#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ateşi yüksekti ve son saatlerde belli oldu oynayıp-oynamayacağı.

Daha bu başlangıç.

Bu sezona damgasını vuracak.:f50::f50::f50:

maçın adamı wesley Sneijder 'di harika toplar attı oyunu açtı bu sene onun senesi olacağı belli drogba'da her zamanki gibi çalışkan ama bu aralar biraz bencilleşmeye başladı bana göre yine de iyi ki varlar.... :005:

Müdür iyi oynadın güzel oynadın da o sarı kart olmadı. Doğru düzgün pas verenin olsa daha fazlasını yapardın ama sanki sözleşmiş diğer arkadaşlar sana pas vermemek için :D

Topu ayağına aldığı her an onu izlemek büyük bir keyif, müthiş bir ayrıcalık. Yine harikaydı.

Sonlara dogru kayboldu ve cok gereksiz bir sari kart yedi ama genel olarak güzel bir mac cikartti diye düsünüyorum. Birde atesi vardi, unutmayalim.

cift haneli gol ve asist sayilarina ulasacaktir diye tahmin ediyorum bu sezon. Double double :)

Harikaydı özellikle ilk yarı gösterişsiz gibi görünsede oynadığı top harika burağa attığı tek pas beni benden aldı

Her topu tehlike.Attığı gol 1. sınıf Burak'ın saçma pasına rağmen.

Penaltı için de Sneijder'e bir asist yazabiliriz.

duruşu 10 numara saha hiçbişey yapmasa bile adım atışı farklı diğerlerinden..çalımlar da denedi bugün çok iyi sezon geçirecek gibi..

Son 15 dakika hastalığından dolayı yoktu ortalıkta, yorgunluktan dolayı saçma sapan bi kart gördü, ama takımın en iyisiydi bence.

yolanthe kızmazsa kendisiyle 1 gece yatabilirim

o derece müthis bi adam:encouragement:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt