#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijderin en sevdiğim hareketi şutlarını en uzak köşeye atıyor.Şutları kaleye bulursa o şut goldür.Bugün çok koştu aslında onun istediği saha değildi.Ona rağmen en iyi şekilde oynadı.

Topu öyle bir noktaya gönderdi ki değil Buffon bütün Buffonlar gelse o golü ordan alamazdı. :)

Sakatlıktan çıktı ama çok hazır göründü kendine iyi bak aslan bize lazımsın

Ne kadardı fesih bedeli?

13 dedi bugün ntvspor ama adamlar alırlarsa clde oynatamazlar kalır diye düşünüyorum bu havayı devam ettirirsek herkes mutlu olur mutlu olduğu bir yerden ayrılmak isteyeceğini zannetmiyorum.

Kaldı ki eşininde projeleri var sanırım burada zor olur onlar için bu açıdan da bakmak gerekir.

fatih hoca futbolcudan anlamadığı için istemedi dany,chedju,amrabat hepsi ft nin adamları

Zaten ironi yaptım, o kadar komik ve saçma şeyler söylediler ki 1 senedir Sneijder hakkında. Belki o konuşanlar biraz olsun saçmaladıklarını anlayıp utanmışlardır bugün. Gerçi Sneijder son 2 aydır baya utandırdı onları ama bugün daha bi akılda kalıcı olur herhalde.

fesh bedeli varmi kesin? ünal aysal öyle hatayi nasil yapapar, umarim sneijder kendi istemez. biz zaten inter'e 7 verdik, kendisine 3 million mu ne imza parasi verdik. geriye 3-4 million kar kalacak. sacma olur

fesh bedeli varmi kesin? ünal aysal öyle hatayi nasil yapapar, umarim sneijder kendi istemez. biz zaten inter'e 7 verdik, kendisine 3 million mu ne imza parasi verdik. geriye 3-4 million kar kalacak. sacma olur

Bugün bize kaç milyon dolar kazandırdı haberin var mı? ;)

Bu arada Selcuk sezonunun en iyi topunu Sneijder'in yildiz olup gol attigi macta oynadi.

Her seyi bilenlere gelsin.

Fesh bedeli diye birsey yok uydurmayin habire..

Fotospor muhabirlerine dondunuz..

Snejder in aslında savunmaya da katkısı çok, odğru yerler de pres yapıyor, Amrabat tan daha katkılı takım savunması için, attığı gollerde cabası.

AMİN

1472879_758595807487457_1721270884_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt