Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 25.870
- 157
- 443
Yokluğunu çok hissettik..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim diyor onu çok abartmışlar![]()
Ziya sengül küfürü duyup hic tepki vermemisti![]()
Bilgi yok mu sakatlik konusunda.
yüzde 60 oynayacakmış fb maçında maraton ve radyospor'a göre gerçekçi olduğunu düşünmüyorum. maç günü belli olur bence
Kızarmıştı yanlış hatırlamıyorsam
• Why So Serious? •
öyle verim vericegini hic zannetmiyorum Hoca cok buyuk hata etti konya maçına cıkarmakla
yüzde 60 oynayacakmış fb maçında maraton ve radyospor'a göre gerçekçi olduğunu düşünmüyorum. maç günü belli olur bence
ciddi bir sakatlık değil bence fb maçı zorlamaya değer. milli takım arası da var sorun olmaz.
Sagol ama kim bu bilgiyi verdigini anliyamadim![]()
ulaşılan bilgiye göreymişmasabaşı gibi duruyor
Bencede sneijder olsaydı çok farklı olurdu öldürücü pas veya şut çekecek adam yoktu dün, neyse aklıma geldikçe sinirleniyorum dün gece...
Tempo olarak sıkıntılı olması=Sistem
Mental olarak hazır olmaması,güvensiz oynaması=Sistem
İsteksizlik=Sistem
Kondisyon problemi=Sistem
İstikrarsızlık=Sistem
Sorumluluk almaması=Sistem
Herşeyin sorumlusu sistem zaten anasını satayım.
Sırf adı için tapanlar var .Sırf adı için saçmalayanlar var.25 maçtır adam yattığı yerden para sayıyor, millet FT ye b.k atmakla meşgul.
yok hoca yüzündenmiş de yok sistem yanlışmış da.
Hayatımda gördüğüm Galatasaray'a alınan en amaçsız transferdir,sırf çilek olsun diye alınan ismi olup da içi boş olan transfer.Yerine sağlam bir sağ açık alsaydık şimdi gerçek bir sistem futbolu izlerdik!!! bırak etkisiz eleman olmayı,işleyen orta sahayı bile bozdu,
boş yere elini yorma renktaş ;yorma
Hayır.En azından Batalla kadar oynamasını istiyorum şu ligde.