#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drogba başlığında bik bik ötmeyi biliyorsunuz ama ''Drogba kendini takımdan üstün görüyor'' diye. Milli takıma çağrılmadıysa şapkasını önüne alıp düşünecek. Bak bakalım Van Gaal ne demiş Sneijder'le ilgili. Ama yok adam Türkiye'de oynuyor ya, ondan çağrılmıyordur kesin. Kuyt zaten Malezya'da oynuyor ellam.

Sen kafa'yi mi yedin arkadas ne diyorsun gece gece, satasacak baska kisi ara kendine. Ben ne zaman öyle birsey demisim Drogba konusunda?

Daha fazla sacmala benden sana tavsiye. Simdi uza.

Amrabat girince vites artti, gerisini sen düsün. Temposuz demissin ... bügün saha'da en cok kosan isimlerden biri.

Kosmak ile Tempolu futbol oynanmıyor.

Hamit takımın en cok kosan adamı ama sadece koşuyor.Sneijder daha hızlı oynamak zorunda,cünkü Sneijder'i Sneijder yapan en önemli özellikte süratli futbol oynamaya ve hızlı düşünmeye eğilimli bir futbolcu olması.

Kaliteli 2 kanat zaten şart,aksi takdirde bir sezon heba olacak ama Sneijder hızlı futbola geçiş yapamaz ise sağında farfan,solunda bruma olsada cok büyük katkı sağlayamaz.Acıkcası ben bugün Burak'ın yerine Sneijder'i oyundan alırdım,cünkü Burak Süper Lig şartlarında her zaman gol tehlikesi demek,Sneijder henüz bu aşamada değil.

Yarın Akhisar maçında Show yapabilir ama büyük oyuncular bence büyük maçları kazandırmak için var olmalı.Akhisar-Konya-Rize v.s maçları Sneijder'sizde kazanabiliriz.

Gitsin Abi kaç defa dedim yine diyorum

böyle heba edeceksek Şu muazzam duruşu vuruşu yollayalım herife yazık

Sneijder çok koştu ama ülkemizde pas oyunu oynanmıyor ve topsuz oyun yok. Bu yuzden ikili mücadele temaslı oyun fazladır bizde ve kimse boşa kaçmaz. Böyle olunca zaten fizik zayıf gücü olan Sneijder çogu ikili mücadeleyi kaybediyor. Yanına açıklada zor bence Arda-Lincoln vari all rounder pas alıp verebilen deplase olan akıllı adamlar lazım. Ama o da olmaz niye yabancı kontenjanından ötürü.

Eldeki TEK üst düzey ofansçı (forvet, açık ya da ofansif göbek) Burak. ne yapsan işimiz zor.

Sneijder için ancak şu olur keseriz Eboue'yi Chedjou'yu vs. Sabri-Gökhan-Semih-Hakan savunmasıyla oynarsak ancak öyle olur başka yol YOK!

Buna değer mi? bence değmez.

Adam topu alıyor ve takım hareketsiz oynadığı için pas verecek çok kimse olmuyor. Doğal olarak Sneijder'in özelliklerini kullanamıyoruz.

Adam topu alıyor ve takım hareketsiz oynadığı için pas verecek çok kimse olmuyor. Doğal olarak Sneijder'in özelliklerini kullanamıyoruz.

Aynen öyle.Adam forvete veriyor iş yok topu alıyor bakıyor ortadan kanatlar koşmuyor.Kanata gidiyor pas atacağı adamlar koşmuyor.Adam sinir küpü oldu tipinden çok belliydi.

Çok istekli değil. Konsantre olamayabilir. İstediği oyunu yansıtamıyor. Bir pozisyonda hızlı pas attı Amrabata oysaki öne daha güzel pas atmasını beklerdim.

Gerçi onu anlayanda yok ya neyse ...

Birde Drogba ya aynı şekilde bir pas attı ki Drogba yetişemezdi o pozisyonda kendi gidip şut çekmeliydi. hep pas hep pas olmasın birazda sen vur kaleye.

Karsı tarafa oyunu yıkmadığın sürece leştir

Bu kadro yapısı ve bu dizilişle yapabilirmiyiz kesınlıkle hayır

Etrafinda oynayan kazmalari görünce acaba ne düsünüyor.

Yaninda Nani ve Arda olacakti ki.. Ilerde de iyi bir forvet..

İlk yarı sonunda yanlış yazmışlardı en çok koşan isim Sneijder'di.. :SS:

Biz Engin'i, Selçuk'u, Melo'yu niye oynatıyoruz o zaman anlamadım gitti...

Emircim, güzel kardeşim ben burada Sneijder'in futbolunu tartışmıyorum. Ben sadece son zamanlarda bu konuda ''gitsin de kurtarsın kendini, daha iyilerine layık'' minvalinde yazılan mesajlardan rahatsızlık duymaktayım.

abicim cocuk topunu oynuyor takim ayak uyduramiyor, olay bu. gelip burda amrabat daha iyi topcu postlarini okuyoruz ondan sonra

sneijderin bu yasta bize gelmesi kulub adina cag atlamaktir, bundan faydalanamiosa bi takim hem ayiptir hem gunahtir. haa ben fazla endiseli degilim sezon daha yeni baslamis, ama cocugun haksiz elestrilmesine goz yumacak kadar vicdansiz insan evladi degilim alimallah, adam uber topunu oynuyor cunku.

buradaki hayatinda snajder gormemis orta okullularin elestirilerini okuyacak olursan bir ronaldinho quaresma hasreti goreceksin, biz bu suni mevzulardan hoslanmamaktayiz.

6+0+4 kuralı varken takımı bu kurala göre kurarsın biz gittik sene ortası Drogba ve Sneijder'i aldık zaten elde Riera gibi işe yaramayan adam varken sonra bi de 2 yabancı stoper vs... Takım planlaması kötü.

Birinizde çözüm üretsin yahu? Hoş üretecek adam bişey üretmiyor milli takım peşinde ama...

bana dogru durust bi diziliş ve rotasyon yapabilecek var mı? Yok... yabancı kuralı bir yıl önce belirlenmişken böyle planlama yapamanın... hoş Sneijder'i Terim istemedi ya... Sneijder'in çevresini doldurun bakalım bi nasıl yapcaksınız görelim? olmuyor bir türlü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt