#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder kötü olur tabi, pası atacak da o pası anlayacak adam da lazım.

benim ayrıca anlamadıgım adam isterse hep böyle oynasın artırmasın formunu

melo kadar para alıyor

amrabat parasına geldi ?

Wesley en iyisi idi sahanın

C5303 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Takimin en iyi oyuncusuydu millet hangi maci izledi, ne icitiniz yaw

Takımda melo ile beraber fena oynamayan 2 adamdan biriydi.

Arkadaşlar siz hangi maçı seyrettiniz adam daha ne yapsın çıldırdı pasları harcandı pas alamadı frikikleri bırakmadılar gol attı sayılöadı ki goldü selçuk ne yaptı 3 haftadır bana söylermisiniz hala bodrumda sanki objektif olunuz

C5303 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

etrafindaki basketbolcularla futbol oynamaya calistigi en iyi maclarindan birinde shnaydere kotuydu diyebilen birine verecek cevap bulamiyorum allahin izniyle. allaskina uzak durun su topicten. allah askina yani, sadagallahul azim

Adam tek basina cabaladi durdu. Cevresinde anlasabilecegi birileri yok ki.

Hala Sneijder kötüydü diyenleri görünce Arda hiç gelmesin istiyorum, bir futbolcuyu ilk kez izliyormuş gibi garip garip beklentileriniz mi var anlamıyorum.

İyi değildi diyenler neye göre söylüyor anlam veremedim. Doğru paslar attı pası alanlar değerlendiremedi, sağa döndü sola döndü sürekli doğru koşular yaptı, tek tük ulaşmayan pası vardı hatırladığım hızlı verdi, bunun dışında bugün Muslera, Melo ve Sneijder en iyilerdi.

Hala Sneijder kötüydü diyenleri görünce Arda hiç gelmesin istiyorum, bir futbolcuyu ilk kez izliyormuş gibi garip garip beklentileriniz mi var anlamıyorum.

Ilk yariyi da es gecemeyiz ama. Tamam, bu sistem'den dolayi olabilir, ama bu ilk yari kötü oynadigini degistirmez.

Yoksa ikinci yari iyi sinyaller verdi ve cok daha etkili oynadi, ama bir Sneijder'den biraz daha cok bekliyor insan. Tabi Sneijder'de etrafindaki futbolculara bagimli biraz. Bunlar Amrabat ve Sabri olunca adam'in yapabilecegi bu kadar.

Amrabat, Sabri konusunda çok sıkıntı yok, bu akşamki gibi bir sistem ile Burak ve Drogba olunca bu kadar..Atılan topa koşacak güçleri bile yoktu sahada..Sneijder öyle rakibi ipe dizen, 3 kişinin arasından çıkan bir oyuncu değil ki..Çok iyi servis yapar, servis yapabilmesi için de etrafında futbolu katletmeyen, mücadeleci oyuncular olmalı..

Bırakın herkes fikrini yazsın yahu, siz yazdığınızda bir şey diyor muyuz? Emir Sato?

Sneijder çok iyi niyetli hayatında koşmadığı kadar koşmaya çalışıyor ama Sneijder hiçbir zaman gole yakın bir adam olmadı ki 4-2-3-1 değil 4-5-1 oluyor böyle. Sneijder, Lincoln-Arda gibi direkt etki edemiyor ve evet Ajax'taki İnter'deki Sneijder yok artık bu belli.

Tek forvette Drogba dışında skor tehditi olan bir oyuncu bile yok sahada böyle tek forvet oynanmaz.

Türkiye'de ve Galatasaray'da pas futbolu oynanmıyor yeni mi anladınız? Sneijder'in özellikleriyle Türk futbolu hiç uyuşmuyor. Neyse böyle gitsin görecegiz ne olacak? İmza parası bonservisi maaşı vs bi dünya paraya ortalama bir 10 numara verimi ancak alacağız işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt