#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben mi yanlış izliyorum,görüyorum.Adam döktürüyor ama herkes adamı eleştiriyor.Bi tek geçen sene çok eleştiren Sergen Yalçın çok beğendi kendisini. Van Gaal ve Suat Kaya'nın onun hakkında dedikleri saçmalık

sneider nerde döktürmüş yahu hazırlık maçlarında sadece fener maçında iyi oynamış olabilir zaten o maçta bütün oyuncularımız iyi oynamıştı artık abartmamak lazım bazı şeyleri sonuçta galatasaraya faydalı olsunda nasıl olursa olsun kötüyse kötü iyiyse iyi deriz haa şimdi böyle konuştum diye bazıları beni fenerli ilan eder

Bana hala takım olarak Sneijder'in değerini tam olarak anlamışız gibi gelmiyor. Daha önceki örneklerde hep bu şekilde yaşandığı için benim mi bir önyargım var bilmiyorum ama takım da Sneijder'e pek yardımcı olmuyor gibi hissediyorum..

Transferinden sonra yapılan yorumlarda Fatih Hocanın istediği bir isim olmayışının yankı bulması mıdır, takımın zaten kötü sayılmayacak gidişinde çok da ihtiyaç duyulduğu düşünülmeyen bir mevkiye yapılan transfer olmasından mıdır, aldığı paranın karşılığı olacak oyunu bir türlü oynayamadığı düşünüldüğünden midir, karizmatik etkisinin Drogba kadar olmamasından mıdır, Galatasarayı eski günlerine dönüş için bir ara kademe olarak gördüğünü pek gizlememesinden midir bilmiyorum ama bi yerlerde bir sıkıntı seziyorum.

Tüm frikikleri dağa taşa vuracak olsa dahi Selçuk'un kullanması gerektiğini düşünüyorum ama Drogba'nın bu kadar frikik atmasına karşın (hatırladığım kadarı ile) bu adamın hala frikik kullanmamış olmasını cidden kendisine yapılan saygısızlık olarak görüyorum. Adam sanki "ezik"kalmış dışlanmış gibi duruyor oyun içerisinde.

Neyse bunların hepsi doğru olsa dahi kendi kariyerine yakışacak oyunu oynamaya başlarsa -ki bu sene bunun sinyallerini veriyor- herşey çok daha kolay ve güzel olacak. Hem kendisi için hem bizim için..

güzel kardeşim demişsinki sneiderin değerini anlamamışız sahada değer verilecek şeyler yaparsa biz değil futbol izleyen herkes değerini veriri zaten

geçen sezonun son üç maçı sakattı bu yılda öyle olmasın

Olabilir. Olursa sevinirsin gibi geliyor. Takım BİR resmi maç oynamışken, o maç da sadece bir prestij kupası iken, buraya 'Sneijder ARTIK skora katkı yapmaya başlamalı' yazınca niyet belirginleşiyor.

Ek bilgi olarak; gol atmadan, asist yapmadan da skora katkıda bulunabilir bir futbolcu.

Olabilir. Olursa sevinirsin gibi geliyor. Takım BİR resmi maç oynamışken, o maç da sadece bir prestij kupası iken, buraya 'Sneijder ARTIK skora katkı yapmaya başlamalı' yazınca niyet belirginleşiyor.

Ek bilgi olarak; gol atmadan, asist yapmadan da skora katkıda bulunabilir bir futbolcu.

ne yapmasını beklemeliyim sneiderden sanki bilmesek sneideri bedavadan sivassordan almışız gibi konuşuyon drogba büyük futbolcudur çıktı aslan gibi belli etti kendisini tüm dünyaya haa ben sneidere kötü demem ancak artık gol ve goller atmasını beklerim giydiği 10 numaraya o yakışır kuru kuruya iyi oynamakla olmaz bu iş ama şimdi sen benim fenerli olduğumu zannedersin gerçekleri söylediğim için

ne yapmasını beklemeliyim sneiderden sanki bilmesek sneideri bedavadan sivassordan almışız gibi konuşuyon drogba büyük futbolcudur çıktı aslan gibi belli etti kendisini tüm dünyaya haa ben sneidere kötü demem ancak artık gol ve goller atmasını beklerim giydiği 10 numaraya o yakışır kuru kuruya iyi oynamakla olmaz bu iş ama şimdi sen benim fenerli olduğumu zannedersin gerçekleri söylediğim için

Ne gerçeği söylüyorsun ki? Bir maç oynamış takım, sen artık gol ve goller atması gerek diyorsun. Önceki mesajında 5-6 gol yeter diyorsun. 55-60 maç oynayacak Galatasaray, daha birini oynadı.

Ek olarak, Burak, Drogba ile Sneijder'in toplamından daha fazla gol attı. Bu, onlardan daha büyük futbolcu olduğu anlamına gelmiyor.

Konya da iyi koydu bu arada.

Ne gerçeği söylüyorsun ki? Bir maç oynamış takım, sen artık gol ve goller atması gerek diyorsun. Önceki mesajında 5-6 gol yeter diyorsun. 55-60 maç oynayacak Galatasaray, daha birini oynadı.

Ek olarak, Burak, Drogba ile Sneijder'in toplamından daha fazla gol attı. Bu, onlardan daha büyük futbolcu olduğu anlamına gelmiyor.

Konya da iyi koydu bu arada.

ben sneidere kötüdür hiç oynayamıyor lanet olsun böyle futbolcuya demedim ki beklentimi söyledim bu sezon gerçek sneideri sahada görmek istiyoruz artık aldığı maaşla futbol takımı kurarım ee oda çıkıp hakkını versin diyorum sen niye bu kadar alındın ki esas sorun sneiderde değil sende bence ayrıca sanane kardeşim ben böyle düşünüyom işine bak sen

Valla gerçek Sneijder yalan Sneijder hiç fark etmez bir oyuncu topu ayağına aldığında taraftar olarak seni iyi-rahat hissettiriyorsa o oyuncu iyidir benim gözümde zaten o hissi veren oyuncunun takıma illa ki faydaları dokunur süreç içerisinde.

ben sneidere kötüdür hiç oynayamıyor lanet olsun böyle futbolcuya demedim ki beklentimi söyledim bu sezon gerçek sneideri sahada görmek istiyoruz artık aldığı maaşla futbol takımı kurarım ee oda çıkıp hakkını versin diyorum sen niye bu kadar alındın ki esas sorun sneiderde değil sende bence ayrıca sanane kardeşim ben böyle düşünüyom işine bak sen

Forumlar böyle oluyor maalesef. Biri birşey söylüyor, öteki cevap veriyor. Senin gibileri bunu 'alınmak' olarak görüyor. Bana ne ise, düşüncelerini foruma yazma. Buraya yazarsan illa birileri karşı çıkar, tartışır, bir fikir belirtir, vs.

Bu arada sadece beklentinden bahsediyorsan daha az keskin cümleler kullanırsan daha anlaşılır olursun.

Forumlar böyle oluyor maalesef. Biri birşey söylüyor, öteki cevap veriyor. Senin gibileri bunu 'alınmak' olarak görüyor. Bana ne ise, düşüncelerini foruma yazma. Buraya yazarsan illa birileri karşı çıkar, tartışır, bir fikir belirtir, vs.

Bu arada sadece beklentinden bahsediyorsan daha az keskin cümleler kullanırsan daha anlaşılır olursun.

forumlar böyle oluyor ama yazılan yorumada saygı göstermek gerek en ufak eleştiri yada beklenti fenerlilik oluyor nedense özelliklede sneidere kimse toz kondurmuyor bende inşallah çıkar aslan gibi oynar diyorum 10 numaranın hakkını vermeli diyoruz fenerli yaftası yapıştırmak tartışma sayılmaz hakarete girer kardeş

forumlar böyle oluyor ama yazılan yorumada saygı göstermek gerek en ufak eleştiri yada beklenti fenerlilik oluyor nedense özelliklede sneidere kimse toz kondurmuyor bende inşallah çıkar aslan gibi oynar diyorum 10 numaranın hakkını vermeli diyoruz fenerli yaftası yapıştırmak tartışma sayılmaz hakarete girer kardeş

Benden mi bahsediyorsun bilmiyorum ama ben sana fenerlisin demedim. Sen bana 'sen şimdi bana Fenerli dersin'dedin, onun üzerine de ben Konya iyi koydu dedim. Durup dururken fenerlisin gibi birşey demedim. İstediğin takımı tutarsın, umrumda değil şahsen.

Benden mi bahsediyorsun bilmiyorum ama ben sana fenerlisin demedim. Sen bana 'sen şimdi bana Fenerli dersin'dedin, onun üzerine de ben Konya iyi koydu dedim. Durup dururken fenerlisin gibi birşey demedim. İstediğin takımı tutarsın, umrumda değil şahsen.

konya lafını ben yazmadım heralde neyse uzatmaya gerek yok boşverelim sonuçta herkes takımına gönül vermiş düşüncesini paylaşıyor önemli olan saygılı anlayışlı olmak

konya lafını ben yazmadım heralde neyse uzatmaya gerek yok boşverelim sonuçta herkes takımına gönül vermiş düşüncesini paylaşıyor önemli olan saygılı anlayışlı olmak

Sen kaşındığın için yazdım onu. Durup dururken 'sen şimdi bana Fenerli dersin' diyorsun. Ne denir ki buna. Sneijder dışında hiçbirşeyden bahsetmemiştim ben halbuki.

İyi geceler.

her mesajında fenerli olduğumu zannedersin diyerek yeteri kadar rengini belli ettin. Sneijder'in Sivasspordan alınmadığını bizde biliyoruz ordan alınan erman çok katkı yapacak ama buna sevineceğini sanmıyorum. Sneijder içinse kuruya iyi oynamakla olmaz derken ne demek istedin merak ediyorum asist paslarının öncesi top hep sneijderden dağılıyor oyun kuruyor şut çekiyor top ayağına gelmeden düşünüyor diagonal pasın kitabını yazıyor ama doğru ya gol atması lazım kuru kuru diagonal pas atmakla olmaz :rolleyes:

Hararetin olalım dindir biz şino, :D frikikleri ya Selçuk ya şino kullanmalı yoksa çoğu boşa gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt