Valla kusura bakmayın.Fernandes´in yanında da öyle zehir gibi kanatlar yok ama pozisyon hazırlıyor,olmadık yerden olmayacak şeyler yapıyor,arkadaşlarının seviyesini arttırıyor.Yani farkını belli ettiriyor,yani yetenekli oyuncuyum diye bağırıyor.Sneijder bunu gösteremedi daha.Elano´da da böyle deniyordu.Yok yanında şunlar yok,yok bilmemne.Gördük Elano´yu sonra.
Bir süredir okuyordum da cevap yazmıyordum kusura bakma sende tavan yaptı cevap verme isteğim.
Oncelikle Sneijder ve Fernandes'in oyun tarzları çok çok farklı. Ondan sonra Sneijder dediğin adam bizim takımın kralı değil o görev verilmiyor yani. Fernandes neredeyse serbest oynadı geçen yıl istediğini yaptı saha içinde ha sonuç ne? Koca bir sıfır. Duran toptan yaptığı 10 asistle hiç bir halt olmadı ya da gidip tek başına büyük maç falan kazandırmadı.
Topu alıp 1 saniye sonra en doğru noktaya atan adam değil de topu alıp gereksiz estetik çalımlara kaçan adam övülür tabi Türkiye'de. Sizin ve sizin zihniyetinizdeki adamlar yüzünden bu ülkede sistem olgusu hiç bir zaman olmadı. Keita gibi tribüne oynayan ama genele baktığında bir halt yememiş adamlar kral ilan edildi.
Selçuk ile kıyasınız bitti şimdi de Sneijder'e sardınız başkası gelse ona saracaksınız. Keşke Fernandes bir gelse de görsek ona da 3 hafta sonra nasıl sövmeye başlayacağınızı.
Ayrıca olmayacak yerden olmayacak ne iş yapıyor merak ediyorum? Fernandes 3 yıldır falan Beşiktaş'ta herhalde bu 3 yılda hangi maçta olmayacak kaç tane iş yaptı, hangi maçı aldırdı bir anlatın?
Sneijder yarı devrede en ölü haliyle 3 maç kazandırdı sana ki bu kadar statik bir takımda oynuyorken. Bir şey daha o bok atılan Beşiktaş'ın kanatları bizimkilerden daha iyi, en azından tempolular. Rakip takım Fernandes'i kitlediğinde iş bitmiyor yani. Bizde ise Selçuk ile Sneijder'i kitlediğin an koca bir hiç oluyoruz.
Klasik Türk mantığı cidden eldekinin kıymeti hiç bir zaman bilinmez. Bir de Elano ile kıyaslanmış cidden böyle world class adamlar çok fazla size. Takımın açık ara en iyi oyuncusuna bile bok atılıyor, sebep de ona göre bir sistemimiz yok ve adamın oyunu sade, dribbling yapmıyor, estetik çalımlar atmıyor.