#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamı destekleyecek bir kalite daha şart bize.Kendi oynuyor ama destekleri de biraz iyi olmalı kanatta.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

özür dileriz seni hücumda yapayalnız bıraktığımız için..ama ne yapalım beceriksiz çıktı bizimkiler.2 yıldır solbek ve kanat alamayandan ne hayır gelir..

Bence tam tersi Galatasaray harcanıyor Sneijder ile.Geldiğinden beri istikrarlı bir Sneijder göremedik.Bazı maçlarda saman alevi gibi parlıyor,bazı maçlarda cidden çekilmez halde oynuyor.Şu fizik gücü ve istikrarsızlığı ile hiçbir elit kulüp tercih etmez.Bu yatırımın karşılığı bundan daha fazla olmalıydı.

Ben kendimi bildim bileli Sneijder'in seviyesi belli bir düzeyde oldu. 2010'da büyük yükseliş gösterdi.

2011deki takımda Sneijder olsa sezonluk 15gol+15 asist filan yapardı herhalde..Koşan, dinamik, ver kaçları becerebilen futbolcuların olduğu takımda son rütuşların, son pasların adamı. Dikkat edilirse Amrabat'la birlikte bile bambaşka bir seviyede görünüyor..Ama bizim oyun anlayışımız bunun ötesinde maalesef.

Sneijder bizim bildiğimiz klasik 10 numaralardan cok farklı. Hagi,Alex,Ronaldinho,Kaka gibi maç kurtarabilecek bir 10 numara değil malesef. Çok nadir yapabilir bu işi. İyi futbol oynayan bir takımın çok iyi bir oyuncusudur Sneijder. Kötü oynayan bir takım için 2 çalım 1 ara pasıyla hayat verecek bir oyuncu değil malesef. Takımla beraber şahlanan, takımla beraber dibe vuran bir oyuncu. Sırf bu maçta berbat oynadı diye söylemiyorum, bize gelmeden öncede çok seyrettim Sneijder'i. Oldu olası böyle bir futbolcuydu Sneijder.

Kanatlardan bindirme yapan olmadığı için hep forvete şişirmek zorunda kalıyo topu.

Sneijder bizim bildiğimiz klasik 10 numaralardan cok farklı. Hagi,Alex,Ronaldinho,Kaka gibi maç kurtarabilecek bir 10 numara değil malesef. Çok nadir yapabilir bu işi. İyi futbol oynayan bir takımın çok iyi bir oyuncusudur Sneijder. Kötü oynayan bir takım için 2 çalım 1 ara pasıyla hayat verecek bir oyuncu değil malesef. Takımla beraber şahlanan, takımla beraber dibe vuran bir oyuncu. Sırf bu maçta berbat oynadı diye söylemiyorum, bize gelmeden öncede çok seyrettim Sneijder'i. Oldu olası böyle bir futbolcuydu Sneijder.

Aynen öyle. Arda'yı alıp sağlı sollu Amrabat-Arda ile oynasak ileride Burak ya da Drogba bence gayet iyi bir dörtlü olurdu.

Yaşlı kadro, sistemsizlik ve formsuzluk içinde heba oluyor Sneijder..

Adam şiir gibi top oynamaya başlamışken yine sistem bozuldu, leş kargalarına koz verildi.

Sol bek ve kanat yetersizken bu adamdan çok şey beklemeye pek de hakkımız yok. Tamam büyük paralar harcandı ama tekerlerden biri zayıfsa diğer teker son derece güçlü olsa da araba hızlı ve verimli gitmez.

gercekten Wesden verim almak iicin solda en kotu amrabat sagda en kotu farfan olmali nani felan.

boylede verim aliriz ama boyle rakibin 11 kisi presiyle 3-4 kisi markajlariyla bu sistemde 3-1-2 de alamayiz.

iste boyle rakibin 11 kisi presiyle 3-4 kisi markajli macta solda amrabat sagda farfan tarzi yani kanatli oyun'a donmeliyiz

2-3-1 gibi

bilmem anladdddddddda bildimm renGDASLARIQM

Sirf bunun icin solda Arda'yi görmek isterdim. O zaman ara ara sol Arda sag Amrabat oynayabilirdik. Mevcut sistem ile Sneijder ayni gecen yil'ki gibi oynayacaktir. Hazirlik maclarinda ve Fener macinda 4-5-1'de daha iyi oynuyordu. 100bin kere yazsam yine yetmez ... bu sinirlama bize iyi ...

Sneijder Sucuk gibi.

COk lezetli, ve kaliteli. Simdi hic birseysiz yaninda pisir ve yi...tadi güzel olur.

Ama yaninda birsey olur ise, meselea Yumurta....Sucugun tadi daha güzel oliyor, ve mükemmele dogru gidiyor. Burda yumurta ise Kanat oyuncular oliyor.

Tamam yanında 1-2 cok iyi kanat oyuncusunun olmasıda Sneijder'in performansını etkileyen bir faktördür ama en büyük faktör değil. Gecen hafta takım 4-3-1-2 oynadığında da şiir gibi oynamıstı Sneijder, o zaman yanında Nani ile Arda mı oynuyordu? Takımca cok iyi oynamadığın sürece Sneijder'den verim alamazsın bunu anlayın artık. Öyle bireysel olarak sivrilebilen, klasik über bir 10 numara değil Sneijder. Yukarda da söylediğim gibi çok iyi bir takımın çok iyi bir oyuncusu.

Sneijder'in yanına kanat adamları lazım müthiş toplar açıyor kanatlara böyle odun gibi ortadan delmeye çalışırsan daha çok adam harcanır. Amrabat şu şartlarda kesinlikle oynamalı Sneijder ve Drogba ile iyi anlaşıyor.

Cift forvetle oynamaya devam ettigimiz sürece anca maximum bu kadar oynar.

Bu maç çok kötüydü.Ayagındaki bir cok topu kaybetti.Olabilir böyle maclar.Kendine gelecektir haftaya.

Herkes Sneijder'e sallamış aksine ben beğendim hücumda en hırslı ve istekli ismimizdi..

Daha farklı bir nokta da eğer Burak beceriksizlik yapmayıp Sneijder'in pasında golü atsa şimdi Sneijder kraldı, muhteşem oynamış olacaktı.. Bu kadar futboldan anlıyoruz..

sneijderi alıyorsun futbolunun en iyi yaşında ve takımın kanatsız ve orta saha ve forvetlerindede hiçbir kanat özelliği yok yazık ediyoruz adama en iyi yaşlarını kanser olarak geçirecek her topu savunma arkasına atarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt