#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fernandesi yerin dibine sokmaya gerek yok sneijderi ovmek icin fernandeste ust duzey class bir oyuncu

sneijder full potansiyelinde oynadimi fernandesi katlar onu biliyoruz ama daha goremedik bunlari onu diyor arkadas galiba

Neye göre üst düzey bir oyuncu. Kullandığı serbest vuruşlar dünya klasında ona laf yok. Onun haricinde istikrarı olmayan, büyük maçlarda hiç bi varlık gösteremeyen bir futbolcu işte. Adamı yeminle Bjk taraftarı bile sizin kadar büyütmüyor.

fernandes iyi futbolcu bunu inkar etmek sacma turkiyenin en iyi 5-10 yabanci futbolcusundan biri.

hic kimse sneijderdan daha iyide demiyor, kiyaslamalarda gayet normal turkiyenin en iyi iki 10 numarasi kiyaslanacak tabii birbiriyle...sneijderda cevap verip herkesi susturmasi lazim gercek bir 10 numara gibi.

Üst düzey olmuyor öyle olunca ama işte Drogba, Sneijder, Muslera'dan başka üst düzey adam yok bana göre.

yoo gayet oluyo ust duzey oyuncu iste al diyorum UST DUZEY

selcukta ust duzey bir oyuncu fernandes iste onun seviyesinde bir tik alti hatta.

edit senin demek istedigin ne oluyor ust duzey nedir neye gore ust duzey

Çocuk musun nesin yahu üst düzey demekle üst düzey olunuyormuş. He öyle.

Ya futbola hakaret ediyonuz şu anda.Fernandes kim ya ? Korner , frikikten asist yapmak dışında ne yapıyor bu adam biri söylesin. :redface:

Sneijder'in oynadığı top gayet makul bence. Adamdan daha fazlasını istiyorsak sistemi Drogba'ya göre değil ona göre kurmak gerek. 4312 saçmalığı yüzünden Sneijder'e bok atmak saçmalık sadece.

Adam kanatsız sistemde oynuyor Hakan Balta'ya top atsa ne atmasa ne.Sneijder kesinlikle takımdaki son maçlarda takımda ki en hareketli oyuncu diğerleri ona ayak uyduramıyor.Herkes olduğu yerde dikilerek toptan kaçarak maç kazanılacağını sanıyor.

Aman reis dur durduğun yerde.. ManU falan karıştırma şimdi..

Sistemi bu adama göre kurmak lazim diyecegim ama Burak'da candir onuda seviyoruz. :(

Gönderilecek adama 10 numara verilmez rahat olun

Sent from my iPad using Tapatalk

Adam dünkü maçın ilk yarısında en çok koşan adammış, şaka gibi ya. Nasıl skandal bir sistemle oynuyorsak adamı ne hale getirdik anasını satayım. Dün topa bile dokunmadan yarattığı 2 tane atak organizasyonu vardı, o derece oyun zekası yüksek bir adama sahibiz ama biz onu Barış Özbek stili oynatıyoruz, it gibi koşturuyoruz maalesef. Elde ki maden nasıl harcanır, çok güzel ders veriyoruz cümle aleme..

Fernandes üst düzey değil diyenlere kesinlikle katılmıyorum. Adamın solunda Olcay, sağında beğenilmeyen Töre, önünde kazma Almeida oynuyor :D Adam tek başına taşıyor takımı hala üst düzey değil diyorsunuz. Sneijder'in kalitesi kesinkle tartışılmaz ama bir oyuncuyu överken diğerine b.k atmanızı anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt