Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.549
- 5.155
- 1.408
herif şu kötü fenerde olsa fener şampiyon olur çok rahat.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ajax'taki İnter'deki Sneijder yok artık bu belli.
Sneijder'in sağına soluna Kewell, eski Tuncay, Olcay Şahan, Deivid hatta Stoch vari skor tehditi olan adamlar olmalı kalite ayrı konu. Sende hamit sabri engin vs var, hayatta skor tehditi olmayan topsuz oyun-koşuyu bilmeyen adamlar ceza sahası içine...
Milli takim'a yine cagirilmamis. Cok net diyorum, bu takim da cok fazla kalmaz.
Ya yeter be kardeşim. Sneijder > Galatasaray şu durumdan kurtulun artık. Bu takımda Hagi oynadı, Hagi !
Duran toplarıda,sağında solunda cok kaliteli kanatlar olmadığı için mi etkisiz kullanıyor ?
Kabul edelim ki,Sneijder cok temposuz ve formsuz.bu temposuzlugu ve formsuzluğu ile kaliteli kanatlarımızda olsa bize büyük katkı sağlayamaz.
Sneijder'in bir an önce toparlanması şart..
Selçuk falan da hikaye, sistemi (Tabi varsa) üzerine kurmamız gereken tek adam. Yanına iki kanat oyuncusu önüne bir forvet vermek çok mu zor?
Ne diyorsun sen ya? Ben öyle birsey mi dedim?
Arkadas ne insanlar var te allahim ya..
Yabancı kontenjanından dolayı semih-Gökhan oynacak ligde göreceksiniz Chedjou zor forma görür Dany'i saymıyorum bile.
Yani stopere bile kontenjan ayıramıyorken kanattaki yerliler (hamit, engin erman vs) yerine 2 zımba gibi açık alalım (yerli var mı böyle adam -Arda dışında ki gelmiyor) peki sahaya nasıl çıkacaksın bi yazıverinde görelim yahu?
-------------Drogba------------
Bruma------Sneijder-----Farfan
-------Melo------Selçuk------
???------???------???-----????
-------------Muslera-----------
4 tane ??? TÜRK bulun hadi Sneijderciler?