#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim grupta Hollanda değil de İspanya,İtalya falan olsa grup tarihlerinin en çok gol atan takımını izlerdik :2aloh1: Bize bile 1 tane gol attılar son saniye golünü saymazsak :m05:

Bide o macta BIZ hic fena oynamamistik aslinda Tunayin falan ilk 11 oynamasina ragmen. Ardanin 100% lük pozisyonu vardi kalecinin önünde, Burak kafa, Semih ya da Ömer Toprak. Yani o mac Hollanda yatsin kalksin dua etsin ki Türkiyede her takimin yasadigi kronik hastalik yan toplardan gol bulduklari icin. Bu Van Gaal zor gruptan cikar Dünya Kupasinda bu kafayla. :D

Sag kanatta iyi kötü bir kanat oyuncusu oynasa cok farkli olur. Tabiki Nani-Menez falan olsa cok farkli olurdu

1175215_686698638024740_616292891_n.jpg

18'lik delikanlılar :)

Gereksiz(!) Wesley'imizin fener maçında ki performansı.

2:10'da ki sol ayakla verdiği pas mükemmeldi.4:58 attığı harika çalım ve verdiği pası sağolsun Amrabat bir güzel yedi.Bu adam Yiğit Gökoğlan'ı bile oynatır.Ayrıca şu top kontrolünü ne yapsın etsin Emre öğrensin.Adam her topu kontrol ettiğinde bir kişiyi geçiyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=yyNoX2X6D9c[/media]

| Hollando Portekiz maçını izledim. Van Gaal malı hangi akla hizmet bu adamı oynatmıyor anlamıyorum.Hollanda hiç organize olmadı.Her şey Robben'nin ayağana kaldı o da bütün topları ezdi.Tekniği olmayan Amrabat'ı bile oynatan Robben'le ne yapmaz ama bay gıdı gidip Kuyt'un olduğu takıma Sneijder'i almıyor :( |

'4-2-3-1 KEYİFLİ'

Kariyerim boyunca farklı sistemlerde oynadım. 4-4-2'de iki oyuncunun merkezde, birinin geride, diğerinin 10 numara, 4-1-2-1-2- olarak önde olduğu, elması andıran dizilişte sıklıkla yer aldım. Aynı zamanda 4-2-3-1 de oynaması keyifli bir sistem. Bazı sistemleri oynamak için ona uygun oyuncularınızın olması gerekir.

Biz yakın zamana dek, Hollanda futbolunun alışık olduğu, 4-3-3 dizilişini gerçekleştiremiyorduk; çünkü hücum üçlüsünün kanatlarına koyabileceğimiz oyuncu yoktu. Bir kanat oyuncumuz vardı, Robben. Ama diğer kanatta sıkıntı yaşıyorduk. Şimdi iki kanat oyuncusuyla oynayabiliyoruz. Ve bu yüzden farklı bir sistem deneyebiliyoruz. Dediğim gibi, bazı sistemler için ona uygun oyunculara ihtiyaç var."

Bir kez daha avatar, konu uyumu... :)

Takim biraz daha Sneijderin oyun anlayisina yakinlasirsa ozaman kat kat daha etkili olacagi acik ortada. Tam olarak istedigi paslari alamiyor ama 1-2 uzaktan caksin ondan sonra iyce acilir bence :)

fft1mm2394771.jpg

Aslanım benim be, daha şimdiden 3 kupa kazandık. :)

sneider iyi güzel oyuncuda artık skorada katkıda bulunması lazım fener maçında iyi oynadı birde golle süsleyebilseydi o oyunu çok güzel olurdu artık ligde ve avrupada bekliyoruz gollerini

sneider iyi güzel oyuncuda artık skorada katkıda bulunması lazım fener maçında iyi oynadı birde golle süsleyebilseydi o oyunu çok güzel olurdu artık ligde ve avrupada bekliyoruz gollerini

ordu karabük ?

golleri atmasa sampiyon bile olamayabilirdik.

o kisa sürede bile önemli isler yapti, simdi sezon öncesi kamp ile turp gibidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt