Duman Güngören
Parçalı Üye
- 17 Temmuz 2013
- 2.658
- 0
- 286
Ben bu adamın yerinde olsam sezon sonu giderim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder'i Sneijder yapan özellikleri kullanmıyoruz. Adam DK'ya da çağrılmayacak gibi.
Geldiği için pişmandır.
O da başka bir konu sneıjder hala geçmişinin ekmeğini yiyor.Adamı eleştirmek yasak sanki dün leş bir top oynadı mesala şimdi ben bunu yazacağım millet beni eleştirecek maalesef![]()
O da başka bir konu sneıjder hala geçmişinin ekmeğini yiyor.Dokunulmaz sanki adam ama çok sürmez 1 yıla lincoln olayına döner böyle oynamaya devam ederse adamı eleştirmek yasak sanki dün leş bir top oynadı mesala şimdi ben bunu yazacağım millet beni eleştirecek maalesef![]()
herkes kendi yeri disinda oynuyor hocu drogba cokmu merakli burak yuzunden sol kanada gecmeyi
yada selcuk hayatinda hic bu kadar sol cizgiye yakin oynadimi zaten dikine kosu yapan adamda yok orda balta her aldigi topu geri veriyo antrenman pas makinasi gibi
ama sneijdere yazik oluyormus te allam
Sneıjder zaten benim gözlemlediğim müthiş bir takımın harika bir orta sahası olacak tipte bir oyuncu öyle ronaldo messi iyi zmanlarında ki bir kaka gibi tek başına maç alacak bir adam değil zaten hiç olmadı öyle zaten inter macerasına bakarsanız ne zman inter çok iyi takım sneıjder o zaman çok iyi oynadı ama inter dağılınca sneıjderinde performansı düştü bizde de bu sorun var biz sneıjderin o harika oynuyacağı çok iyi sistemi olan bir takım değiliz bursa deplasmanında bile eziliyoruz.
Bence Van Gal Sneijder'i kadrosunda düşünmüyor, resmen adamı silmiş.
Zaten kaptanlığı almasından belliydi.