#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz daha güc kazanıp,su bire-bir posizyonlarda rahat adam gecmeye baslarsa,tek basına maclar alır.

65 kadar resital sundu resmen.

Çok çok iyi bir oyun sergiledi.

2.yarıda Burak'a verdiği bir arapası var ki top class adamların yapabileceği bir hareket o.

Vücudunu topa göre ayarlayıp pasın şiddetini tam atacağı adamın önüne gelecek şekilde bıraktı.Pozisyon gol olmadı belki ama gol olmuş kadar zevk aldım valla :) Dönen topa kendisi vurdu zaten ama kaleci müthiş çıkardı.

İlk golde de en beğendiğim haretekini yaptı yine...Topu hem kontrol hem dönerek çalım hareketi.Açık ara bunu yapanların en iyisi diyebilirim.

Şu yorumlara da birinin müdahale etmesi lazım artık.

kanatlarinda arda ve bruma olan bir takimda sneijder'in verecegi katki cok cok daha fazla olacaktir.calim atmayi beceremeyen amrabat oyuna girdiginde bile artiyor ki arda ve bruma ile beraber dusunemiyorum.

Yok boyle bi adam ya top bi futbolcunun ayagina anca bu kadar yapisir bu sene gercekten resitalini sunmaya basladi Allah sakatliklardan korusun ...

Forumdakilerin ortak görüşüne ben de katılacam top ayağına çok yakışıyor farkını belli ediyor. Yalnız top rakipteyken yürüyo genel olarak, e çift forvetle de oynadığımızdan pres gücümüz düşüyo. Handikapını da söyliyim dedim.

bazı kuş türlerinin

transfer döneminde dalga geçmek için açtıkları

sneijdergeldimi.com

isimli web sitesi

senijderkoydumu.com

olarak hizmete devam edecektir.

dün sneider gol attığı için söylemiyorum ama baya isteki arzulu oynadı her maç böyle olur inşallah dün gol olabilecek farklı şutlarıda vardı denedi olmadı devamını bekliyoruz haftaya artık

Dün akşam 38 derece ateş ile sahaya çıkmış.

Maçtan 2-3 saat öncesine kadar oynayıp oynamayacağı belli değilmiş, kendisi de çok oynamak istediği için ve doktorların yoğun çabasıyla maça çıkmış.

Şimdi sadece gözlerinizi kapatıp hasta olmadığında neler yapabileceğini hayal edin :)

Sneijder ile yatma teklifi içeren mesajlar beni de rahatsız etti ama 2 açıdan müdahale gereği görmedim.

1-) Forum kuralları açısından cezai bir yönü yok, içerik ayıplı bulunuyorsa, bizzat yazarını bağlar, bizi bağlamaz

2-) Burada sevginin boyutu dolayısıyla bir ironi (egzejere) sözkonusudur.

Bunu herkes görür dedim, yanılmışım.

ahlak dışı mesaj yazanlara uyarı verilsin ayıp diye bişey var birisi çıkıp eleştirse öldürmekten beter ediyorlar sneiderle yatarım grup yaparım diyene kimse sesini çıkarmıyor çoluk var çocuk var burayı takip ediyorlar ne oluyor galatasaray taraftarımısınız başka birşeymisiniz anlamadım

Oguz Cetin: Sneijder mutlaka faydalı olur. Farklı özellikleresahip etkili bir oyuncu ama bir Alex değil.

Hey ALLAHIM ya. Bunlara diyecek birsey bulamiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt