Ulaş Anli
Parçalı Üye
- 30 Temmuz 2009
- 3.651
- 980
- 1.683
Hindistan'da atsaydı bu golü adama taparlardı ve yeni bir din çıkardı ortaya sneijderism diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Golün ingilizce versiyonu araniyor.
şaka maka golü 11.12.13 tarihinde 14.15(GMT)te attı
biraz uzun ama
Şampiyonlar Ligi’nde gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini vurgulayan Sneijder, “Taraftarımızın da Devler Ligi’nde en üste çıkmamızı, Türkiye Ligi şampiyonluğuna tercih edeceğini sanıyorum. Şu anda ikinci turda eşleşeceğimiz rakibi bekliyoruz. Ona göre ne kadar ileri gideceğiz, göreceğiz” ifadesini kullandı.
Sneijder F.Bahçelileri çıldırtacak! | Amk Spor GazetesiAmk Spor Gazetesi
Sneijder gibi düşünen kaç taraftarımız var forumda?
Sneijder F.Bahçelileri çıldırtacak! | Amk Spor GazetesiAmk Spor Gazetesi
Sneijder gibi düşünen kaç taraftarımız var forumda?
cildiracak bisey yok bunda, CL'de oynamak > tr sampiyonlugu. zaten 19 tane sampiyonlugumuz var. Italya'da da milan onem vermez mesela lig sampiyonluguna. italyanin avrupa kupasi bazinda en basarili kulubu milan ama juvenin ligde daha cok sampiyonlugu var.
cildiracak bisey yok bunda, CL'de oynamak > tr sampiyonlugu. zaten 19 tane sampiyonlugumuz var. Italya'da da milan onem vermez mesela lig sampiyonluguna. italyanin avrupa kupasi bazinda en basarili kulubu milan ama juvenin ligde daha cok sampiyonlugu var.
Ben çıldırmadım zaten.Sadece sordum.Herkes farklı düşünebilir.Ben tur atlamak yerine kupa almayı tercih ederim.Gidip Şampiyonlar Ligi'ni alacak halimiz yok.UEFA olsaydı şansımız vardı.4.yıldıza bu kadar yaklaşmışken kaçırmak istemiyorum sadece.
F.Bahçe ise sadece Türkiye Ligi takımı. Taraftarımızın da Devler Ligi’nde en üste çıkmamızı, şampiyonluğa tercih edeceğini sanıyorum” dedi.
Sneijder yegenim bizim taraftar FenerMedyasnin gazina gelip Champs''i bile unutur Lig gidince sag sola saldirir dikkatli ol
Öyle olması büyük ihtimal zaten.ŞL'den eleneceğiz elbet,fenerle puan farkını kapatmamız da şu an için zor görünüyor.O zaman elimizde sadece Türkiye Kupası kalacak.Kimse Juventus maçını hatırlamaz böyle olursa.Taraftarın büyük bölümü isyan edecek.