#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #14 Wesley Sneijder

melo gelmeden 10 numarayı vermeyecekler anlaşıldı melo geldikten sonra zaten imkansız olacak şu adamı 10 numaramız olarak izleyemeyeceğiz ona yanıyorum birde drogbabayı 11 olarak :o ha birde güzelim 7 numara var boş bir futbolcuda duruyor yıllardır birde 3 yıllık sözleşme teklif etmişiz 3 yıl daha o boşta göreceğiz o numarayı

İlk kötü oynadığı maç çıkarlar.

Açık ve net söylemek gerekirse Sneijder'in bu yaşta Galatasaray'da oynaması bir futbol mucizedir. Ülke olarak böyle bir oyuncuyu haketmediğimizi düşünüyorum.

3-5 çatlak ses var reis. Az biraz futboldan anlamış olsalardı Sneijderin geçen yarım sezonda eleştiriye açık bir futbolcu olmadığını bilirlerdi. En güzel cevabı sahada verecek Sneijder. Bu yıl onun yılı olacak..

Yahu bu 10 numara mevzusuna niye bu kadar takılıyorsunuz ? Umarım Erman'a verilir 10 numara.

Ynt: #14 Wesley Sneijder

Wesley Aleyhisselam bu sezon dagitacak ortaligi

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Ynt: #14 Wesley Sneijder

Selçuk çok kral adam, Sneijderin golünden sonra Sneijderi tebrik edisi muazzam..

BPJJGHlCEAEfTDx.jpg:large

:n:

aman nazar degmesin deyin

Çok canlar yakacak bu sene inanılmaz hırslı.Zaten bu sene milli takım için ayrı bir efor sarf edecek rakip taraftarlara çok sıkıntı çektirecek bu sene.

Dayı sen nasıl bi gol attın öyle la. Ayakta alkışladım valla :ayatollah:

Hırsı falan müthiş bu sene rakiplerin vay haline..

Formda Sneijder ligin anasini a*

*=ağlatır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt