Bana hala takım olarak Sneijder'in değerini tam olarak anlamışız gibi gelmiyor. Daha önceki örneklerde hep bu şekilde yaşandığı için benim mi bir önyargım var bilmiyorum ama takım da Sneijder'e pek yardımcı olmuyor gibi hissediyorum..
Transferinden sonra yapılan yorumlarda Fatih Hocanın istediği bir isim olmayışının yankı bulması mıdır, takımın zaten kötü sayılmayacak gidişinde çok da ihtiyaç duyulduğu düşünülmeyen bir mevkiye yapılan transfer olmasından mıdır, aldığı paranın karşılığı olacak oyunu bir türlü oynayamadığı düşünüldüğünden midir, karizmatik etkisinin Drogba kadar olmamasından mıdır, Galatasarayı eski günlerine dönüş için bir ara kademe olarak gördüğünü pek gizlememesinden midir bilmiyorum ama bi yerlerde bir sıkıntı seziyorum.
Tüm frikikleri dağa taşa vuracak olsa dahi Selçuk'un kullanması gerektiğini düşünüyorum ama Drogba'nın bu kadar frikik atmasına karşın (hatırladığım kadarı ile) bu adamın hala frikik kullanmamış olmasını cidden kendisine yapılan saygısızlık olarak görüyorum. Adam sanki "ezik"kalmış dışlanmış gibi duruyor oyun içerisinde.
Neyse bunların hepsi doğru olsa dahi kendi kariyerine yakışacak oyunu oynamaya başlarsa -ki bu sene bunun sinyallerini veriyor- herşey çok daha kolay ve güzel olacak. Hem kendisi için hem bizim için..