#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneider iyi güzel oyuncuda artık skorada katkıda bulunması lazım fener maçında iyi oynadı birde golle süsleyebilseydi o oyunu çok güzel olurdu artık ligde ve avrupada bekliyoruz gollerini

Gecen sene genel itibariyle kotu olmasina ragmen kilit maclarda buyuk isler yapti. On numara adam. Bu seneye daha hazir girdi. Cok daha da iyi olacaktir. Ahh su drgba 2 sene once gelseydi bize bu adamla muthis isler yaparlardi. Neyse bunada sukur. Sneijder drogba gibi oyunculari parcaliyla gorebildik.

»» tapatalk ««

sürekli gol atmasını zaten kimse bekleyemez interde realde oynarken müthiş goller atardı belki yılda 10 gol atmaz ama 5-6 atsın önemli maçlarda atsın bize yeter

Yılda 5-6 gol bekliyorsan neden artık skora katkıda bulunmaya başlaması lazım diyorsun? Sezonun son 3 maçında 5 gol atsın tamamdır işte.

Sneijder'ın işi genelde asistten önceki paslardır. Drogbanın ligde attığı ilk gol, yani akhisar maçına bakarsanız pası çok harika bi şekilde burak'a çıkarıyor, Burakın ortasıyla Drogba gol yapıyor. Tabiki asistleride var çok güzel. Süper kupada arkası dönük attığı top gol olsa asist sayılacaktı. Ama asist ve gol herşey demek değildir. Oyunu harika bi şekilde dağıtıyor bizim takıma. Yanında keşke bi kanat falan olsaydı nani gibi o zaman daha belirgin olurdu demek istediklerim. sağ tarafa bir pas çıkarıyor mesela fakat takım kanattan içeri giremeyince tekrar geri dönüyor eboue veya hamit, orda kanat olsa ve içeri çevirse, veya ordan devam etse gol olma olasılığı yüksek. Burak'ın yaptığını hamit veya eboue yapamıyor. Eboue yine idare ediyor ama hamit çekilmiyor sağda

twitterdan gönderdiği resimde yolenthe ile birlikte kıvanç ve yanında bi kac kişi daha yemek yemişler.altındaki yorumlar dikkatimi cekti. ''sneijder yolenthe ye sahip cık'' ''yeni Adnanımız sneijder'' ''sneijderi harcayacaklar matmazel'' falan.demekki bu yorumu yapan birinin annesiyle kızkardeşi kıvançla fotoğraf çektirse yine aynı şeyi düşünecek galiba. gerçekten cok haysiyetsiz insanlar var.Espiri yaptıgını sanıyor aklı sıra aslında ne kadar namussuz bi adam oldugunu ortaya cıkarıyorlar

twitterdan gönderdiği resimde yolenthe ile birlikte kıvanç ve yanında bi kac kişi daha yemek yemişler.altındaki yorumlar dikkatimi cekti. ''sneijder yolenthe ye sahip cık'' ''yeni Adnanımız sneijder'' ''sneijderi harcayacaklar matmazel'' falan.demekki bu yorumu yapan birinin annesiyle kızkardeşi kıvançla fotoğraf çektirse yine aynı şeyi düşünecek galiba. gerçekten cok haysiyetsiz insanlar var.Espiri yaptıgını sanıyor aklı sıra aslında ne kadar namussuz bi adam oldugunu ortaya cıkarıyorlar

Şasırdınmı yabancı ları kötüleriyoruz ama ahlak acısından toplum olark daha kötü durumdayız.

Ben mi yanlış izliyorum,görüyorum.Adam döktürüyor ama herkes adamı eleştiriyor.Bi tek geçen sene çok eleştiren Sergen Yalçın çok beğendi kendisini. Van Gaal ve Suat Kaya'nın onun hakkında dedikleri saçmalık

Bana hala takım olarak Sneijder'in değerini tam olarak anlamışız gibi gelmiyor. Daha önceki örneklerde hep bu şekilde yaşandığı için benim mi bir önyargım var bilmiyorum ama takım da Sneijder'e pek yardımcı olmuyor gibi hissediyorum..

Transferinden sonra yapılan yorumlarda Fatih Hocanın istediği bir isim olmayışının yankı bulması mıdır, takımın zaten kötü sayılmayacak gidişinde çok da ihtiyaç duyulduğu düşünülmeyen bir mevkiye yapılan transfer olmasından mıdır, aldığı paranın karşılığı olacak oyunu bir türlü oynayamadığı düşünüldüğünden midir, karizmatik etkisinin Drogba kadar olmamasından mıdır, Galatasarayı eski günlerine dönüş için bir ara kademe olarak gördüğünü pek gizlememesinden midir bilmiyorum ama bi yerlerde bir sıkıntı seziyorum.

Tüm frikikleri dağa taşa vuracak olsa dahi Selçuk'un kullanması gerektiğini düşünüyorum ama Drogba'nın bu kadar frikik atmasına karşın (hatırladığım kadarı ile) bu adamın hala frikik kullanmamış olmasını cidden kendisine yapılan saygısızlık olarak görüyorum. Adam sanki "ezik"kalmış dışlanmış gibi duruyor oyun içerisinde.

Neyse bunların hepsi doğru olsa dahi kendi kariyerine yakışacak oyunu oynamaya başlarsa -ki bu sene bunun sinyallerini veriyor- herşey çok daha kolay ve güzel olacak. Hem kendisi için hem bizim için..

Frikiklerde 3.cü tercihimiz olmasını üzücü buluyorum Drogba'nın Selçuk ve Wesley varken topa yanaşmaması gerek ceza sahasında gol araması gerek ama tuhaf birşekilde frikik egosu var adamda..

Sneijder'in topu eline direk alacağı ya da Selçukla ciddi bir sohbete gireceği günlerde gelecek umarım..

Yılda 5-6 gol bekliyorsan neden artık skora katkıda bulunmaya başlaması lazım diyorsun? Sezonun son 3 maçında 5 gol atsın tamamdır işte.

sen önce yadığımı iyi oku sonra cvp ver önemli maçlarda gol atması gerekir demişim banane gidip konyaya 5 tane atsa ne olur zaten konyaya akhisara atacaksa sneiderin ne gereği var büyük futbolcu büyük maçlara icraat yapmalıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt