#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak beni tanıyan tanır forumda..o mesajlarda öyle tatlı ,şakasına mesajlar.ama bi tek sen ciddiye aldın ve yanlış kşiye çattın.ben yüzkere geldim gittim bu frouma..adminlerle aram iyi.uğraşma

Ciddi bir ceza almadan önce frene bas bence, yoksa aranın adminlerle ne kadar iyi! olduğunu herkes görür.

iPad - Tapatalk

Annen ünal aysalın kocası mı? Neyse ben hiç girmiyem bu olaya :icon_twisted:

Arkadaşlar lütfen sakin olun, tamam çok ağır sindiremeyeceğiniz sözler söylenmiş olabilir ama büyüklük sizde kalsın büyütmeyin daha fazla :angel:

Hocaya göre takımın kamburu. 4-4-2 oynamasına engel olan adam.

yahu arkadaş ajax ta topun başına geçmişsin interde topun başına geçmişsin madrid de durum neydi bilmiyorum ama muhtemelen topun başına geçmişsindir. galatasarayda neden topun başına geçmiyorsun. sen kullan sen sen sen.

bir takımda sneijder varsa başka biri frikiği kullanmaya teşebbüs ediyor veya düşünüyorsa açık ve net bu düşünce suçudur, anarşidir. başka izahı yoktur. allahını seven bu duruma el atsın artık.

Drogba

Amrabat Sneijder Bruma

Selçuk Melo

Riera Chedjou Dany Eboue

Muslera​

Diz bu kadroyu bak bakalım Sneijder ne yapıyor. Kendi babasının bile güvenmediği bi adama Türk futbolunu emanet ettik ondan sonra Sneijder neden oynayamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt