#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karabük maçında tek golü attı, ordu maçında takımı ateşleyen golü attı. Yeterince skora katkı yaptı yarım sezon için ama bundan daha önemlisi tüm atakları olgunlaştıran adam Sneijder. Yoruma kapalı olsun artık Sneijder tüm Türkiye'de olmuyor çünkü doğru yorumlanmıyor Sneijder'ın futbolu.

Bildiğimiz tipik 10 numaralar gibi değil. Herkes ondan bu beklenti içinde aslında büyük yanılgıda burada başlıyor.

Herkes 3-5 kişiyi çalımlayıp gol atmasını falan bekliyor heralde.(daha doğrusu Rıdvan :D )

Ama sneijder tamamen oyunu hızlandıran tek topları,müthiş keskin pasları ile hem takımı önde tutuyor hemde pozisyona sokuyor.

Basketbolda ki playmaker'lar gibi sneijder, yanında oynayan oyuncuların yeteneklerini ön plana çıkartıyor.

Onlardan verim alıyor,amrabat gibi bir oyuncuyu bile verimli kullanıyor :DD

her mesajında fenerli olduğumu zannedersin diyerek yeteri kadar rengini belli ettin. Sneijder'in Sivasspordan alınmadığını bizde biliyoruz ordan alınan erman çok katkı yapacak ama buna sevineceğini sanmıyorum. Sneijder içinse kuruya iyi oynamakla olmaz derken ne demek istedin merak ediyorum asist paslarının öncesi top hep sneijderden dağılıyor oyun kuruyor şut çekiyor top ayağına gelmeden düşünüyor diagonal pasın kitabını yazıyor ama doğru ya gol atması lazım kuru kuru diagonal pas atmakla olmaz :rolleyes:

sneideri eleştirmek için söylemiyorum ama yıllık aldığı 6 milyon euroyu diagonal pas atsın diyemi veriyoruz tabiki gol atmasını bol bol asist yapmasını bekleyecem 10 numarayı giyen adamın bunları yapmasını beklemek kadar doğal birşey olmaz heleki söz konusu galatasarayın 10 numarasıysa sırf bu adamı korumak için saçma cvplar yazılıyor herkesin derdi sneideri korumak olmuş bende severim kendisini ama bu kadarıda abartı ama ben bu sezon umutluyum kendisinden inşallah daha iyi olacaktır

sneideri eleştirmek için söylemiyorum ama yıllık aldığı 6 milyon euroyu diagonal pas atsın diyemi veriyoruz tabiki gol atmasını bol bol asist yapmasını bekleyecem 10 numarayı giyen adamın bunları yapmasını beklemek kadar doğal birşey olmaz heleki söz konusu galatasarayın 10 numarasıysa sırf bu adamı korumak için saçma cvplar yazılıyor herkesin derdi sneideri korumak olmuş bende severim kendisini ama bu kadarıda abartı ama ben bu sezon umutluyum kendisinden inşallah daha iyi olacaktır

15 Gol 20 asist yapsa iyi mi?

Yapamazsa çöp. Başgan istifa!

Taraftardaki kafa yapısına hayranım.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ştirmek için söylemiyorum ama yıllık aldığı 6 milyon euroyu diagonal pas atsın diyemi veriyoruz tabiki gol atmasını bol bol asist yapmasını bekleyecem 10 numarayı giyen adamın bunları yapmasını beklemek kadar doğal birşey olmaz heleki söz konusu galatasarayın 10 numarasıysa sırf bu adamı korumak için saçma cvplar yazılıyor herkesin derdi sneideri korumak olmuş bende severim kendisini ama bu kadarıda abartı ama ben bu sezon umutluyum kendisinden inşallah daha iyi olacaktır

sen boşa umutlanma senin futbol anlayışın özet izlemekten ibaret gol var mı asist var mı tamamdır yoksa kötü futbolcudur sneijder kariyerinde hangi yıl 10 gol 20 asistle oynamış adamın oyun karakteri bu ve fiziken iyi durumda şu an oyun içinde geçen seneki gibi kaybolmuyor oyunu hızlandırıyor kanatları işler hale getiriyor sneijderden de golden çok bunlar bekleniyor zaten şu anda bunları yaptığına göre eleştirenlere tabi ki tepki veririz

Sneijder'i niye tartışma gereği duyuyor bazı insanlar anlamak güç hayır kusursuz bir sistemimiz ve kusursuz bir oyuncu yapımız olsa ve buna rağmen Sneijder sırıtsa eyvallah ama şu sırıtan sistemde en kötü ihtimalle idare eden oyunculardan biri Sneijder'dir.

sen önce yadığımı iyi oku sonra cvp ver önemli maçlarda gol atması gerekir demişim banane gidip konyaya 5 tane atsa ne olur zaten konyaya akhisara atacaksa sneiderin ne gereği var büyük futbolcu büyük maçlara icraat yapmalıdır

daha yeni arsenal maçinda icraat yapti. yapar abisi. bu adamin paslari yeter. fener maçinda drogbaya attigi pas onunda amrabata attigi pas gol olmadi. olsaydi asist yapmiş olmayacaqti golde katkisi olacakti. herzaman herşey gol ve asisten ibaret degil. topun yönünü bile degiştirmen takima level atlatabiliyor.:icon_twisted:

sen boşa umutlanma senin futbol anlayışın özet izlemekten ibaret gol var mı asist var mı tamamdır yoksa kötü futbolcudur sneijder kariyerinde hangi yıl 10 gol 20 asistle oynamış adamın oyun karakteri bu ve fiziken iyi durumda şu an oyun içinde geçen seneki gibi kaybolmuyor oyunu hızlandırıyor kanatları işler hale getiriyor sneijderden de golden çok bunlar bekleniyor zaten şu anda bunları yaptığına göre eleştirenlere tabi ki tepki veririz

siz ya anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz galiba ben sneider kötüdür demiyorum hiç bir zman benim bekletim bu yıl 10 numaranın hakkını vermesidir vereceğinide düşünüyorum inşallah ama gol atmasını skora katkı yapmasını herkes bekler ben ne yapayım oyunu hızlandırmış yavaşlatmış sneider yokkende şampiyonduk şl de çeyrek finalede çıktık biz 10 gol atsın 20 asist yapsın demedik ki beklentilerimiz ondan yüksek olduğu için bizde dile getirdik yanlış anlamalar olmasın

siz ya anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz galiba ben sneider kötüdür demiyorum hiç bir zman benim bekletim bu yıl 10 numaranın hakkını vermesidir vereceğinide düşünüyorum inşallah ama gol atmasını skora katkı yapmasını herkes bekler ben ne yapayım oyunu hızlandırmış yavaşlatmış sneider yokkende şampiyonduk şl de çeyrek finalede çıktık biz 10 gol atsın 20 asist yapsın demedik ki beklentilerimiz ondan yüksek olduğu için bizde dile getirdik yanlış anlamalar olmasın

sneijdere kötü diyenle futbol konusmam zaten. Sen de bizi anlamıyorsun klasik bir 10 numara değil işte sneijder zaten sorun burda sürekli çalım gol bekliyorsunuz. Sneijderle çıktık çeyrek finale ayrıca madride 2. golü atan kişidir kendisi

sneijdere kötü diyenle futbol konusmam zaten. Sen de bizi anlamıyorsun klasik bir 10 numara değil işte sneijder zaten sorun burda sürekli çalım gol bekliyorsunuz. Sneijderle çıktık çeyrek finale ayrıca madride 2. golü atan kişidir kendisi

aslında ayn şeyleri söylüyoruz ama biraz farklı sneider durmadan her maç gol atmalı diyen yok beklentimiz bu yıl duran tp olsun uzaktan olsun gollerine seyretmek istememiz uçmasını kaçmasını bekleyen yok zaten ayrıca real madride gol attı diye çeyrek finale bizi çıkarmış sayılmaz o sadece schalke maçının rövanşında oynadı ikinci yarı hoca oyundan aldı kötü oynadığı için

aslında ayn şeyleri söylüyoruz ama biraz farklı sneider durmadan her maç gol atmalı diyen yok beklentimiz bu yıl duran tp olsun uzaktan olsun gollerine seyretmek istememiz uçmasını kaçmasını bekleyen yok zaten ayrıca real madride gol attı diye çeyrek finale bizi çıkarmış sayılmaz o sadece schalke maçının rövanşında oynadı ikinci yarı hoca oyundan aldı kötü oynadığı için

hala sneijder kötü olduğu için diyor ya adam sol kanat oynatılıyordu nasıl iyi olsun :mad:

Aslında şu foruma bloklama özelliği getirilse iyi olur..

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Böyle mantık yok biz sneıjderı niye aldık oyunu hızlandırsın,cabuk düsünsun kaleye gitmemizi sağlasın,etkili sutlar ceksın

Frikikleri çabası sneıjderı ızlemeyen yada bilmeyenler biz sneıjderı niye aldık diye abuk subuk sorular sormasın

Bazı arkadaşlar futbolu gol asistten ıbaret sanıyor

her seviyesizligini zeka zayıflıgını geçtim , 6 milyon degil 3.2 alıyo :D

ha 6 yı mac basılarla alıyo diyosan ozaman rierada 5.5 aldı geçen yıl git ona ağla

her seviyesizligini zeka zayıflıgını geçtim , 6 milyon degil 3.2 alıyo :D

ha 6 yı mac basılarla alıyo diyosan ozaman rierada 5.5 aldı geçen yıl git ona ağla

benim derdim aldığı para değil iyi oynasın helali hoş olsun banane riera konusuna girmeye gerek yok adam elimizde patladı yediğimiz kazık yanımıza kar kaldı ayrıca anlayamadığın yorumlara karşılık hakarette bulunarak karşılık verme ben çocukluğuna veriyom cvp vereceksende adam gibi yaz

benim derdim aldığı para değil iyi oynasın helali hoş olsun banane riera konusuna girmeye gerek yok adam elimizde patladı yediğimiz kazık yanımıza kar kaldı ayrıca anlayamadığın yorumlara karşılık hakarette bulunarak karşılık verme ben çocukluğuna veriyom cvp vereceksende adam gibi yaz

Sayın Çok tatlı üyemiz , Saçma SAPAN konuşma :)

Edit:burda herkes nasıl bi saygı ile üyelere yaklastıgımı bilir , hakediyosun demekki

Sayın Çok tatlı üyemiz , Saçma SAPAN konuşma :)

Edit:burda herkes nasıl bi saygı ile üyelere yaklastıgımı bilir , hakediyosun demekki

senin ailene küfür etsem bu kadar zoruna gitmezdi heralde eline klavye aldığında adam olduğunu zannetme azıcık kafan çalışsaydı yazdıklarıma düzgün cvp verirdin hakaret etmek son çaredir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt