam.

son lafına gelirsek bana kuş kafesi biçen adama ben bikini hediye ederim haberin ola..

saygılarımla.

futboldan anlamayip bu mactan sonra sneijdere laf edecegime bikini giyerim daha haysiyet sahibi bir hareket olur

kafesine geri don

knobhed

Ulan malbahçeliler adamları yedekte diye sevinirken ispanya ya karşı asist yapmış ve dağıtmış takımın 90 dk sahada olan 10 numarası futbolcumuzu beğenmemek için nasıl bir kafa gerek ben üç duble jb çaktım o kafaya yaklaşamadım bile

C5303 cihazımdan gönderildi

futboldan anlamayip bu mactan sonra sneijdere laf edecegime bikini giyerim daha haysiyet sahibi bir hareket olur

kafesine geri don

knobhed

Haysiyet haysiyet sahibi insanlarda olur, eleştiride akıllı insanların işidir.

eşeltiri olduğunda şeytana taş atar gibi küfreder gibi kendi renkdaşına saldıranlar kuş beyinlidir, ney yazıkk ki sizin kafese girecek bir beyniniz bile yok..

Ben fenerliysem alayım haysiyetsiz ama değilsem senin alayın şeresfiz tamam mı hayri cund hadi git yatağına.

kafesine geri don

knobhed

kuş demeyelim,sadece kafası az çalısan bır taraftar, evde kocası fb lidir buda ona yaranmak için bunları yazıp okutuyordur,başka mumkunatı yok normal galatasaraylı böyle şeyler yazmaz

etkisiz hali 2 asist,2 de %100 lük kaçırdı.8.5/10 la oynadı.dünya kupasından sonra elimizden almasınlar sniperımızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt